Wkadk

Hvordan til at dække dit værelse med plakater

Plakater er billige, farverige og varieret. Hvorfor er ikke alle bruge dem til at dekorere? De gøre dit værelse ser godt ud. Her er en guide til hvordan du bruger dem:

Steps

Hvordan til at dække dit værelse med plakater. Overvej din personlige stil.
Hvordan til at dække dit værelse med plakater. Overvej din personlige stil.
 1. 1
  Overvej din personlige stil. Er du en person, der ønsker plakater pænt indrammet og justeret, eller er du mere af en skødesløs, dobbeltsidet klæbende tape slags person? Tænk over, hvad udseende har arbejdet i andre rum, du har set. De fleste stilarter er selvforklarende, så nedenfor er der beskrevet en mere kompliceret metode. Det er ikke den eneste metode!
 2. 2
  Start en plakat samling. Samle dem op ved koncerter eller shows, eller tjek websites som Amazon og posters.com. Check i blade og album cover-noter, eller check i biografer eller video leje steder.
 3. 3
  Med en ven eller forælder, alle anbringe plakater på væggen med letvægts tape. Spil med forskellige stilarter og udseende.
 4. 4
  Fjern hver plakat fra væggen en ad gangen. Med en blyant, angives let hvor hver plakat vil være.
 5. 5
  Bland lim og vand i en 13 "x9" eller bredere kage pan, hvilket gør det mindst en tomme dybt i bunden. Hvis du har en masse ting til at sætte op, så gør det dybere.
 6. 6
  Hurtigt og omhyggeligt oversvømme dit papir i vand / lim blanding hjælp af et træk bevægelse.
 7. 7
  Placer den på væggen, hvor du har planlagt og bruge en blød gummispartel og dine fingre til at glatte det ud og fjerne alle de luftlommer.

e

Tips

 • Dette er et glimrende alternativ til male dit værelse.
 • Også altid kontrollere, at hver plakat er lige før den endelige ophængning, fordi bare en skæv plakat kan føre til en hel væg af skæve plakater.
 • Må ikke superlim plakaterne i tilfælde af du gerne vil fjerne dem efter.
 • Du behøver ikke altid ønsker en plakat, der ikke er skæv. Nogle gange, hvis du går efter de slog på der ser, dens bedre at bogstaveligt talt bare omhyggeligt arrangere dem på den måde.
 • For at få et tapet effekt efterlader minimal plads mellem plakater.
 • En stige kan komme praktisk, hvis du ønsker at sætte plakater på høje steder, ligesom dit loft eller øvre væg.
 • Få forældres tilladelse først!
 • Lav en plan for, hvordan man bruger alle de plakater, før du begynder at hænge dem. Limen først, tænke senere metode er en sikker måde at få et kig du ikke er tilfreds med. Tænk farvekombinationer eller hvad plakater du ønsker placeret i fremtrædende stillinger.

Advarsler

 • Denne teknik (sammen med mange andre) kan beskadige lakken i dit værelse! Få tilladelse fra dine forældre, før du gør dette.