Wkadk

Hvordan til at blive en jomfru

At vælge at forblive jomfru indtil ægteskabet er en respektabel personlig beslutning for begge køn. Der er mange gode grunde til at give tilsagn om at vente indtil ægteskabet til at have sex, herunder beskyttelse din seksuelle sundhed, bevare hellighed køn og ære en særlig forpligtelse til nogen, der er væsentligt i dit liv (din ægtefælle). Hvis du er kommet til et gennemtænkt beslutning om din mødom, vil denne artikel hjælpe dig forblive tro mod dine principper.

Steps

Hvordan til at blive en jomfru. Vide, hvorfor du gjorde denne beslutning.
Hvordan til at blive en jomfru. Vide, hvorfor du gjorde denne beslutning.
 1. 1
  Vide, hvorfor du gjorde denne beslutning. Dit grundlag for at træffe dine valg kunne være motiveret af alt fra praktiske til teologi. Fordi det er din krop, har du lov til at have, hvad begrundelser du gerne om dine personlige valg. Vel vidende, at du er jomfru sparer du en masse af stress, herunder at bekymre sig om, hvorvidt du er gravid eller har en STD, betaler for svangerskabsforebyggende, står muligheden for at skulle en abort eller blive tvunget til at starte en familie, før du er klar. På den anden side føler mange mennesker, som om Bibelen dikterer, at din mødom skulle være en gave, du giver til din ægtefælle efter ægteskabet.
 2. 2
  Være fortrolig med din beslutning. Forstå dine egne grunde til at vælge at vente indtil ægteskabet til at have sex, og bekræfte, hvorfor disse grunde er vigtige for dig ved at skrive dem ned. Det kan hjælpe at skrive en forkortet liste på dit køleskab eller skrivebord væg, så du kan se på det for at minde dig selv, hvorfor du har lavet din beslutning. Udstationering af listen i personlige steder, du ofte vil gøre det bekvemt for dig at igen at bekræfte din tro i tider med tvivl eller fristelser.
  • Du behøver ikke at retfærdiggøre dine valg til de mennesker omkring dig. Lad folk vide, at du kun oplyse folk om din beslutning, så de kan være respektfulde overfor dine overbevisninger, du ikke forsøger at belære dem om, hvordan de skal leve deres liv eller for at få deres godkendelse.
 3. 3
  Undgå fristelsen. Må ikke være alene med en person af det modsatte køn i situationer, hvor sex ville være meget fristende. Når lidenskab eller seksuel spænding gennemsyrer i et miljø, kan du hurtigt tage en beslutning, som du senere vil fortryde. Lav dit eget liv lettere ved at vælge at undgå disse situationer til at begynde med, når du er i en unclouded mentale tilstand. Det vigtigste er at gøre en beslutning, før du bliver fristet af sex, fordi hvis du ikke har indstillet grænser for dig selv, så du vil gøre, hvad der føles rigtigt på det tidspunkt. Det kan være en beslutning, som du vil fortryde senere.
  • Hold møde og dating. Må ikke være desperat, men ikke føler du har brug for at være alene. En god nats kys, et knus, eller holde hænder med en person, du nød at være med, er ganske passende.
 4. 4
  Bekræftelse din beslutning. Mange mennesker har gjort det valg du har foretaget, så ikke opgive håbet. Du vil møde venner og potentielle romantiske partnere, der føler på samme måde, som du gør, så vær ikke bange for at være dig selv.
  • Forstå ikke alle er enige. Respektfuldt enige om at være uenige med folk, der har gjort forskellige seksuelle valg. Du ønsker måske at diskutere dine grunde til at gøre jeres respektive valg, og du kan endda komme ind i en venlig debat spørgsmålstegn hinandens værdier. Men i slutningen af ​​dagen, bør både du og dine venner er klar over, at hver person får lov til at bestemme, hvad de vil med deres krop, og at ingen af ​​parterne skal forsøge at konvertere eller fordømme den anden for deres valg.
  • Erkend, at mange mennesker prale af, hvor mange seksuelle relationer, de har haft, men lad det ikke få dig til at føle sig underlegen. Husk, at du har forskellige værdier fra de mennesker, og at antallet eller hyppigheden af ​​samleje man engagerer sig i er ikke en universel målestok for succes.

Tips

 • Forstå forskellen mellem skærme af hengivenhed og den faktiske samleje. Gemme dit mødom betyder ikke, at du har brug for at afholde sig fra alle skærme af følelser. Bare gøre det kendt fra starten, at det vil gå længere, da du har besluttet at forblive jomfru indtil ægteskabet. Du kan meget vel blive overrasket over at høre, at de har det på samme måde.
 • Lær at sige nej, hvis nogen forsøger at presse dig ind i samleje. At lære at sige nej kan betyde forskellen, når det kommer ned til et seksuelt forhold.
 • Ved i dit hjerte, at din beslutning er for det bedste. Ser frem til en dag møde og gifte nogen, der føler som du gør.
 • Forblive ædru! Ifølge en undersøgelse fra 1999 udgivet af Det Nationale Center for Afhængighed og stofmisbrug, er teenagere, der drikker syv gange mere sandsynligt, og dem, der bruger narkotika er fem gange større sandsynlighed for at have sex end dem der ikke gør. I en undersøgelse fra 2002 foretaget af Kaiser Family Foundation, sagde næsten en tredjedel af seksuelt aktive unge alder 15-24, de havde "gjort mere" seksuelt, end de havde planlagt, mens drikke eller bruge narkotika.
 • Du kan købe en ring, der symboliserer dit løfte til Gud (hvis du tror på Ham), og selv at holde rene indtil ægteskabet. Når nogen frister dig, bare se på din finger med ringen og huske. Det er normalt bæres på ringfingeren, og når du bliver gift det bliver erstattet af vielsesring.
 • Respektere dig selv, og andre vil respektere dig. Hvis nogen griner eller gør grin med dig, bare vende ryggen og ignorere det.
 • Sørg for at din kom fra mange timers rigtig at tænke over det. Denne måde, vil du være i stand til at stå fast, når nogen forsøger at tale dig ud af det.
 • Prøv at finde folk, der deler de samme tanker, så du kan hjælpe hinanden til at blive på det rette spor. Men hvis du ikke kan finde i dit arbejdsliv sted eller blandt dine venner, prøve at bruge internettet, og du vil finde mange. Du kan tale om dig erfaringer og de skal hjælpe dig og fortælle dig, hvad der er rigtigt.

Advarsler

 • Vælger ikke at have sex indtil ægteskabet er en personlig beslutning, og som sådan andre kan tænke anderledes om sagen. Prøv ikke at være fordømmende. Hvad er rigtigt for dig ikke kan være rigtigt for en anden. Husk, at selv når du har friheden til at afholde sig, en anden har frihed til at vælge at have sex før ægteskabet.
 • Erkend, at dit sind kan ændre sig, og derfor skal du blive informeret. Selv hvis du vælger at afholde, forskning STD transmission og præventionsmetoder.