Wkadk

Hvordan til at bære pyjamas bukser i skole

Jeans, nederdele, track bukser, liggestole. Der er så mange muligheder for dine ben, men pyjamasbukserne kan bare være den mest komfortable af alle. Her er hvordan man trække ud at bære dem uden at det ser som om du bare rulles ud af sengen.

Steps

Hvordan til at bære pyjamas bukser i skole. Tænk på noget skole passende, fordi nogle skoler kan se pjs som for afslappet.
Hvordan til at bære pyjamas bukser i skole. Tænk på noget skole passende, fordi nogle skoler kan se pjs som for afslappet.
 1. 1
  Tænk på noget skole passende, fordi nogle skoler kan se pjs som for afslappet. Løb i nogle taljen høj, baggy røv, frugt print PJ bunde er ikke et smart valg. Det er bedst at holde mønster og farver noget neutrale. Plaid er især god. Vær sikker på at de ikke er for baggy eller for stram: prøv at finde noget i midten, der er behagelig og søde.
 2. 2
  Parre dem med næsten alt, det er bedre at nedtone toppen, når iført pj, især hvis de ikke er blevet en trend i din skole endnu. Stick med slankere toppe til at balancere din form. Undgå at parre dem med over-size hættetrøjer, medmindre du ønsker at ligne en bums.
 3. 3
  Sørg for at du ser godt ud. (TIP: Hvis dine pyjamas bukser er slappe, nogle typer af skate sko ser bedre med dem)
 4. 4
  Må ikke over-gøre det. Kom op ud af sengen og bare på vej til skole i, hvad du er iført, er en stor no-no. Tag dig tid til at slippe af med denne hovedgærdet og forandring ind i en dejlig savle-fri shirt. Parring PJ bunde med tøfler overdoes det lidt så godt. Sneakers kan ofte virke lidt underligt parret med PJ bukser, men Ugg hjemmesko eller støvler ser godt ud med PJ bukser. (TIP: Tuck PJ pants i Ugg støvler, og det vil se rigtig sød)
 5. 5
  Sørg for at du er begrænset i dem, så du ikke behøver pinlige episoder. Ligesom under pe og altid sørge for at de bliver på dig.

Tips

 • Hvis du er en pige, overveje at holde sig til trusser. De fleste piger er iført badesandaler disse dage. Linjerne kan sutte, men du ved aldrig, hvornår nogle weirdo vilje bukser dig. Better safe than sorry. Plus, vil din røv ikke ryster så meget. Pyjamas bukser er ikke meget støttende, og ingen ønsker at se det.
 • Nogle gode steder at købe PJ bunde til at bære i skole, er Victorias Secret (for piger), og Abercrombie.
 • Sørg for at tjekke din skoles dress code. Selvom de fleste mennesker ikke vil rigtig pleje, hvis du har en streng skole / hovedstol, kan du komme i problemer. Hvis du ikke er sikker på, om din skole vil pleje eller ej, så spørg din hovedstol.
 • PJ bunde er faktisk meget varmt, især fleece dem. Iført dem i løbet af vinteren tid er en god undskyldning for at se doven / afslappet.
 • En sød dragt: Navy blå PJ pants (! Ikke for baggy eller stramt), og et godt fit hvid Henley (det er en polo uden krave) med en marineblå trøje under henley og PJ har gemt i Ugg støvler, ville se meget nuttet.
 • Du kan overveje at købe et nyt par PJ bunde bare for skolen og udenfor formål.
 • Hvis dette er en ny ting på din skole, kan du få et par udseende. Dem, der synes misbilligende sikkert ønske, de ville have tænkt på det selv, eller de kunne stirre på slappe røv på din PJ fra år brug. Hvis sagen er den tidligere, skal du ikke blive overrasket, når næsten 1/3 af din skole dukker op i pyjamasbukserne den næste dag.
 • Ripping PJ Bottoms som jeans synes ikke som en god idé, men hvem ved - det kunne se cool. Sandsynligvis ikke, selv om, så du skal ikke prøve det, medmindre du virkelig vil.

Advarsler

 • Sørg for at du kan trække dem ud, eller de kan se lidt underligt på dig.
 • Folk kan gøre det sjovt for dig. Så bære dem med stolthed!
 • Sørg iført PJ bunde er ikke imod din skoles dress code. Så meget som du måske ønsker at protestere, det er bare ikke værd at besværet lærere vil give dig, når du bruger dem i skole (plus du ikke ønsker at sidde fast med nogens modbydeligt gamle sweatpants sygeplejersken vil give dig at bære i stedet).
 • Bliv ikke vred, når andre mennesker begynder at bære deres PJs i skole, også. Mange børn gør det allerede.
 • Ingen baggy, gamle, underlige design bunde, please, medmindre du kan trække dem ud.