Wkadk

Hvordan skal man behandle med verbal mobning

Mange mennesker siger, at fysisk mobning er den værste slags.

Det kan være dårligt, men der er også verbal mobning. Verbal mobning er dårligt, fordi det gør man ser svag, samtidig med at bølle ser hård og dominerende. Verbal mobning kan resultere i mange resultater, nogle gode, nogle dårlige, afhængigt af hvordan du behandler bølle.

Steps

Hvordan skal man behandle med verbal mobning. Undgå bølle for enhver pris!
Hvordan skal man behandle med verbal mobning. Undgå bølle for enhver pris!
 1. 1
  Undgå bølle for enhver pris!
 2. 2
  Ignorer bølle. Det er svært at ignorere for fornærmelser, rygter, og bemærkninger, men hvis du gør det til at ligne øgenavne ikke skade dig, så bølle mister magt og confidence.If bølle stadig ikke stoppe tale med en lærer eller en forælder, en person, du kan stole på.
 3. 3
  Vid, at verbal bøller har ofte deres venner deltage i "sjove". Gør det vigtigste bølle ser svag foran deres venner ved at ignorere dem ved at foregive, at de ikke er selv der.
 4. 4
  Fortæl en ​​lærer, betroede voksen eller forælder, hvis mobning er konsekvent. Sørg du bede om at blive holdt anonym. Hvis du ikke bølle vil gøre dette for dig mere og gøre det værre!
 5. 5
  Forbliv borgerlige, uanset hvad. Kom aggressive kunne provokere dem til at bruge fysisk mobning, og du kan komme i problemer med dine forældre eller skole. Desuden kunne håndtere deres fornærmelser på en civiliseret måde gøre dem synes umodne i sammenligning.
 6. 6
  Lyt ikke til rygterne bølle siger om dig. Må ikke gider at forsøge at fortælle alle, de er ikke sandt. Dette kan gøre dig til at lyde som om du forsøger at dække over noget.
 7. 7
  Gå væk, hvis bølle er faktisk fornærmende dig til dit ansigt, da det gør dem til at se svag. Gør dette, hvis fornærmelse virkelig gør ondt, så du kan gå væk og beskæftige sig med det selv.
 8. 8
  Fortæl nogen, hvordan du føler, og hvis du ikke har en nær ven, så tal med din skoles vejleder. Hvis de ikke kan løse problemet, kan de i det mindste give dig nogle råd, eller hjælpe dig med at håndtere smerten.
 9. 9
  Hvis denne udvikling fortsætter, så fortæl din overordnede til at have en snak med ham / hende. Når du gør han eller hun vil kalde hvem mobbet dig og konfrontere dem.
 10. 10
  Efter det, og når du ser ham eller hende komme, hvorfor ikke handle rart som en start for dem? Jeg ved det lyder underligt, men kommer på? Hvis din gonna bo som fjender for evigt du måske ikke så godt have en lykkelig slutning. Hvis du ikke bare ønsker at sige et par venlige ord som "Hej, hvordan går det? Lyt Undskyld jeg fortalte dig, og jeg ville bare sige ønsker at være venner?" Hvis du føler at du ikke kan sige disse ord fra ansigt til ansigt skrive det i et brev. Når han / hun læser det, hun / han vil indse, hvor betyde at de var til dig og begynde at handle nice.

Tips

 • Husk ét ord: karma. Hvis du tror på det, karma betyder, at hvad du gør for at nogen kommer til at ske for dig. Vend den anden kind til og tænke på noget positivt.
 • Prøv at gøre noget for at lindre stress. Stansning en pude hjælper. Yoga og andre træningsdata teknikker kan hjælpe afreagere og reducere stress.
 • Ophold i en gruppe.
 • Find noget konstruktivt at gøre. Noget at få dit sind ud af mobning altid hjælper.
 • Nogle mennesker siger, at bøller mobber, fordi de har lavt selvværd. Dette kan være tilfældet, men det kan ske af andre grunde. Hvis de er populære, så de sikkert gøre det til at forbedre deres selvbillede. Andre gør det, fordi det skete med dem, da de var yngre. Find ud af, og prøv og bruge denne information til din fordel
 • Husk, at dine venner og familie er villige til at hjælpe dig, hvis du beskæftiger sig med noget forfærdeligt.
 • Mennesker kun mobbe, når de er i en gruppe. Det er svært at mobbe en person blot på din egen, så det er derfor, når der er mobning foregår det er helt sikkert i en gruppe. De bøller har brug for hinanden for at berolige sig selv, så de tror, ​​at det er rigtigt.

Advarsler

 • Hvis du ignorerer dem, kan de blive fristet til at holde gøre noget værre bare for at få dig til at knække.
 • Hvis du føler dig meget fortørnet og forstyrret, eller har tanker om selvmord, kan du have Depression. Kontakt en voksen eller læge straks, hvis der opstår symptomer. Hvis du bogstaveligt talt overvejer selvmord, kalder 1-800-SUICIDE eller 1-800-273-TAL øjeblikkeligt.