Wkadk

Hvordan skal man behandle med at miste en ven

At miste en ven, kan være virkelig hårdt, især når det er uforskyldt din egen. Selvom du måske føler trist, indse, at det ikke er slutningen af ​​verden. Du vil komme over det, og du vil få nye venner. Men hvis du virkelig føler for trist at få nye venner, så prøv at gøre op med den ven, du har tabt. Og altid, at denne ven ikke var en sand ven anyways.

Steps

Hvordan skal man behandle med at miste en ven. Tag dig tid til at sørge over dit tab.
Hvordan skal man behandle med at miste en ven. Tag dig tid til at sørge over dit tab.
 1. 1
  Tag dig tid til at sørge over dit tab. Denne stor ændring i dit daglige liv for ikke at have denne ven som en del af det. Græde, skrige ind i en pude, råb, ramte hovedpuden, afspille musikken på sin højest muligt. Gør hvad det kræver at få den sorg, raseri, vrede, skuffelse osv. ud af dit system. Lad det ud, så du kan gå fra disse destruktive følelser, og så du kan ophøre med at harbor negativitet, at du vil fortsætte med at bære, hvis du ikke slippe den.
 2. 2
  Den person, der har såret dig, kan påstå, at du har været den stakkels ven. Overvej den mulighed, at du kan have bidraget til den situation. Være reel med dig selv. Var du en dårlig ven?
 3. 3
  Efter at give dig selv lidt tid til at sørge for venskab, stop tænker om det hele tiden. Det kan drive dig til vanvid. Du kan aldrig vide, hvad der skete, eller hvorfor din ven lade dig ned. Du kan aldrig vide, hvorfor du ikke klar over, hvad slags person var i første omgang. Du kan begynde at frygte at blive venner på grund af risikoen for, at du vil blive forrådt igen. Det er tid til at stoppe disse tanker.
 4. 4
  Når du opdager, at du tænker på den person, der har såret dig, så stop med det samme. Træk vejret dybt ind, og brug din indre stemme til at gentage noget positivt. For eksempel: "Jeg er et godt menneske. Verden er fuld af gode ting for mig." Gentag dette, hver gang du opdager, at du tænker på fortiden.
 5. 5
  Find en ny hobby, aktivitet eller almindelig social begivenhed. Må ikke sidde og hulke uophørligt. Gør noget proaktiv og livlig at distrahere dit sind og sjæl. Afslut moping og genoptage din vej i livet. Gå på indkøb, forkæle dig selv med en is på din lokale restaurant, eller gå og spille en sport. Tage en hobby eller sæt dig selv en udfordring, såsom en 5000 brik puslespil eller slå den computer på et spil skak.
 6. 6
  Deltag i en klub. Du vil møde masser af nye mennesker og få masser af nye venner med det samme.
 7. 7
  Find en ny ven. Der er altid nogen nye. Tal med folk omkring skole, gymnasium, arbejde eller dit nabolag. Tal med folk, som du aldrig har virkelig talt med før, og du kan blive glædeligt overrasket. Være rart og venlig, men ikke være overdrevent venlige, første gang du nærmer dig dem. Bare gå op og sige "Hej" eller noget, og prøv at handle henkastet. Hvis du begynder at tale til hinanden, ikke handler for ivrige efter at være venner for hurtigt. Bare vær dig selv og forblive afslappet. Og tage det roligt og langsomt - bare fordi du har mistet en ven, betyder ikke, du skal haste ud og finde en anden erstatning. Venskab udvikler sig over tid, og kræver omhyggelig valg og god pasning.
 8. 8
  Undgå at bruge tid på at tænke på måder at gøre din tidligere ven jaloux. Dette vil kun gøre dig se trist og desperat, og det altid kun rebounds på dig selv. Hævn fantasier kan underholde din sørgelige side, men de er en ren spild af energi og grave et dybere niveau af sorg og passivitet for dig. Hvis du forsøger at tage hævn, vil det være meget svært, hvis du ønsker at få venner med ham eller hende igen. Se trin 1 igen, hvis du finder dig selv at falde i denne fælde.
 9. 9
  Hold en afslappet forhold til din tidligere ven. Når du ser din tidligere ven rundt, ikke være sur eller grim. Hvis han eller hun taler til dig, ikke ignorere din tidligere ven. Bare sige hej tilbage, og hvis du stadig ikke ønsker at have en lang samtale, være høflig og bare undskylde dig selv. Under en aftale eller hjemmeopgave at fuldføre er gode nok undskyldninger.
 10. 10
  Må ikke sprede rygter om den person, eller tale om dem alle. Ingen vil gerne være din ven, hvis de opdager, at du taler om folk bag deres ryg.
 11. 11
  Smil! Finde ting at smile af. Gør noget for nogen, rejse penge til velgørenhed ved at gøre et sponsoreret løb gøre ting der gør dig glad igen. Erkend, at du ikke behøver denne person til at gøre dig glad, og det er ikke enden på verden nu, at de er gået. Det er en af ​​livets lektioner, og der bør være en kerne af visdom i, hvad der skete for dig at lære af.
 12. 12
  Lær at dit liv ikke er forbi - Dette er den vigtigste lektie. Du må ikke stoppe gå ud med andre venner, eller tage den ud på dem. Fortsætte, som om alt er normalt, og det vil føles normal. Snart vil du glemme alt om denne person, eller i det mindste være i stand til at tænke på dem uden ensomhed, bitterhed eller sorg.
 13. 13
  Husk, at med hver slutning, der er en ny begyndelse. Det betyder, at der er tid til at få dit liv går i den retning, du ønsker. Forkæl dig selv og hænge ud med nye spændende mennesker.
 14. 14
  Verden kan synes som sin spinde ud af kontrol, når du mister den bedste ven du har efter en langstrakt venskab, men det gør ikke. Du står over for en gensidig aftale om at holde hinanden i et stykke tid, men det virkelige spørgsmål er. Kan du begge ansigt ikke overfor hinanden? Gør hvad du kan for at komme over den følelse. Det er, hvad der vil holde dig i gang i dette liv.

Tips

 • Hvis du stadig føler sig akavet et par dage efter din ven mangler fra dit liv, så fortvivl ikke, dens OK. Dens også OK at have dem på bagsiden af ​​dit sind, men bare ikke bringe dem op en masse.
 • Forblive stærk! Hvis det, denne person gjorde, var dårlig, ikke accepterer dem tilbage som en ven. Hvis han eller hun tigger eller lover at være en god ven, stå fast, medmindre du tror, ​​denne person har virkelig ændret sig, eller du føler, at det ville være forkert ikke at. Må ikke være svag, vil du bare se og blive behandlet som en dørmåtte!
 • Lad ikke denne ven vide, at du er ked af, fordi han / hun måske tror, ​​at han / hun har vundet. Eller kan din tidligere ven simpelthen irriteret at tro, du stadig nærer et ønske om venskab med dem, og kan blive provokeret til at sprede ondsindet sladder om dig.
 • Lad ikke denne person tror, ​​at du lader dig gå, fordi du to ikke er venner længere. Dette er umodne og selvdestruktiv adfærd, som kun påvirker dig og dine fremtidige udsigter for andre venskaber. Folk behøver ikke vende rundt og redde wallowers, så prøv ikke at holde på sådan en fantasi.
 • Hvis du indser, at de primært bruger dig til at forbedre sig selv, eller forsøge at gøre dig føle sig dårligt til at afslutte det venskab for dit eget bedste, lad ikke følelsen af ​​anger og tanken om at gå tilbage gå gennem dit sind. Det er ikke det værd for dig at komme til skade igen og igen ind i det smertefulde cyklus.
 • Hvis det virkelig vil, få derefter venner med dem igen. Hvis kampen var tåbelige, og du føler, at det var, er det muligt, at de føler, at det var også. Start ud med at undskylde et par dage efter kampen, og derefter lade dem alene. Du kan gøre dette nogen måde, såsom e-mail eller telefon. Må ikke gøre gengæld. Hvis de siger nej, vil du vide at du gjorde alt, hvad du kunne.