Wkadk

Hvordan man laver et værelse gotisk

Gotiske værelser kan være mørk, smuk og fortryllende. Mørke farver, sort, rød og sølv stearinlys, bløde.... eller måske band, mystiske kunstværker, og mærkelige, men tiltalende ornamenter. Uanset stil, uanset formålet, en af ​​de bedste måder at forskønne et værelse er at gøre det gotiske. Dog skal man hente nogle grundlæggende færdigheder og deres egen smag, samt nogle regler og tips, for at skabe den perfekte gotiske rum. Maling væggene sorte og hævder at være dybt "Gothic" ikke vil trække ud effekt. Hvis du ønsker at gøre dit værelse gotisk, men har brug for nogle retningslinjer, så er denne artikel for dig.

Steps

Hvordan man laver et værelse gotisk. Rens dit værelse.
Hvordan man laver et værelse gotisk. Rens dit værelse.
 1. 1
  Rens dit værelse. Gotik og ikke blandes. Det er helt afgørende, at du fjerner alle, unødvendige genstande og helt rydde op i rummet. En god måde at starte er at skabe nogle bunker: a "beholde" bunken "smide" bunke og en "måske" bunke. Arranger det hele i disse tre bunker, og gå derfra. Husk at rengøre rummet meget grundigt-, vask, støvsugning, polering... hvad der skal gøres.
 2. 2
  Beslutte, om dit. Der er ikke kun én stil til en gotisk værelse, som giver dig en lille mangfoldighed og valgfrihed, mens dekorere. Før du hopper ind i ting, har en god tænke over, hvad stil, effekt og budskab du går efter. Husk, at der stadig skal være behageligt, og du har brug for at skabe et miljø, som du føler dig glad og sikker i, mens også tiltrækkende og attraktiv for andre. Du kan oprette en fantasy rum, komplet med sølv vægge og stjerner, eller en mørkere rum med sorte vægge og hjemsøgte billeder. Der er mange andre stilarter, du kan gå til, men velkommen til at oprette din egen.
 3. 3
  Male væggene. En af de nemmeste måder at trække off en af ​​de største effekter er at male væggene. Må ikke falde i den stereotype fælde og straks købe halvtreds dåser af sort maling. Tage lidt tid til at beslutte, hvilken slags farve, du ønsker. Du kan også oprette en vægmaleri, og gøre en funktion mur. Nogle forslag til farver ville være sølv, dyb lilla, sort, eller måske endda en royal rød eller blå.
 4. 4
  Få nogle ornamenter. Ornamenter er afgørende for et gotisk værelse, som de forskønne det og tilføje uanset den ønskede effekt. Nogle smykker er designet til at passe den gotiske stil, mens andre blot glide i et uheld. Gennemse og for ting, der fanger øjet. Nogle forslag ville være:
  • Stearinlys. Stearinlys vil altid give dig en stor effekt, fordi de kommer i så mange forskellige stilarter. Sølv, sort eller rød stearinlys er alle gode. Cremefarvede eller gul / guld stearinlys kan også modregne en meget romantisk look. Duftlys er også yderst effektiv.
  • Lysestager. Majestic, sølv lysestager vil tilføje en stor udsmykning til enhver stil af gotisk værelse, med eller uden lys.
  • Planter. Må ikke tænke på den umiddelbare plante: grøn og frodig, fylde potten. Prøv andre planter eller endda falske dem, i smuk sølv, hvid eller mørk. Planter med hvid eller rød er gode for en romantisk goth look. Du kan også prøve de falske planter, som er meget nemmere at passe, og er designet i en bred vifte af styles.You kunne også afskære rosenblade på en rose ala Morticia Addams!
  • . Sort silke, sølv broderi, krystal hvid... puder skabe en afslappet, komfortabel og smukke omgivelser. Gotiske puder er ikke svært at finde, enten.
 5. 5
  Tilføj nogle illustrationer. Smukke malerier eller andre mystiske kunstværker vil altid have en stor indvirkning på et værelse. Hvis du er en kunstner, få kreative og lave dine egne ting. Hvis ikke, shoppe rundt og se hvad du kan finde. Masker, mosaikker og malerier er alle meget gode.
 6. 6
  Få nogle sengetøj. Grøft sletten sengetøj til noget mere mørkt eller romantisk. Sort er perfekt, som det er fløjl, almindeligt hvidt, sølv, og hvis du leder efter mere farve, lilla, røde og blå farver. Har en god gennemse og finde noget, der virker for dig. Husk at få noget behagelig og nem at passe, og forsøge at matche det med den farve tema. Du kan også få nogle bed hængninger-hvide blonder er perfekt.
 7. 7
  Køb et. Kig rundt for farver, der passer til dit værelse. Prøv at få noget unikt og interessant, noget, der vil fange folks. Husk at sikre, at du køber en, der ikke er høj vedligeholdelse og vil ikke slides i årenes løb.
 8. 8
  Få nogle nye. Hvis du vil, kan du blot male din gamle, eller endda lade det være som det er. Men hvis du har råd til, hvorfor så ikke få nogle nye ting? Mørk marmor og andre sten, såvel som er gode materialer til Gothic møbler. Hvid, sort, sølv eller mørke, dybe træagtige brune er gode farver.
 9. 9
  Spille lidt. Opsæt en CD-afspiller eller og mystificere eller klippe folks sind med dit valg af musik. Hold dine cd'er på skærmen, så folk kan se, hvad slags ting, du vil.

Tips

 • Bogreoler er fantastisk, hvis din stil er mere klassisk eller romantisk.
 • Prøv sorte eller røde pærer. Black vil gøre rummet lilla-ish, og rød vil naturligvis gøre det rødt.
 • Hvis du er i stand til at male dit værelse, men dine forældre ikke godkende alle sorte rum, så prøv rødbrun, sølv, blodrøde eller prøv hvid med funky sorte design!
 • Mørke farvede vægge såsom rødbrun, marineblå, og blomme se smukke, især med elfenben eller creme trimning. Ivory vægge, også ser godt ud med sort eller mørk farvet tilbehør.
 • Prøv at tegne eller male på væggene selv. Sølv stjerner og spider webs ser altid smuk.

Advarsler

 • Sørg for at overveje, hvilken slags stemning, du vil have din plads til at sætte dig i. Du kan virkelig godt lide én farve, men find dig selv overvældet af det, når det er dækker vægge og gulv. Gothic er elegant, men det er vigtigt at holde en følelse af intimitet, uanset hvad ser du går efter.
 • Forældre kan alvorligt begrænse din kreativitet. Hvis ja, prøv at få omkring det. Hvis du ikke får lov til at male eller sætte noget på væggene, købe nogen møbler eller afspille musik, så prøv drapering nogle smukke silke eller fløjl materiale over dine møbler, og købe stearinlys og ornamenter.
 • Sort maling kan have en drastisk effekt eller lave et rum ser meget, meget mindre. Hvis du beslutter dig for at male dit værelse sort, prøve at gøre nogle mønstre over det. Sølv og sort er en fantastisk kombination. Prøv sorte vægge og en sølv eller sort med sølv mønstre. Dette vil lyse op i rummet.

Ting du behøver

 • Paint
 • Maleri Køkkenudstyr
 • Tilbehør