Wkadk

Hvordan man kaster en kniv

Kniv-kaster er et imponerende trick, der kræver timing og balance i stedet styrke. Til korrekt smide en kniv, skal du følge disse instruktioner.

Steps

Hvordan man kaster en kniv. Tag fat i kniven med din dominerende hånd.
Hvordan man kaster en kniv. Tag fat i kniven med din dominerende hånd.
 1. 1
  Tag fat i kniven med din dominerende hånd. Selvom kniv-kastere udvikler ofte deres egne gribende stilarter med tiden og erfaring, der er tre konventionelle gribende metoder, som begyndere normalt vælge fra (afhængig af deres kniv stil og / eller personlige præferencer). Bemærk, at en fast, men delikat hold er nødvendigt for alle gribende stilarter, alt for meget greb vil hæmme din udgivelse, mens for lidt kan forårsage kniven til at flyve ud af din hånd for tidligt, potentielt såre nogen.
  • Hammer grip: Tag fat om håndtaget på kniven, som du ville i håndtaget på en hammer, sted håndtaget på tværs af din åbne håndflade i nærheden af dine knoer, wrap dine fire fingre nedenunder og omkring håndtaget, og placer tommelfingeren over toppen. Dette greb er især nyttigt, hvis du lærer at kaste et tveægget klinge.
  • Pinch greb til en enægget klinge: Hold din håndflade ud foran dig og flytte din tommelfinger til at skabe en krølle mellem kødfulde pad af din tommelfinger og resten af din håndflade. Med håndtaget peger væk fra dig, skal du placere den stumpe kant kniven ind i denne krølle, så spidsen flugter med bunden af ​​din tommelfinger krølle. Placer tommelfingeren langs den ene side af bladet og alle fingrene undtagen lillefingeren langs den anden side, hvorved klemme bladet uden at trykke imod det punkt eller den skærpede kant.
  • Pinch greb til et tveægget kniv: Med håndtaget peger væk fra dig, spidsen af kniven fatte så spidsen af din tommelfinger er den ene side af bladet, og spidserne af alle dine fingre undtagen pinky er på den anden side, og dermed klemme det uden at trykke mod det punkt, eller enten skærpet kant. Bemærk at hold ikke vil give mulighed for en kraftig kaste, hvis du bare er ved at lære at bruge et tveægget kniv, kan du have bedre held med hammeren greb.
 2. 2
  Vinkel kniven. Hvordan du gør dette vil ændre sig, hvor hurtigt kniven flips gennem luften, som skal justeres afhængigt af afstanden mellem dig og dit mål Bemærk at disse afstand er noget subjektivt:. En kniv holdt i håndtaget bliver nødt til at vende over mindst en gang i luften for at lande point-først, mens en kniv holdt ved sin punkt bliver nødt til at vende i løbet af mindst en og en halv gange. Derfor justere vinklen på din hold afhængigt af hvordan din kniv fungerer for dig med dit valgte greb og distance.
  • Close-range: Bøj håndleddet tilbage mod din underarm. Dette vil gøre det muligt kniv til at vende sig i luften hurtigere, hvilket er nødvendigt, fordi der er så lidt afstand mellem dig og dit mål.
  • Mellemdistance: Lidt bøje dit håndled tilbage mod din underarm. Dette vil noget øge hastigheden med hvilken kniven vender sig i luften, hvilket er nødvendigt, fordi der ikke er en masse mellem dig og dit mål.
  • Lang raseri: Hold dit håndled unbent. Dette vil holde kniven fra dreje over alt for meget i luften, hvilket er nødvendigt, fordi der er masser af afstanden mellem dig og dit mål.
 3. 3
  Antag den korrekte holdning. Placer din vægt på din dominerende ben, hvile ikke-dominerende fod foran dig (med nogen vægt på det), hæve din dominerende arm foran dig, så det er vinkelret på jorden, og bøje i albuen, så kniv er hævet siden dit hoved. Hold kniven en behagelig afstand fra dit hoved, så du ikke skære dig selv, når du svinger til at smide det.
 4. 4
  Sving kniven fremad. Skift din vægt fra din dominerende til din ikke-dominerende ben til at skabe fremdrift. Samtidig, svinge din underarm fremad fra albuen, så din arm er lige ud foran dig, det er det punkt, hvor du vil frigive kniven Modstå trangen til at smide kniven som en baseball,. Når du gør dette din arm svinger på tværs af din krop, mens der i kniv-kaste, er målet at svinge din arm lige op og ned, så kniven ikke rammer i en vinkel. At bremse denne cross-swingende tendens, kan det hjælpe at foregive du hugge brænde. Praksis denne svingende bevægelse flere gange at få hænge af det.
  • Hvis du har vinklet kniven opad, bringe dit håndled lige som du er færdig med swing.
 5. 5
  Slip kniv og følge op. Du skal blot lade kniven til at glide fra din hånd, når din arm peger mod dit mål og dit håndled er helt lige, selvom hele din krop vil ende vinklet lidt fremad (på grund af vægten shift), og din arm vil fortsætte svingende nedad, en godt timet udgivelse vil få kniven til at flyve lige ud af din hånd og stok ind i målet vandret som en dartpil.

Tips

 • Kniv kaste handler mere om finesse end styrke. Det er meget vigtigt at holde hele bevægelsen væske og gælder kun så meget kraft er nødvendig. Når du får hænge af det, vil du blive overrasket over, hvor lidt kraft er nødvendig.
 • Hvis du opdager, at du ramte målet med skæftet af kniven i stedet for bladet og ændre vinklen på dit håndled er ikke nok til at kompensere, justeres én tempo fremad eller bagud. Ikke ændre mængden af kraft, der påføres i din kast, du simpelthen nødt til at give mulighed for mere eller mindre rotation. En god tommelfingerregel er, at en tempo svarer til en halv drejning af kniven.
 • Forskellige knive vil have forskellige blad at håndtere vægtforhold og dermed vil placeringen af ​​deres omdrejningspunkter (dvs. centre balance) er forskellige. Selvom nogle siger, at en kniv med en perfekt centreret omdrejningspunkt er bedre egnet til at smide, andre hævder, at den manglende balance er netop, hvad der vil give et kaste kniv heft det nødvendigt at dreje mod sit mål. Eksperimenter med begge typer for at se, som giver dig en bedre fornemmelse af kontrol.
 • Det hjælper til at tælle dine skridt væk fra målet (forudsat det er stationær), så du får en fornemmelse for hvor hårdt du nødt til at smide kniven og kan bruge afstanden for en reference.
 • Til måls, brug pap eller korn-kasser, og disse er fantastisk til at bestemme nøjagtighed. For selvforsvar praksis, prøv råt kød på kroge til at bestemme kraft bag kniven.
 • Som altid vil tunge genstande kræver mere kraft til at drive dem på den ønskede hastighed over den krævede afstand. I stedet for at øge styrken af ​​dit kast ud over det punkt at miste flydeevne og kontrol, kan du overveje sigter efter et punkt lidt over din påtænkte mål, når smide med større / tungere knive.
 • Efter at have afsluttet en øvelse, ren altid bladet af kniven. Olier fra hånden kan forringe metallet i bladet og få det til at ruste.
 • Brug din sunde fornuft til at afgøre, hvorvidt kniven er effektiv mod visse mål. Almindelige knive kan trænge glas, for eksempel, men kedeligt kniven tip om effekt.

Advarsler

 • Må ikke træne med en unødvendigt skarp kniv. Alt hvad du behøver for kniv-kaster er et punkt, ikke en Ginsu kant!
 • Kniven kan hoppe tilbage, hvis du går glip af, så står tilbage og ikke tage øjnene fra kniven, indtil du ved, det er sikkert i hvile.
 • Når kaster ikke fat i kniven for hårdt, kan du nemt skære dig selv.
 • Kaste knive, selv kedelige dem, er yderst farligt. Brug din sunde fornuft: aldrig tage sigte på en person eller gøre dette, hvor en person eller ejendom kan blive beskadiget. Voksen opsyn er påkrævet.
 • Det er en god idé ikke at bruge din mors madlavning knive eller andre hus knive
 • Må ikke øve indendørs. Selv når revolutionen hastighed er langsom, og den kraft minimal, har kniven nok kraft til at punktere vinduer og andre glas objekter med dødbringende præcision. For minimal husholdning skader, udendørs praksis væk fra vinduer.
 • Brug ikke et ikke-låsning, foldekniv. Begyndere bør eksperimentere kun fast klinge knive.

Ting du behøver

 • En fast-bladet kniv, ingen schweiziske hær knive eller Leathermans
 • En blok af træ eller andet egnet mål, der er blødt nok til at tillade bladet at holde, men hård nok til at holde kniven fra helt at gå gennem den anden side
 • En førstehjælpskasse, altid en god idé, når øve med knive