Wkadk

Hvordan man kaster en graduering fest

Er din søn eller datter eksamen fra high school eller college? Er du dimitteret? Nå, tillykke da! Dit næste skridt er at finde ud af, hvordan du kommer til at fejre sådan en betydningsfuld begivenhed...

Steps

Hvordan man kaster en graduering fest. Beslut dig for en dato og klokkeslæt.
Hvordan man kaster en graduering fest. Beslut dig for en dato og klokkeslæt.
 1. 1
  Beslut dig for en dato og klokkeslæt. Dette er ofte den sværeste opgave i hele graduering part. Hvis du har gæster flyve ind fra andre dele af landet, mener at have din fest om natten eller dagen efter endt uddannelse. På den måde alle dine gæster kan fejre med dig, mens de er i byen. En anden mulighed er at vente, indtil alle vil være i byen alligevel, er der en familie i midten af ​​juni? Måske har din fest et par dage før brylluppet. Er din fødselsdag et par uger efter endt uddannelse? Måske du kunne have en enorm fødselsdag / eksamen blowout. Uanset hvad du vælger, være hensynsfuld af dine gæster og din familie-de har planer også.
 2. 2
  Finde ud af dit budget. Parterne er dyre, så finde ud af dit budget er nøglen. Størrelsen af ​​dit budget sædvanligvis svarer til størrelsen på din fest. Broke? Overveje at smide din fest med et par venner, og du vil reducere udgifterne til emner og huslejer i halve eller tredje. Du kan endda være i stand til at råd til en flot modtagelse hall og leje en, og en etablissementer, noget du normalt ikke ville have råd til. Fik masser at bruge? Så himlen er din grænse!
 3. 3
  Vælg en placering. Nu kommer den sjove del! er en nice indstilling]] Der er så mange pæne muligheder for placeringer:. din baghave, en lokal park, en restaurant, en campingplads, en fancy hotel, en forlystelsespark, eller på stranden. Hvem sagde en graduering part skal være en snerpet affære i mormors støvede stue? Du kan endda gøre en halv-og halvt parti: lad dine forældre har deres ideelle fest for dig, og hvis det ikke er hvad du ønsker, tilbringe resten af ​​aftenen med dine venner. Tag en båd ud på søen eller gå camping i weekenden. Fejr!
 4. 4
  Har din lokale zoo donere nogle venlige dyr til blandede med gæsterne. Tro mig jeg har prøvet dette, er det et hit!
 5. 5
  Gør din gæsteliste. Normalt dine forældre vil håndtere denne del, men sørg for at bidrage med din aktie. Skolekammerater, lærere og professorer bør være på listen, også. Når du foretager denne liste dog være helt sikker på, at alle, der formodes at være dimitteret samme år rent faktisk er dimitteret. Dette vil spare dig for en meget akavet øjeblik, hvor du prøver og invitere en person, der, som det viser sig, mislykkedes for mange klasser til at passere.
 6. 6
  Køb og sende invitationer. Dine gæster behøver grundlæggende info skriftligt, selvfølgelig. Mange skoler tilbyder pakker til inviterer, men ofte til en høj pris. Dog er studerende i stigende grad vælger andre ruter, bestilling fra foto-centre eller gøre deres egne. Mange mennesker bruger enkle, håndskrevne invitationer og uddele dem i skole eller arbejde.
 7. 7
  Opret en. Så slemt som det kan lyde, ramt mange mennesker op afslutningsfester blot for fødevarer. Må ikke skuffe! Gør din menu afspejle temaet for din fest. At have det i din baghave? nogle burgere, og der er fastsat et par kolde salater. Overvej mobilisere din udvidede familie ind at bringe nogle retter, ligesom tante Anne berømte kartoffel salat. Eller du kan altid have et firma imødekomme dit arrangement. Selvom denne mulighed kan få temmelig dyrt, vil du modtage professionel service, og du kan bruge din tid sammenblanding med gæster i stedet for slider over maden.
 8. 8
  Køb dekorationer og pynt! Du har tonsvis af valg: crepe papir, balloner, duge, centerpieces, plakater, etc. De fleste mennesker bare dekorere bruge skolens farver. De har også sat ud funny baby billeder, skoleprojekter og sportsudstyr at personliggøre rummet. Du ønsker måske en form for gæstebog eller t-shirt til folk til at melde så godt.

Tips

 • Vær sikker på at bringe et kort, hvis du besøger nogens graduering part. Med eller uden penge inde, lader det at personen ved, at du var der, og at du pleje.
 • Under en fest dig selv? Glem ikke at afhente nogle takkekort og skriv din "tak" s inden for en måned efter din fest. Hvis en lærer inkluderet en scratch-off lotteriseddel i dit kort, også skrive dem en hurtig bemærkning og lad dem vide, hvordan du gjorde. Takke alle, der havde en hånd i planlægningen, betaler for, og kommer til din fest.
 • Du kan som regel finde billige graduering dekorationer på dollar butikker eller discount varehuse. En anden mulighed, for dem, der planlægger tidligt, er at besøge butikker og garage salg lige efter graduering sæson slutter. Du kan finde fantastiske rabatter, som du bare ikke kan gå op.

Advarsler

 • Hvis du er af juridiske drikke alder, og have din professorer til din fest, undgå at få beruset og handle tåbeligt. Hvis du drikker, derefter gemme det sjove indtil efter mørke eller tæt på afslutningen af ​​partiet.
 • Tænke meget grundigt om at have tilgængelige alkohol, især hvis der bliver mindreårige personer til festen. Lokale love varierer, men forpligtelsen til festen vært er ekstrem, hvis nogen er skadet eller kommer i en ulykke efter at have drukket til en fest. For de fleste voksne er det ikke en fest uden alkohol, men værten skal være i stand til at kontrollere, hvem der drikker det, og hvor meget. Folk har mistet deres hjem i retssager, hvor domstolene besluttet, at de var uagtsom værter.
 • Forvent det uventede! Det kan regne, så har en anden plan for din baghave BBQ. Eller det sted, du lejet måske har et uheld reserveret to partier på en gang. Den moralske af historien? Altid have en backup plan!
 • Aldrig drikke og køre. Graduation weekend er en af ​​de dødeligste weekender i Europa. Hvis du går ud, være ansvarlige og enten vælge en sober driver, tage en taxi, eller tilbringe natten på en persons house. Ring dine forældre eller en vens forældre, hvis det er nødvendigt. Døende om graduering natten er ikke nogen idé om en god tid. Det er en forfærdelig tragedie.
 • Gør et godt sidste indtryk. Hvordan du handler på dette parti er, hvordan disse folk vil huske dig for evigt!