Wkadk

Hvordan man kan stoppe en nabos hund fra at gø

Vi har alle været der. Den irriterende gøende hund, der bare ikke synes at holde kæft! Du vil finde dig selv at vågne op på 3:00 og ikke at kunne falde i søvn. Der kunne endda være flere kvarter hunde, der beslutter at deltage i den tortur! Her er nogle tips om, hvordan man stopper den.

Steps

Hvordan man kan stoppe en nabos hund fra at gø. Hvis du er på god fod med din nabo, den hurtigste måde at løse dette problem er at tale med dem om det, næste gang du ser dem ud.
Hvordan man kan stoppe en nabos hund fra at gø. Hvis du er på god fod med din nabo, den hurtigste måde at løse dette problem er at tale med dem om det, næste gang du ser dem ud.
 1. 1
  Hvis du er på god fod med din nabo, den hurtigste måde at løse dette problem er at tale med dem om det, næste gang du ser dem ud. Må ikke starte en samtale om natten gøen, men lad din nabo ved, at du er at miste søvn over det. Hvis naboen ikke var klar over problemet (måske de arbejder nætter, eller er tunge sveller / kan 't høre hund) så dette var den hurtigste, mest respektfulde måde at løse problemet.
 2. 2
  Men hvis du ikke er på god fod med din nabo eller er tilbageholdende med at tale med dem om problemet, skrive din nabo et brev. Start små og være respektfuld. Indtast op en note i venlig font siger, "Kære nabo, din hund er begyndt at gø hele natten..." Fortæl dem venligt om prøvelser. Undgå at fortælle dem, hvad de skal gøre med deres hund, kan det gøre dem vrede. Tilmeld det, "Sleepy Neighbor", så der er ikke nogen skylden fastgjort direkte på dig. Jeg vil foreslå bare forlader det på deres dørtrin med en neon farvet sten på det hjørne, og måske en blomst under det. (Første indtryk er nøglen!)
 3. 3
  Forstå, at der kan være mange grunde til, at din nabos hund gø. En almindelig årsag er, at han keder sig, eller har en masse indestængt energi - det gælder især for energiske racer som tysk Shepherds, terriere (herunder Pit Bulls) og vagthunde som Dobermans og Rottweilere. Hvis hunden ikke er aggressiv og du føler dig tryg med din nabo, foreslår han går sin hund eller tilbyde at gøre det selv. Husk: Uanset hvor irriterende det kan være, overdreven gøen er ikke en adfærd, der er normalt for hunde, og der er altid et problem bag det.
 4. 4
  Køb en anti-gø halsbånd (ikke smerter) og skriv endnu en venlig tone. Sig: "Kære nabo,..." igen, ikke fortælle dem at sætte det på deres hund. Sæt det på døren på samme måde du gjorde sidste gang.
 5. 5
  Må ikke blive de gener! Gentagne noter eller en irriteret tone i dem kan gøre din nabo vred. Rimelige eller hensynsfulde naboer ville være opmærksom på den første tone, men nogle naboer har brug for et lille skub. Husk-vrede naboer er ikke sjovt at beskæftige sig med. Blive advaret!
 6. 6
  Se online på din by eller byens koder. Der kan være en kode mod uregerlige kæledyr eller uophørlige barking natten. Sørg for at læse dem igennem bare for at sørge for der er ikke nogen loop huller-next, så ring til rådhuset og rapportere dine naboer. Der kan også være en kode til at ignorere anmodninger fra naboer... * Hint hint *
 7. 7
  Hvis du vælger at skrive en note eller ende med at kalde rådhuset, gør det anonymt. Uanset om det er til andre naboer eller problemet naboer, aldrig afsløre dig selv! De kan gøre et af følgende: Rapporter dig for en mindre fejl, starte en fejde, drej naboer mod dig (sladre), eller blot være endnu mere irriterende.
 8. 8
  Køb en tavs hund whistle - Når hunden gøer, fløjte. det kan tage et antal forsøg, men til sidst vil hunden forbinder gøen med piercing støjen af ​​fløjten, og stoppe gøen.

Tips

 • Prøv og se og se, om hundens udenfor, hvis han forsøger at se og se om der er noget udenfor især han er gøen på (EX: kaniner, egern, en anden hund, noget du tror at hunden kunne gø på.
 • Husk være høflig ikke være uhøflig du nogensinde vide, hvordan din nabo kunne reagere.
 • Prøv at tale med din nabo om deres hund for at se, om du både kan blive enige om noget for at få ham til at stoppe gøen.

Advarsler

 • Under ingen omstændigheder bør du skyder, kørt over eller på anden måde lemlæste dyret. Disse kunne få dig ind i juridiske problemer.