Wkadk

Hvordan man kan overvinde generthed omkring fyre

De fleste unge gå igennem nogle periode med generthed, men for nogle kan det blive hængende så meget, at det griber ind i dating livet af en teenager, der gør ham eller hende til at føle sig usikre. Prøv disse trin for at se, hvis de arbejder for dig.

Steps

Hvordan man kan overvinde generthed omkring fyre. Afslappende er nøglen.
Hvordan man kan overvinde generthed omkring fyre. Afslappende er nøglen.
 1. 1
  Afslappende er nøglen. Fokuserer for meget på at problemet kan gøre det værre og gøre dig føle sig mere akavet. Det kunne også gøre du planlægger at foretage beslutninger, som du måske aldrig udføre. Skift dit fokus på noget andet. Prøv at komme op med nye hobbyer og sammenføjning nye klubber, for ikke at slippe af med problemet, men bare for at have det sjovt.
 2. 2
  Hvis du har fyr venner eller du finde dig selv i et område med fyre, knække en vittighed højt at vinde deres opmærksomhed eller gøre noget, du finder vil se sjovt for nogen. Chancerne er de vil finde det sjovt. Dette vil hjælpe dig med at få tillid. Det kan også hjælpe at grine deres vittigheder så at det kan give dig selvtillid. Også du konstant knække en vittighed med en kæreste i nærheden af ​​dem, så de kan se, at du er sjove, og kan forsøge at lære dig at kende. Må ikke bekymre dig om, hvordan samtalen vil gå. Hvis du er målløs, kan du fortælle ham "Jamen jeg var bare revnet denne vittighed med min ven..." og sige joke. Det betyder ikke noget for meget, hvis samtalen suget det gode er, at du bragte opmærksom på din personlighed og eventuelt lidt tillid.
 3. 3
  Være venlig til en fyr hvem folk er normalt ikke venligt til eller bede en fyr, hvad der er galt, hvis han ser syg eller bekymret. Må ikke tænke på det, som om du gør en bevægelse, vil det gøre det lettere.
 4. 4
  Få motivation til at være flirtende. Hvis der er en dreng, du virkelig gerne se forsøge at gøre dig selv føler ekstra flirtende. Prøv at holde dette op og se om det hjælper. selvom du ikke er den type pige prøve det for en dag, to eller flere. Dens ikke så slemt, fordi når du har fået over din generthed, kan du skifte til dating stil du virkelig ønsker.

Tips

 • Må ikke bare bruge pænt tøj at gøre dig føle sig mere trygge... Hvis du er i stand til at opnå dit mål, mens der ikke ser dit bedste, vil du virkelig føle sig godt om dig selv.
 • Guys kan virke selvsikker og hård, men det er normalt en handling. Guys får nervøse omkring piger, ligesom piger får nervøse omkring fyre.
 • Ignorer den følelse af skræk, tror koket i stedet.
 • Må ikke give dig selv frister, det bare frustrerer dig.
 • Vær rolig, kølig og indsamlet. Som i bare bevare roen, være dig selv, og holde dig sammen.
 • Det er okay at forsøge at imponere nogen. Bare lad det ikke ændre, hvem du er. Forblive tro mod dig selv.
 • At berolige dine nerver, hvis du har planer om at tale med en dreng, indånder om 7 sekunder puste ud 8 sekunder og ånde i 7 sekunder gentag 5 gange.
 • Smile eller grine på et af deres vittigheder vil lette presset.