Wkadk

Hvordan man kan forbedre dine relationer

Enhver form for forhold, uanset om det er mellem familiemedlemmer, mennesker, vi arbejder med, venner eller kunder, vi betjener, tager en masse arbejde for at bevare og bygge videre på. Og meget af den cement, der forbedrer vores relationer er at udvikle tillid, medfølelse og accept af den anden. Samt forskelligt, skal der tages hensyn til - ikke to mennesker er ens, eller har de samme interesser, og mens du naturligvis vil søge fællestræk at dele, imødekommende både forskelle og kompatibilitet er afgørende for langvarig forbindelse.

Steps

Hvordan man kan forbedre dine relationer. Kender den anden person.
Hvordan man kan forbedre dine relationer. Kender den anden person.
 1. 1
  # Kend dig selv. Længe anført af mange mennesker, denne enkle ordsprog er afgørende for gode relationer bygning. Hvis du ikke kender dine egne behov, ønsker, præferencer og begrænsninger, risikerer du at bruge relationer som kilde for din egen validering, som let kan føre til, klyngende adfærd, aggressiv besiddertrang, manipulation eller andre usunde grunde til at ville være sammen med andre. Kende sig selv gør det muligt at være en kreativ, opløftende kraft snarere end en destruktiv, Debbie Downer en, og du vil finde dig selv i stand til at svælge i andres succeser, resultater, og styrker snarere end vred dem. Vi er altid tiltrukket af mennesker, der gør os til at føle sig godt om os selv og i sidste ende, dette er antallet en færdighed i at forbedre vores relationer med andre.
 2. 2
  Kender den anden person. Det er ikke nemt at lære alt hvad du kan om en bred vifte af mennesker, men det gør så meget af en forskel, at det er absolut det værd, selv folk, der krydser vores veje én gang i livet kan røre os dybt bare ved at være interesseret i os som en person. For eksempel, tænk på sælger, der engagerer dig i en samtale om dit liv i stedet for at opføre sig som de ikke kunne pleje mindre om du var der eller ej, og kun foregår om produktet. En vellykket salg er ofte fremkaldt simpelthen fordi sælgeren erkender, at de er i et forhold med kunden som et menneske, ikke som en forbruger. Tag dig tid til at opbygge en rapport, uanset hvor kort en forbindelse med en anden person, og du vil blive meget imponeret over, hvor meget lettere din interaktion med andre bliver.
  • Stil enkle spørgsmål om store ting. Få at vide andre folks værdier og overbevisninger ved at bede dem. For de mennesker, du intimt forbundet med, hvad ved du om deres syn på verden, andre mennesker, love, synd, ægteskab, tro, åndelig tilfredsstillelse, osv.?
  • Del dine synspunkter og værdier også. Dog være forberedt på at blive udfordret af, hvad andre tænker og tror uden at være negativ, konfronterende eller hade som svar. Du behøver ikke at give op, hvad du tror på, men du kan bare lære noget ved virkelig at være åben over for at lære, hvad andre tænker.
  • Føler sig trygge i at stille spørgsmål om andre folks værdier mange mennesker elsker muligheden for at åbne op for nogle flere. Du skal dog ikke undersøge eller sno deres svar, og være særlig omsorgsfuld over de mennesker, der stadig arbejder ud af deres værdier, som synes forvirret, eller som simpelthen finder denne slags samtale overvældende. Ikke alle føler sig godt tilpas åbning om værdier, men de fleste mennesker sætter pris på medfølende vejledning.
 3. 3
  Undgå pinning dit værd på at være en del af et eller endda en familie. Til tider kommer mange af os på tværs som trængende netop fordi vi føler, vi er ikke helt, medmindre vi er en del af et par. At være single er ikke altid et valg, men det er vigtigt at få mest ud af det, når vi er i denne situation, og at fortsætte med at nå ud til andre som en ven og som en medmenneske stedet for konstant synes trængende og tabt. Lær at tilbringe tid med dig selv på en positiv måde, at se at være alene så sundt end ensom, og da blot en anden spektrum af din komplette selv.
  • For dem, der kommer fra nedbrudte familie situationer, kan der være en dyb længsel efter at genskabe en familie, der "virker". Der er intet galt med dette ønske, forudsat at du ikke lade det få dig til at opgive at nyde det liv, du har indtil der er opnået ikke sætte dit liv opfyldelse på hold på grund af en begivenhed, du endnu ikke har mødt (og husk, at idé om, hvad "værker" er meget abstrakt). Hertil kommer, fortsætter med at være en del af livet for de familiemedlemmer, som du stadig forholde sig til og bekymre sig om fra din brudte familie. De er stadig din familie, og de kan være en kilde til og jording. For dem, hvis tidligere familie Situationen var så dårlig, at de ikke kan vende tilbage til enhver familiemedlemmer til støtte eller kærlighed, finde andre mennesker, i hvem du kan stole på for kærlighed og støtte, såsom gode venner, udvidede familiemedlemmer, eller folk, der har betydet en hel del til dig gennem livet. Vi er alle én menneskelig familie efter alle.
 4. 4
  Husk at de bedste relationer er baseret på levende, kærlig og deling:
  • Living betyder at lade andre leve, som de vælger i det omfang disse ikke krænker andres omkring dem, skal du ikke forsøge at ændre folks eller henvise deres livs valg - mens der er plads til vejledning, ikke at tvinge dine præferencer på andre. Det betyder også aktivt nyder at være sammen med andre mennesker ved at være til stede for dem, og virkelig lytte til dem. Alt for mange gange har vi tillader os selv at blive afbøjet fra det øjeblik, at være sammen med nogen til at besvare en telefon eller til at lade vores sind vandre over andre forhold end at koncentrere sig om den person, før os. Dyrk være til stede som den bedste gave, du nogensinde kan give til et andet menneske.
  • betyder at give af ens kærlighed til andre helt uden betingelser. Dette er formentlig en af ​​de sværeste ting at gøre for de fleste forhold, fordi nogle gange vores følelse af omsorg for en anden person mister perspektiv i vores ansvarsfølelse eller en følelse af bekymring for en anden person, og vi forsøger at stille betingelser på vores kærlighed som en måde at forme de resultater, vi håber at se dem. Prøv meget svært at komme ud over denne fristelse og simpelthen elsker folk for hvem de er. Hvis du ser vorter, holde skrabe indtil du finder perle nedenunder.
  • Deling skaber harmoni i et forhold. Harmoni og balance er en del af et godt forhold struktur. Husk, at relationer er ikke om dig: de er omkring den anden.
 5. 5
  Tag fat i anden persons. En anden vigtig sammenhæng forbedring teknik er iført den anden persons mokkasiner. Det er umuligt at virkelig kender en anden persons motivation, årsager og handlinger, indtil vi ser med omhu og med et åbent hjerte. Det er nemt at afvise en person, fordi de har gjort eller sagt ting, vi ikke er enige med, eller fordi vi føler såret på et overfladisk niveau, og foretrækker at slikke vores egne sår stedet for at se på de reelle bevæggrunde der ligger bag deres hensigt. Er det muligt, at dine egne reaktioner er årsag en anden person til at reagere på dig på en måde, der gør tingene sværere mellem jer? For eksempel, hvis du holde skubbe en person, der er en tilbageholdende oplæser at eksponere deres følelser omkring dig, og de ender med at sige endnu mindre mener, at du har været så påtrængende, kan være årsag til den anden person clamming op totalt. Eller, hvis denne person endelig fik åbne op, men du sprang ned deres hals med din irritation eller vrede på de ting, de har sagt, kan du blot har bekræftet for dem, at holde stille er den bedste løsning omkring dig. Prøv i stedet følgende, når du er i et forhold situation, hvor du føler dig konfrontation, uro eller misforståelser, der opstår mellem de to af dig:
  • Stoppe med at tale dig selv og bare lytte.
  • Tag et øjeblik til virkelig fordøje, hvad den anden person har sagt.
  • Gentag din forståelse af, hvad den anden person har sagt tilbage til dem (kernen, ikke ordret).
  • Hold opsummerer, hvad den anden person har sagt indtil de er enige, du har naglet det.
  • Så starter søger en snarere end at bombardere dem med, hvad du tror, ​​de "ikke får" om din side af historien.
 6. 6
  Vær klar til at møde vanskeligheder og problemer inden for dine relationer, som de kommer op. Udlejning problemer i et forhold gnave er en opskrift på næring misforståelser og vrede, som i sidste ende kan føre til et brud i dit forhold. Tal til hinanden åbent om følelser, problemer, du har, og bekymringer om ting, du har hørt eller blive fortalt. Undgå at foregribe ved, men søger at rense luften, når en person, du interagerer med synes at have sagt eller gjort noget, der forplanter negativt på dig.
  • Når vi diskuterer tingene åbent, er der ingen grund til at bekende alle dine synder og give dem hele din livshistorie. Vær velunderrettet om, hvad du siger og komme til det punkt. Konfektion hulke historier at få andre har ondt af dig slidt tynd meget hurtigt.
 7. 7
  Vær villig til at tage det fulde ansvar for dine egne ord og handlinger, hvis du vil have dine relationer til at arbejde. Efter barndommen, er du forventes at være ansvarlig for, hvad du siger og gør, og desværre er der mange voksne i stand til at forstå denne simple begreb og som føler sig mere sikre, for en eller anden grund, til at placere skylden for deres egen utilstrækkelighed og handlinger over på andre. Efter et stykke tid, forårsager denne relationer til at vakle, fordi ingen ønsker at være på den modtagende ende af blive beskyldt for ting hele tiden, og det er både kedeligt og udmattende at være omkring en person, der konstant bebrejder andre, men aldrig tager personligt ansvar. Én meget hurtig måde at forbedre mange relationer er at fjerne skylden fra ligningen, at tage ansvar, når det er på grund, og til at finde løsninger i stedet for klager.
 8. 8
  Vokse sammen. Forventer nogen til at være den samme person, de var 5, 10 eller 20 år siden, er både urealistisk og unfair. Ønsker du at blive husket som den samme person, du var 20 år siden, eller har du vokset og ændret i den tid? Gode ​​relationer gøre plads til, og begge parter accepterer denne vækst i hinanden. Faktisk er det kun ikke tillade denne plads, men pleje det, hjælpe personen til at blive mere og mere den person, de føler sig bedst som, og hjælpe dem til at vokse deres styrker og stole på dem. Bringe det bedste frem i andre, er en af ​​de største oplevelser af at være en del af relationer, uanset om det er familie, kærester, studerende, medarbejdere, kolleger, venner, kunder, uanset hvem!
  • Husk, at som hver af jer vokse, ændringerne ikke nødvendigvis betyde enden på et forhold, i stedet, det er bare en anden type relation. Hvis du kan acceptere det faktum, at dit forhold status er ændret, kan det være begyndelsen på noget helt særligt på en ny måde. Naturligvis dog en vis vækst betyder, at du vokser fra hinanden, og tingene er ikke kompatible længere. Det er normalt også, men bare være sikker på at du virkelig er i stand til at nå accept før endelig skære bånd.
 9. 9
  Nurture dine relationer. Noget levende væsen og enhver levende forhold har brug for at blomstre, alene, forladt untended, venstre uncared for, og overlevelse er ikke godt. Dette betyder at afsætte tid, men kortfattet, at tilbringe med denne person. I parforhold, brug for tid sammen vil være langt større end den tid til en chef med en medarbejder eller en detailhandler med en kunde, men i hvert enkelt tilfælde skal den brugte tid være dedikeret, fokuseret, og af kvalitet, med henblik på at pleje forholdet. Giv din fulde opmærksomhed, vise, at du pleje og at du er interesseret, og være mentalt og følelsesmæssigt tilgængelig, når du bruger tid med en anden.
  • Hvis nogen bor langt væk fra dig, så send dem en e-mail nu og da, eller ring dem op. Arrangere at møde op en gang imellem eller hvis det er umuligt, så prøv et videolink chat. Alle vores fantastiske teknologi gør det muligt at virke som om du er i rummet med en anden person halvvejs over hele verden, så få det bedste ud af det!
 10. 10
  Believe, og påtage sig god tro. At tro på mennesker, og stole på dem er ikke altid let. Ganske vist er der mennesker, der vil misbruge din tillid og vil ikke leve op til din tro på dem. Men det er altid langt bedre at antage, at andre vil gøre det rigtige, og at de vil søge at leve op til din tro på dem end at se verden gennem frygtsomme eller vred linser. Med alle midler bruge din forstand og sund fornuft om, hvad der ikke føles rigtigt, når interagere med andre mennesker - du ikke ønsker at ende op fysisk skadet eller følelsesmæssigt misbrugt - men prøv at være en kilde til opmuntring og oplysning for andre mennesker i dit liv ved at give dem en indikation af, at du ikke tror og stoler på dem over alt. Det er langt sværere for folk at bryde tillid og lade en anden person ned, når de er fuldt ud klar over, at tillid og tro, og at for at bryde det, de skal træffe aktive valg, der bringer om skade. I mange situationer, hvor tvang er fraværende, forudsat god tro om et medmenneske vil bringe dig belønningen for en meget bedre forhold, og kunne endda resultere i en livslang forpligtelse til hinanden som venner eller betroede partnere.
  • Stå bag dem, du stoler på. Vis andre, at du støtter dem og tro på dem også.
 11. 11
  GOD AT REALATIONSHIPS??? Hvis du vil være en del af noget... besøg longtermrelationships2013.blogspot. com / >> kommentere og hjælpe folk ud med relationer.
  • Folk er mere komplekse end vi ofte give dem kredit for. I mange tilfælde er det fordi det er nemmere i vores tid-fattige liv til at påtage tingene i sort og hvidt, så vi kan komme videre med vores liv. Men dette ofte gør en bjørnetjeneste for et andet menneske, fordi vi antager ting, der ofte forkert eller fejlagtige, og derved forenkler vi dem til deres miskreditere. I stedet forsøge at forstå mere og derved er det sandsynligt, du vil lære mere om dig selv også.

Tips

 • Relationer er at give og tage, men både giver og take skal være jævnt afbalanceret for at sikre et sundt resultat.
 • Relationer er iterativ. Det betyder, at du er: at kende, forstå, at tro og tillid hinanden samtidigt og gentagne gange.
 • Hvis din partner, ven, eller en anden person, du vedrører med, er bummed om noget, skal du ikke prøve at fortælle dem, hvad de kunne have gjort for at gøre det bedre. Det er for sent. De er kommet til dig for support. Bagklogskab er 20-20, de sandsynligvis allerede ved, hvad de skulle have gjort anderledes. Bare sige "Det er virkelig stinker" eller "Jeg er ked af, der skete for dig" osv., og være der for dem, eller i det mindste forståelse uden kritik. Intet er værre end at gå til en anden person for komfort på en dårlig dag, og høre, hvad du "skulle have" eller "kunne have" gjort.
 • Må ikke bekymre dig, hvis tingene synes at gå lidt langsom - slappe af. De bedste forhold er dem, der brænder langsomt - som et lys.
 • Udelad ordene "Jeg fortalte dig, så" fra dit ordforråd. Intet er mindre nyttige og mere irriterende.

Et forhold kan være af forskellige typer. Hvis du kører en butik i Florida, du nødt til at opretholde et forhold til dine kunder. Hvis du er en læge, er du nødt til at opretholde et forhold til dine patienter så godt. Alle erhverv normalt kræver et sundt forhold til dens vellykkede funktion. http://www.mahendratrivediscam.com/ har været at hjælpe folk i at udrydde de unødvendige forhindringer i ethvert forhold.

Advarsler

 • Det er vigtigt at huske, at selv om folks adfærd kan ændre sig, deres grundlæggende personlighed forbliver den samme.
 • Undgå spil og lege med hinandens følelser. Dette betyder ikke forbedre dine relationer, det manipulerer mennesker og efterlader dig til at tænke du har et forhold, når du ikke, fordi det hele er ensidig.
 • Undgå at et intimt forhold om sex. Når du gør det, at forholdet er først og fremmest om sex, og ikke om at få at kende hinanden. Det er meget svært at vende tilbage fra det, der er, hvorfor nogle mennesker er stejlt om ikke at have sex før ægteskabet. Og så behageligt som sex er, er det aldrig stærk nok til at gøre et liv-varigt bånd i sig selv.