Wkadk

Hvordan man får et job som teenager

Nogle gange, en godtgørelse er bare ikke nok. Hvis du har brug for nogle flere lommepenge til at fange de nyeste film, tegne din nye kæreste / kæreste, eller bare at begynde at spare op, kan du nødt til at få et job. Det kan være svært at få en, når man er teenager, men ikke umuligt. Som teenager, du starter ud helt nye, og selv om de fleste virksomheder gør anmodning erfaring, nøglen til at få "THE" opgave er at sælge dig selv.

Steps

Hvordan man får et job som teenager. Brug dine forbindelser.
Hvordan man får et job som teenager. Brug dine forbindelser.
 1. 1
  Begynd forske.
  • Find organisationer og andre steder, som du kender betale teenagere til at arbejde. Gode ​​steder at tjekke er ministerier og almennyttige organisationer såsom bypark og rekreation afdelinger, zoologiske haver, museer, lejre og hospitaler.
  • En anden mulighed for at se på, er bro klubber. De normalt mødes en gang om ugen og betaler godt for caddies og har også turneringer hver måned eller deromkring, at betale endnu mere.
  • Må ikke gå ud søger at være administrerende direktør for enhver opgave. Start i det små og nemme, detailhandel og fødevareindustrien er nok den mest sandsynlige og nemmeste job at få. Husk, selv om det ikke er det bedste job det er en begyndelse.
 2. 2
  Få ordet ud. Du kan sende flyers i dit nabolag beskriver job, du kan gøre, såsom græsslåning, babysitter, eller hund-walking. Du kan også sende dine oplysninger på en hjemmeside eller job bord, men pas på at give personlige oplysninger, indtil du har tillid til anden person. Post 3 x 5 kort på de lokale butikker og andre steder med opslagstavler fortæller af de tjenester, du er villig til at gøre.
 3. 3
  Brug dine forbindelser. Tal med venner og familie om eventuelle betalt job, de måske kender til og følger igennem.
 4. 4
  Frivillige. Nogle gange er den bedste måde at få en betalende job er at begynde som frivillig og arbejde dig op. Du kan have til at give nogle af din tid til gratis at tjene penge i det lange løb. Forkæl dit frivillige arbejde som om det var en betalende job - få der på tid, så ring, så snart du ved, du kan ikke komme ind eller komme for sent. Lyt og lær om organisationen. Gør sådan et godt stykke arbejde, de lærer at stole på dig.
 5. 5
  Skriv et CV. Selv om de fleste job, du ansøge om ikke bede om et cv, er det en god øvelse, og det er nyttigt at have dit arbejde historie og uddannelse detaljer alle skrevet ud på ét sted. Det gør at udfylde ansøgningerne meget lettere.
 6. 6
  Ansøg tidligt! Den vigtigste nøgle til at få job med disse steder er at anvende, så snart du hører om arbejdspladser. Altid være på udkig - nogle gange rekruttering starter så tidligt som i februar eller marts til sommer job.
 7. 7
  Gå til en samtale. Et af de oftest stillede spørgsmål er: Hvorfor føler du, du er kvalificeret til dette job? Lad dem vide, hvor positiv du er, altid villig til at hjælpe, og gå ud af din måde for særlige anmodninger. Adspurgt nogen erfaring, du måtte have, Nå nu har du telefon erfaring, kan du ringe op til numre uden egentlig at kigge på tastaturet, eller endnu bedre er du god med en lommeregner? Det er 10-tasten (afhængigt af hvor hurtigt og jobbet har brug for denne er en god ting at medtage i din Job erfaring) Ved du, hvordan man bruger en computer? Hvordan omkring Internet, Word, Outlook eller e-mail? Kender du, hvordan du bruger en faxmaskine, kopimaskine? Kan du indgive, sortere efter alfabetisk orden, navn orden, dato orden. Tro det eller ej, det er alle relevante og til tider endda som en postrum ledsager, er alt du behøver.
 8. 8
  Forøg din indtjening. Efter at have arbejdet på entry level position for et par somre eller efter skole, vil du har erfaringen til at arbejde på et højere niveau, når du er ude af high school. Dette kan hjælpe dig betale din vej gennem college, og du kan næsten garantere, at du altid har et sommer job. I nogle tilfælde (ligesom SF Bay Area), kan du gå fra at få mindsteløn til at få 15€ -17/hr.

Tips

 • Hvis du bliver kaldt, være tilgængelig og åben for ethvert job og / eller tid, og du vil se, hvor hurtigt du kan få et job. Hvis din skole tidsplan konflikter, være ærlig, så lad dem vide, at der er en konflikt, eller at du har visse tidspunkter af tilgængelighed. Der er en masse arbejdsgivere, som er meget forståelse af særlige behov eller situationer.
 • Når du har gjort et godt stykke arbejde for nogen, spørg hvis du kan bruge dem som reference for fremtidige job.
 • Prøv at få et job i noget, som du er interesseret i, da det kan hjælpe dig med at få en karriere senere i livet, eller tæller som erfaring, når de anvender på college
 • Jobs er nu sværere at få takket være den nuværende økonomi, er stillinger, der traditionelt indehaves af teenagere nu bruges af de arbejdsløse som "fallback beskæftigelse", selv om økonomien er i bedring.
 • Tag initiativ. Mange agenturer og organisationer får tilskud til at ansætte teenagere i sommeren og efter skole. Selv hvis de typisk ansætte børn, der allerede frivilligt for dem, man ved aldrig. Kontakt dem for at finde ud af hvad der er tilgængeligt.
 • Demonstrere dine færdigheder. Hvis du er en god arbejder, vil du have en større chance for at blive ansat, fordi de allerede kender dit arbejde, er de ikke bare at læse en andens ansøgning. Du kan vise organisationer, du er en god arbejder gennem frivilligt arbejde eller gennem referencer.

Advarsler

 • ALDRIG taler om dit liv til din chef
 • Tjek din lokale børnearbejde love. Det kunne være, at du ikke formelt lov til at arbejde. Men du kan stadig få lov til at tutor eller babysitte.
 • Hvis du får et job på en persons house, altid fortælle dine forældre, hvor du kommer til at være endnu bedre, få dem slipper du og møde personen. Stol på din tarm... hvis noget ikke føles rigtigt, orlov. Hvis der sker noget for dig, at få noget hjælp.
 • Forvent ikke at få betalt for at gøre noget, du skal være parat til at tjene dine penge.