Wkadk

Hvordan man får en sjette klasse pige at lægge mærke til dig

Så du ønsker at vide, hvordan man får den pige, som sidder ved siden af ​​dig i klassen til at lægge mærke til dig? Her er hvordan.

Steps

Hvordan man får en sjette klasse pige at lægge mærke til dig. Komme ind efter skole aktiviteter, sport, student regeringen osv.
Hvordan man får en sjette klasse pige at lægge mærke til dig. Komme ind efter skole aktiviteter, sport, student regeringen osv.
 1. 1
  Komme ind efter skole aktiviteter, sport, student regeringen osv. Helst en, som hun er en del af så godt.
 2. 2
  Få en behagelig at være omkring hende bare ved at sidde omkring hende til frokost, men ikke stirre på hende! Bare sidde i den anden ende af bordet, så hun kan mærke, at du eksisterer.
 3. 3
  Start en samtale! Samtalen kan være om noget, klasser, mad, film. Sørg for, at samtalen vil føre ud noget. Ikke bare "Hey" eller noget.
 4. 4
  Få at vide hende og hendes venner. Mest sandsynligt vil hun spørge, hvad hendes venner tænker om dig, før hun "går ud" med dig.
 5. 5
  Foretag vittigheder. Hvis hun griner ad dem, at det kunne være et fingerpeg hun kan lide dig.
 6. 6
  Når du kommer til at kende hende, kan du beslutte, at du ikke kan lide hende, eller du kan vælge at spørge hende ud.
 7. 7
  Spørg hende til en dans eller en skole fest.
 8. 8
  Nogle piger forelsker sig i en fyr, der er følsomme. Det betyder ikke, du er nødt til falske græde over alt. Det betyder blot, at handle "tough" eller "gangsta" ikke vinder en pige.
 9. 9
  Prøv at være charmerende, og holde din cool. Prøv ikke at handle nervøs hele tiden.
 10. 10
  Tal om ting hun er interesseret i. Noget tøj, hår, hendes foretrukne sport, en film, eller hendes foretrukne butik. Det vil vise, at du ikke er selvcentreret.
 11. 11
  Hvis du har klasser med hende bede om at sidde ved hende - Kun hvis der er ikke mange af dine venner i denne klasse! Hvis der er, vil det virke uhyggeligt, at du vælger at sidde ved hende over dine venner.
 12. 12
  IKKE VÆRE klæbende! Hæng ud med dine venner og lad hende hænge ud med hendes!
 13. 13
  Må faktisk ikke forsøge at "knække en joke". Hvis du er i nærheden af ​​hende og bare have en god tid, virkelig, hver pige kan lide at se det ske. Hvis du opdager, at hun har set dig, holde gang... men langsomt falder til ro!
 14. 14
  Hvis alt tager hun dig som er en ven, det er stadig virkelig godt! Hold hænge ud med hende - og en hemmelig crush aldrig skadet nogen.
 15. 15
  Når vi taler piger som storytelling om dine oplevelser, bare ikke tage for evigt at fortælle en historie.
 16. 16
  Sørg for, at hun er interesseret. Må ikke bare antage, at hun kan lide dig. Bare prøv dit bedste.

Advarsler

 • Hvis du føler at du er gode venner, og emnet nogensinde kommer op, ikke nogensinde sige, at du kan lide hende ven, hvis du virkelig ikke.
 • Hvis du kan lide en pige, men hun knap nok selv kender dig, skal du ikke spørge hende ud for hurtigt. Lad hende komme til at kende dig.
 • Må ikke lave vittigheder om hende eller nogen af ​​hendes venner, og hvis sjette klasse dork er hendes ven, ikke gør vittigheder om ham / hende enten.
 • Må ikke handle nervøs. Andet end at du bør være fint.
 • Må ikke fortælle hende at holde sig væk fra hinanden i skolen.
 • Selv hvis hun siger nej, holde kontakten, så du kan få rebound, hvis hun nogensinde bliver dumpet.
 • Hvis hun siger nej, BACK OFF!