Wkadk

Hvordan at være venner med alle

Selvom psykologisk forskning har vist, at folk har tendens til at komme sammen med mennesker, der deler samme fysiske og biologiske træk med dem, er det muligt at blive venner med meget forskellige typer af mennesker, der bærer alle mulige baggrunde. Tricket er at være åben, forståelse og snakkesalig. Læs denne artikel for at lære at gøre venner med forskellige grupper!

Steps

Hvordan at være venner med alle. Forstå personlighed af en gruppe, du forsøger at befrie.
Hvordan at være venner med alle. Forstå personlighed af en gruppe, du forsøger at befrie.
 1. 1
  Forstå personlighed af en gruppe, du forsøger at befrie. Finde ud af hvad der forener dem - er det en delt aktivitet (f.eks, debat holdet, journalistik publikation, kærlighed til at udføre musik) eller en harmonisk balance af personlighedstræk (snakkesalig, omgængelig, rolig, etc.)? Hvis du deler denne samlende kvalitet med gruppen, så lad din interesse / personlighed / hvad det kan være glans! Inviter folk fra gruppen til at gøre ting med dig, at du ved, at de vil nyde og deltage i arrangementer, hvis du modtager invitationer fra dem. Når de indser, at du er en sjov person at være omkring, alle vil blive venner.
  • Husk, at hver gruppe vil være anderledes. De vil bruge forskellige ord, finde forskellige ting sjove eller respektable, eller vil have meget forskellige måder "hænge ud". Iagttag hvad der er passende for hver gruppe, og handle derefter, men ikke ændre dig selv bare for at passe i. Du er hvem du er.
 2. 2
  Være udadvendt og proaktiv i at invitere folk til at hænge ud og være opmærksom på når / hvor mennesker samles. Hvis du ønsker at være venner med alle, du er nødt til at indlede nå ud til grupper, og følsomme over for deres vaner. Gå ud af en masse for at hænge ud med forskellige grupper. Bliver venner med alle kan være meget tids-og energikrævende, fordi du skal være venlig, udadvendt og villig til at bruge tid hænge ud, efterlader dig meget lidt tid til dig selv.
  • Husk, at du ikke behøver at være udadvendt for at være en god person, det er helt fint at være genert og reserveret, og du vil lave dine egne venner. Men hvis dit mål er at venner en bred vifte af mennesker, bliver du nødt til at sætte denne indsats derude.
 3. 3
  Spørg folk, hvad deres planer er for weekenden. Hvis noget ser passende for dig til at deltage, kan du udtrykke interesse i aktiviteten, og se, om de udvider en invitation. Hvis ikke, skal du foretage en dom opkald om, hvorvidt du skal sætte dig selv på linjen og udtrykkeligt bede om at komme.
  • Vær forsigtig altid tagging - det kan gøre dig irriterende for nogle mennesker. Tagging er kun et problem, når gruppen ikke virkelig nyde din virksomhed, som kan være svært at opdage, fordi folk generelt forsøger at skjule deres sande følelser og være udadtil behageligt. Hvis du opdager, at du rutinemæssigt er udeladt af planer, eller ikke høre om ting, indtil begivenheden er overstået, indse, at mennesker kan være subtilt, men bevidst forsøger at udelukke dig. Mens du kan se dette som en sårende handling, mens andre ikke har pligt til at være din ven, og hvis de føler, at din personlighed ikke gør jive med resten af ​​deres, det er deres privilegium til at beslutte, om at medtage dig. Hvis dette sker med mennesker, som du var lang tid venner med, kan du om deres ondskabsfulde opførsel. Ellers, glem alt om at forsøge alt for hårdt at slutte sig til denne gruppe, og gå videre for at finde andre venner.
  • Hvis du finder dig selv at skulle spørge hver weekend hvad nogen er op til for at blive en del af en gruppe, skal du skifte det op og kontakte en anden person i gruppen, hvem du kender. Alternativt opfordre personen til at hænge ud og se, hvad de siger. Hvis din invitation konflikter med eksisterende planer, kan de invitere dig til at slutte sig til dem. Hvis din invitation til at hænge ud falder før en eksisterende plan, kan to ender med at gå til gruppen aktivitet sammen.
 4. 4
  Må ikke badmouth andre eller sladder overdrevent. Selv om det kan gøre for en interessant to-minutters samtale, du aldrig vide, hvem du måske fornærme og hvilke broer du brænder. Også, hvis du altid badmouthing andre, folk samle op på det, og vil være mere tøvende over dig - hvordan ved de at du ikke badmouthing dem, når de ikke er rundt? Være en behagelig person, skal du følge den gyldne regel (Behandl andre som du selv ønsker at blive behandlet), og venner vil komme strømmer.
 5. 5
  Være fordomsfri. Erkend, at i færd med at blive venner med (næsten) alle, vil du støde på folk med alle mulige personligheder, holdninger, meninger og interesser. Du er nødt til at gøre dig selv fordomsfri og behageligt nok sådan, at du kan få sammen med alle disse forskellige mennesker, også selvom du måske ikke er 100% enige med dem om alt. Være en respektfuld person, så du respektfuldt kan blive enige om at være uenige, når forskellene kommer sammen. Du behøver ikke nødvendigt at undertrykke dine synspunkter eller udtalelser, men sørg for, at du ikke udtrykke dem i en stødende eller skadeligt vej mod andre.
 6. 6
  Altid smiler og har en positiv attitude. når du møder nogen, eller se dem på gangene eller arbejde smile på dem, og de vil tænke din udgående.

Tips

 • Nødlanding på vandet dine gamle venner for andre mennesker er en forfærdelig ting at gøre. Bare prøv at være venlig. Hvis du har et par bedste venner eller én bedste ven - aldrig miste dem.
 • Renhold er en vigtig ting at huske på. Brusebad hver dag. Vask dit ansigt, børste dine tænder. Ligegyldigt hvad.
 • Vær ikke bange for at tale med folk. Møde fremmede er den bedste måde at få nye venner!
 • Vær høflig til alle, selv det er bare et "Undskyld".
 • Aldrig antage, at alle passer ind 'Jock', 'Geek', 'Goth' Bliver etc. klassificeret som der ofte kan såre folks følelser (selvom de kalder sig selv en af ​​disse navne stolt, ikke sige det selv - respektere deres ret til at diss selv eller hvad, men ikke efterligne det).

Advarsler

 • Bare husk: Du må ikke glemme, hvem dine rigtige venner er. Må ikke blive venner med nogen, bare fordi de er en cheerleader eller virkelig populære.
 • Ikke alle vil kunne lide dig, men det er deres problem, ikke dit. Du kan ikke gøre nogen ønsker at hænge omkring dig, så du skal ikke tvinge det. Du vil bare komme ud værre!
 • Bliver venner med alle kan være vanskeligt, fordi ikke alle er cross-kompatible. Du kan føle dig splittet mellem venner, som at hænge ud med, hvis det ikke kan gøres på én gang.
 • Hvis en eller anden grund, kan du ikke fortsætte med den krævende tidsplan, vil venner falme hurtigt. Sørg for at have et par stærke venner, eller det kan være muligt for alle dine venner til at blive blotte bekendte.
 • Det er umuligt at have et tæt sæt venner-alle gennemsnit ud til en blanding mellem ven og bekendt. Kan du ofte nødt til at forlade en fest alene at gå til en anden part alene. Du vil se venner der, men du kan ikke være socialt mobil med mange flere mennesker end dig selv.