Wkadk

Hvordan at være speciel og mystisk

En artikel om hvordan man laver de mennesker omkring du tror du er interessant og mystisk. Disse tips er for det meste for fyre. Læs venligst dette med et åbent sind, kan dette afsløre nogle ting svært at tro, men bare holde læsning de særlige fyre er altid mystisk og magnetisk.

Steps

Hvordan at være speciel og mystisk. Bruger meget tid alene.
Hvordan at være speciel og mystisk. Bruger meget tid alene.
 1. 1
  Bruger meget tid alene. Normalt tænker mens lænet mod en mur, men du må ikke se trist eller deprimeret, heller ikke være tilfreds, bare tankevækkende. Tricket er altid at formidle det budskab, at du er en selvforsynende individ, der ikke har brug for opmærksomhed eller godkendelse fra nogen. Du skal først lære at leve efter din egen og elske dig selv en masse. Denne afgørende skridt vil komme ud alene, hvis du virkelig er en person, der elsker sin egen væren.
 2. 2
  Være meget stille. Du behøver ikke starte noget, der ikke behøver at blive startet, behøver du ikke råbe / LOL og du ikke får i nogen andens problemer. Pointen er: du behøver ikke opmærksomhed.
 3. 3
  Bær mystisk tøj som jakker, hættetrøjer og lange ærmer, og mørke farver. Ikke altid sort selv, men rødbrun, navy og grå er alvorlige og formidable farver. Bær tøj, der ikke viser for meget, men er komfortable.
 4. 4
  Tal tydeligt. Aldrig tale om irrelevante ting (vejr, tv viser), eller om dine problemer eller dit liv (trips, familiemæssige problemer), at gøre dette er et forsøg på at opbygge rapport med en person, som kan oversættes til et behov for opmærksomhed og / eller godkendelse. Bare holde sig til, hvad der er nødvendigt for at sige og give din mening kun, hvis nogen eksplicit beder om det, eller du ved, det er relevant at sige op, ellers holde munden lukket. Men hvis nogle person forsøger at opbygge rapport med dig (begynder at tale med dig), tale med dem, men holde dine meninger for dig selv, skal du ikke argumentere, så lad dem snakke, og du bare lytte. Dette er grundlaget for at være mystisk: de aldrig får at vide noget om dig.
 5. 5
  Aldrig afsløre din personlige liv til nogen, være undvigende. Hvis nogen spørger, afbøje de spørgsmål med sjove eller let-sarkastisk bemærkninger, selv den berygtede "gæt" fungerer her, men uden at ligne en idiot, du ikke vil "ryk" omdømme, du er over det. Tal ikke når det ikke er nødvendigt, være stille og deltager kun når du bliver spurgt, eller virkelig er nødvendigt.
 6. 6
  To kraftige træk, der holder folk interesserede i dig bliver uforudsigelig og selvmodsigende. Være en hård fyr med nogle træk af uskyld, fare vild i dagevis, at ingen ved, hvor har du været, være super smart, men aldrig ses studerer eller beder om hjælp.
 7. 7
  Have noget, der sætter dig ud, kan dette være en evne (et talent, at være smart), eller som et stykke tøj, frisure, osv. At visse noget må gøre dig skille sig ud, men skal være acceptabel og naturlig, kinda en "medfødt "træk (ikke farve dit hår grønt eller laver en tatovering på dit ansigt). Det er vigtigt, at du understrege din individualitet, men altid i overensstemmelse med din "Jeg-ikke-need-godkendelse" personalty: undgå noget, der tiltrækker meget opmærksomhed.
 8. 8
  Være høflig og rolig i enhver samtale. Aldrig snappe efter folk, hvis de er uenige med dig. Aldrig råber ser ophidset eller vred, mens du taler med nogen. Aldrig blive påvirket af, hvad en person siger til dig (være dette godt eller dårligt).
 9. 9
  Kig på folk direkte på deres øjne, når vi taler til dem og med en piercing eller afslappet blik, men ikke stirre. Dette vil gøre dig en dominerende person, og folk vil respektere dig. Husk, at der er strøm i øjnene (sjælen windows) og en kraftfuld, selvsikker blik gør dig til en magnetisk person.
 10. 10
  Være stoisk, altid. Stoiske midler aldrig viser for meget af NOGEN (trist eller glad) følelser og har en beroligende og cool disposition selv i vanskelige eller understrege situationer. Dette kan skræmme folk omkring dig, men det viser, at du har dine følelser under kontrol, og at intet påvirker dig, også, vil det gøre dig virke smart. Stoicisme vil give dig sprezzatura.
 11. 11
  Har karisma, og masser af det. Dette er et meget afgørende skridt, uden karisma intet andet i artiklen spørgsmål. Karisma kommer indefra, følelse så godt med dig selv som du er, at du ikke behøver godkendelse udefra, er det en uudsigelig kraft, der trækker folk i. Og nej, du behøver ikke at "smile" eller "være art "at have karisma ligesom disse blade vil fortælle dig, Hitler aldrig smilede og han var så karismatisk, at mange mennesker, herunder generaler, forretningsmænd og socialites af alle slags kastede sig til hans fødder. Karisma er neutral, kan du være Jesus Kristus eller Hitler og stadig har tusindvis af mennesker er villige til at være sammen med dig, og endda arbejde for din sag.
 12. 12
  Pas på dig selv: Dette viser, at du elsker og respektere dig selv. Spis sundt, tage brusebad og slid rent tøj, men ikke bliver forfængelig eller selvcentreret, faktisk godt klædt være, men har denne skødesløse sjusket udseende, vil det sende modstridende signaler, som er en kraftfuld egenskab for fyre.
 13. 13
  Dyrk dit intellekt på mange områder. Ja, intelligens er mere magtfulde end muskler, men aldrig vise, behøver du ikke det.
 14. 14
  Find et formål og holde sig til det. De magnetiske fyre altid har et formål i deres liv, og intet adskiller dem fra denne vej, kan det være deres karriere, er den mest magtfulde supervillian, detektiv eller hvad, de holder sig til det med hele deres hjerte og af denne grund de udmærker sig det, uanset hvad det er.

Tips

 • Undersøge, hvordan at have og dyrke en kraftfuld, kommanderende tilstedeværelse.
 • Fra tid til anden, har en lidt ond blik, men vær omhyggelig med ikke at skræmme folk. Lord Byron brugte hans varemærke "under look" (let drejning hovedet ned og derefter kigge op med en kinda magtfulde blik, siges det kvinderne svime når han gjorde dette). Det er egentlig ikke et onde, jeg-vil-kill-du kigger, men mere som viser dominans, en gennemtrængende blik med et meget lille smil projekter ekstreme mængder af tillid. Vær meget forsigtig med dette, gør ikke dette blik til en politi / kriminel / gangster / psycho eller han vil føle sig truet og problemer kan opstå. Også praksis foran et spejl, indtil du får det, hvis det ikke gøres godt du kan skræmme folk væk eller endog ses som latterligt, kan meget få opnå denne effekt med succes, men hvis det gøres godt det er kraftfuld.
 • Aldrig vise trængende eller afhængig af nogen person.
 • Lad dine handlinger taler for dig. Har en dejlig handling fra tid til anden og lod ordene spredes.
 • Alle disse tips, skal komme ud som naturlige, iboende til din personlighed, hvis du forsøger at eftergøre noget, så du vil blive set som et fjols. Start langsomt og gradvist udvikle sig. Hvis du tror, ​​det er vanskeligt eller akavet derefter stoppe, fordi disse tips er ikke for dig. Jeg gentager, ikke ændre, hvem du er, fordi du ønsker at være mystisk.
 • Undersøg og læs om Lord Byron og Byronsk Hero. Denne type af helten er næsten universelt betragtes som en særlig, mystisk person.
 • Disse tips er ikke for alle, skal du ikke forsøge at være nogen, du ikke.
 • Undersøge og analysere fiktive karakterer, der anses for særlige ligesom "Dirty" Harry Callahan (Dirty Harry), Gaara (Naruto), Dr. Gregory House (House MD), L (Death Note), Dexter Morgan (Dexter). Du vil opdage, at de udviser mange af de tips anført her (med deres egne drejninger), og at de fleste af dem kan kategoriseres som "Byronsk Heroes".

Advarsler

 • Må ikke bebrejde eller hader de mennesker, der får væk fra dig, er de fleste af dem bare bange for at stoppe at være "normal", hvis de begynder at hænge ud med dig. Normalitet og overensstemmelse med standard social adfærd bringer en følelse af sikkerhed og tilhører disse mennesker, huske på de fleste mennesker mangler selvtillid og er bange for individualitet og eventuelle afvisninger fra deres jævnaldrende. Stående ud fra kragen kan virke romantisk i en bog, men i det virkelige liv er anderledes og endda skadeligt, hvis du ikke er sikker nok på dig selv og din individualitet. At være speciel og mystisk kræver en stærk sjæl.
 • Nogle mennesker (specielt andre fyre) kan begynde at hade eller misunde dig, bare ikke er opmærksomme på dem.
 • Folk tror måske, at du er arrogant eller føler andre overlegen, så vær ydmyg fra tid til anden, når det er nødvendigt.
 • Du kan blive kaldt en masse navne (emo, weirdo, udstødt) bare ikke opmærksomme på disse folk en fortsat være speciel, husk, er de bare forsøger at finde dig ud ved at kategorisere dig.
 • Efter disse tips er en sikker vej til at blive en enspænder. Mennesker omkring dig, kan føle sig en smule intimideret i dit nærvær og din individualisme og unconformity standarder og fælles menneskelig social adfærd (som små samtaler, smil, kram) vil skubbe nogle folk væk. Folk kan stoppe invitere dig til fester længere, og du kan endda miste nogle venner. Jeg gentager, det er ikke for alle, hvis du ikke ønsker at være alene at glemme alt, hvad du lige har læst. Hvis du allerede er en enspænder og er tilfreds med det, så jeg vil opfordre dig til at følge disse tips og blive mere specielle end du allerede er.
 • Så selvmodsigende, da dette kan synes med de foregående punkter, kan du begynde at være attraktivt for nogle mennesker (specielt piger), kan din uudgrundelige og tillid tiltrække dem til dig. Vær forberedt på, hvordan til at håndtere dem, og hvis du ønsker, tillad dig selv at have et par gode venner, men altid holde din afstand og uudgrundelige, det er hvad tiltrak dem til dig i første omgang, hvis du stoppe med at være mystisk vil du komme på tværs som falske dem.