Wkadk

Hvordan at være manden til din kæreste

Hver fyr ønsker at være alt macho til sin kæreste, men ender med at få dumpet for nogle dumme farten eller linie. Piger som en fyr, der er modent og absolut forguder hende. Læs denne guide for alt, hvad du behøver at vide.

Steps

Hvordan at være manden til din kæreste. Gør hende til at føle som om du ville gøre noget for at sikre, at hun er sikker, men ikke gøre det ", som gjorde du ser i dag, som gjorde du tale med, hvor blev du af?".
Hvordan at være manden til din kæreste. Gør hende til at føle som om du ville gøre noget for at sikre, at hun er sikker, men ikke gøre det ", som gjorde du ser i dag, som gjorde du tale med, hvor blev du af?".
 1. 1
  Gør hende til at føle som om du ville gøre noget for at sikre, at hun er sikker, men ikke gøre det ", som gjorde du ser i dag, som gjorde du tale med, hvor blev du af?" slags ting.
 2. 2
  Hvis du på noget tidspunkt eller anden måde kan sige ordene "Jeg vil bare ikke have dig til at komme til skade," eller noget lige så omsorgsfuld / sød, go for it.
 3. 3
  Være sød, men også modig. Kvinder absolut elsker en mand, der er sød, men kan være helten, der redder hendes liv.
 4. 4
  Sæt din arm omkring hendes talje, ikke omkring hendes skulder. Det er mere romantisk.
 5. 5
  Må ikke få irriteret, når hun vil have dig til at gøre noget for hende, det er hendes måde at se, om der er forpligtet til hendes behov så meget som din egen.
 6. 6
  Altid sætte hende først, før nogen andre, og du vil se, at til gengæld vil hun gøre det samme.
 7. 7
  Vær så sikker som du kan - Kvinder elsker selvsikre mænd. Du skal dog ikke tage det alt for langt - hvis for selvsikker, vil kvinder finde dig arrogant og egoistisk.
 8. 8
  Fortæl hende at du elsker hende - Ved ikke bare ord, men lille overraskelse, når man mindst venter det.
 9. 9
  ALDRIG under nogen omstændigheder gå ind i en dato uden en slagplan. Hvis spørgsmålet: "Hvad vil du gøre?" kommer op at sige noget, jeg fik det håndteres. Noget er absolut bedre end ingenting!
 10. 10
  Når du ser hende tale med andre mænd Må ikke flipper ud! Din cool ledes opførsel vil vise hende, at du har tillid til hende og respekterer hende. Mind dig selv, at tilstedeværelsen af ​​andre mænd vil kun gøre dig se bedre ud i hendes øjne. Ja, du ved, hvad de er ude efter, og ja, det gør du gal, men hun ved også, hvad de er ude efter, og se dig ikke flipper ud over det vil vise hende, du har tillid til hende. Andre mænd gør du ser BEDRE.
 11. 11
  En af de mest vigtige ting at huske er at lade hende være sig selv og være fri. Jo hårdere du trækker hende mod dig jo mere hun vil skubbe væk.
 12. 12
  Gentle drilleri er OK! Hvis hun gør noget dumt kærligt kalder hende en dork eller noget (eksempel: hvis hun får hikke gør legende spottende hikke lyder igen). Ros hende mindst en gang om dagen og aldrig gøre grin med hendes fysiske fejl!
 13. 13
  Sætte grænser og lad dine behov være kendt. Må ikke være bange for at holde op for dig selv, men være den større person at stoppe kampen ved at give hende et knus eller fortælle hende, at det er vigtigere at se hende glad, så at vinde et argument. Du vil blive belønnet i stedet for at have en sourpuss for de næste par dage.

Tips

 • Gøre hende føle sig smuk hver gang du er sammen med hende, og give hende den respekt du gøre for din mor.
 • Beskytte hende. Hvis nogen er såre hende, sørg for at de ved, at hun er med dig, og du ikke ønsker, at deres hænder hele over hende.
 • Hvis du ser nogen Dissing hende fortælle dem til at bakke ud.
 • Sørg for hende. Det er ikke, at du skal betale hende regninger efter din første date. Men hvis du spiser op hendes køleskab uden at bringe nogen dagligvarer en gang imellem, chancerne er hun vil konkludere at du ikke kommer til at sørge for hende i fremtiden enten.
 • Hvis hun har børn, altid bringe noget for børnene. Hun vil være mere imponeret, end hvis du bringe hende den dyreste gave.
 • Husk altid at tekst hende, selv hvis du er for travlt. Ligesom 'god morgen, god afternon "osv.
 • Må ikke nogensinde, nogensinde, på nogen betingelse navn opkald. Piger kan bare ikke lide det.
 • Kald hende hver gang i et stykke tid.
 • Piger er kun som freaked om dine problemer, som du er dig selv! Så berolige bro.

Advarsler

 • Denne vejledning forklarer ikke personlige spørgsmål, der alle ansigter. Selv hvis du gør dit bedste, livet sker. Må ikke sætte dig ned, hvis du var der altid for hende, men hun endte forholdet i løbet af mere komplicerede årsager.
 • Husk at være dig selv.
 • Du skal blot finde en anden, hvis du ikke kan være dig selv med hende, fordi du fortjener bedre!
 • Ikke alle kvinder er ens, så ikke alle kvinder vil nyde at have en kæreste, der handler på denne måde. Hvis din kæreste ikke reagerer godt på disse trin, stoppe og prøve noget andet!
 • Må ikke overdrive det.