Wkadk

Hvordan at være en slem pige

Kender du til Angelina Jolie? Hun er en af ​​Hollywoods mest fantastiske slemme piger og den mest sexede kvinde i live. Og hun gør hoveder tur, når folk ser hende. Vil du lære at være en dårlig pige ligesom hende?

Steps

Hvordan at være en slem pige. Opbyg din selvtillid.
Hvordan at være en slem pige. Opbyg din selvtillid.
 1. 1
  Være sjovt! En dårlig pige elsker at have det sjovt. Hun kan fest hele natten, drikker sig ind i en døs, og stadig få op næste dag og være klar til mere. Hun vil grine og være flirtende og gøre mænd ønsker mere fra hende.
 2. 2
  Lær at være spændende.. Bad Girls går adrenalin siv. For hende er livet en rutschebanetur, og det vil få dit blod synger bare for at være sammen til turen. Go elastikspring, gå på farlige rutsjebaner eller sky-dive, Bare for spændingen ved det hele.
 3. 3
  Rens dig op og. Bad Girls er bestemte knockouts. Dårlige piger er normalt meget iøjnefaldende med forbløffende tal. De er de grundlæggende "hotte babes". De ved hvordan man gå tur og spankulere deres kram. De komme ud på at være centrum for mandlige opmærksomhed. Bær miniskørter, stropløs toppe, sandaler, mørke farver, skinny jeans, høje hæle (slid meste faste og mønstrede farver, men klart er ok) og lejligheder. En dårlig pige har at være sexet.
 4. 4
  Være en subtil. Flirt med alle, og alle, bare for sjov. Fyre vil altid ønsker at være omkring dig og tale med dig, så lære at elske den opmærksomhed fra dem. Hvis du beslutter at gøre noget seksuelt med dem, ikke fortælle hele skolen. Rygter måske og sandsynligvis vil gå rundt om dig. En dårlig pige lader dem flyde rundt, og virker mystisk ved hver og én. Må ikke blive generet om noget, der er sagt om dig og din fyr eller fyre, medmindre det går for vidt. Når du kommer til det punkt, hvor du synes, det er en smule for meget, så kan du konfrontere pige eller piger, starter den.
 5. 5
  Opbyg din selvtillid. Frem for alt, kender en dårlig pige, at hun er hot, og at hun kan gøre, siger, og få noget, hun ønsker. Hvis du kan sætte pris på din skønhed og din personlighed, er du allerede på vej til tillid. Husk: pige kan være ti gange bedre ud bare ved hendes holdning. Walk haller med dit hoved op, bryst frem, skuldrene tilbage, se lige frem som om du har et formål. Smil og acceptere komplimenter ligesom du allerede vidste, at du kiggede søde. Du kan ikke bære noget varmt eller nuttet uden at have den holdning, der passer det.
 6. 6
  Omgiv dig med venner. Prøv at have to eller tre forskellige vennekredse, så du altid har backup dem, når dine bedste venner er ikke rundt. Gør yngre mennesker fans i stedet for venner. Be cool med alle, men vær på vagt over for hadere, ikke engang se deres vej. Har venner, der er venner med folk, du ikke kan lide, så de vil fortælle dig, når andre folk taler om dig eller sige noget uhøflig. Du behøver ikke at være sammen med de mest populære pige i skolen, men sørg for at hun er enten en anden dårlig pige, smukke, sjove, eller velkendt.
 7. 7
  Lær at feste. Du er nødt til at lære at have det sjovt, men aldrig gøre narkotika, røg, og ikke får alt for venlige med alkohol. Må ikke være trashy, så prøv at være sexet, selvsikker, og åleglat.

Tips

 • Bad Girls aldrig har tid til fordybelse eller depression - de er alt for travlt med at snuppe verden ved hornene.
 • Bad Girls skal være rart at folk omkring hende selv, hvis ikke folk vil begynde disliking hende.
 • Være en tendens starter, slid moderigtigt tøj og sko!
 • En dårlig pige elsker fashionable halsudskæringer, høje hæle, nederdele sømmede midt på låret, stropløs noget, og sexet lingeri. Men du behøver ikke handle slutty eller slid overdrevent afslørende tøj.

Advarsler

 • Må ikke for meget, sover rundt, kommer i slagsmål, drage fordel af mennesker, eller forføre enhver mand, du ser. Disse er alle gode måder at ikke være en sexet dårlig pige, men bare en dårlig pige.
 • Må ikke bære skanky tøj. De vil gøre du har et ry, som du ikke ønsker.

Ting du behøver

 • Sexet tøj.
 • Eye-liner.
 • Subtle makeup.