Wkadk

Hvordan at være en kristen emo

Nogle vil måske mene, at kristendommen og er uforenelige, skyldes stereotyper i den scene som selvskade og forsætlige depression. I denne artikel vil du lære at tage afstand disse stereotyper, starte en Emo mode og stadig herliggøre Gud.

Steps

Hvordan at være en kristen emo. Kender forskellen mellem ægte emo og poseur eller falske emo.
Hvordan at være en kristen emo. Kender forskellen mellem ægte emo og poseur eller falske emo.
 1. 1
  Være kristen. Tro på Gud og Jesus, vigtigst adlyde Gud, læse i Bibelen, gå i kirke og bede. Det er godt at finde en kirke, som du virkelig gerne.
 2. 2
  Hold christ først. Jesus gjorde det helt klart, at han ikke vil have os til konstant at besætte over, hvordan vi ser ud, eller over noget, men Ham. Være Emo er ikke den største bud, elske Herren er.
 3. 3
  Læs denne artikel for at få oplysninger om at se den del.
 4. 4
  Kender forskellen mellem ægte emo og poseur eller falske emo. Emo står for følelsesladet hardcore, ved at sige, du er emo betyder, at du er en tilhænger af denne særlige musikgenre. Du er ikke en medløber, hvis du ikke lytter til det - som de fleste af disse "emos 'ikke, så de er scene eller overal poseurs.
 5. 5
  Lyt til christian sten samt din følelsesladet hardcore. Hvis du ønsker at lytte til nogle screamo sørg for at tjekke teksterne først, nogle reelle Screamo sange som min ansøgning til himlen af ​​Pg.99 har blasfemi lyrics. Husk bands som Bring Me The Horizon, beder Alexandria og Falling In Reverse ikke reel Screamo eller emo bands.
 6. 6
  Fuldføre look. Fast emo stil er typisk trøjer, flade sko, en side frynser og en Taske. Enten skinny jeans eller boot cut jeans passer godt med udseendet. Du kan fastgøre dine foretrukne virkelige emo bands på din messenger taske. Hvis du ikke kan finde nogen, lave dem selv. Du ønsker måske at bære en skjorte under din bluse eller trøje. Du ønsker måske at gøre dem, da virkelige emo band skjorter som Rites of Spring, Embrace eller Sunny Day Real Estate er svære at finde. En kristen cross også ser flot ud med denne stil også, glem ikke dit forhold til din Herre.
 7. 7
  Lær at spille et instrument, guitar, bas og trommer er store valg. Det er normalt betragtes emo. Hvis du har en gruppe unge, der tilbeder til Christian Rock, så prøv at komme ind i bandet.

Tips

 • Må ikke forveksle dette med Goth. Goth og Emo er to forskellige ting.
 • Vær venlig at alle. Selv om dette er virkelig en selvfølge du skal huske dette.
 • Husk de stereotyper, der ikke er sande og forklare folk, der tænker anderledes: klip selv (det er ikke sandt), Emos græder meget (ikke sand), Emos har ingen venner (igen, ikke sandt).

Advarsler

 • Undgå visse Emo modeluner, som at skære dig selv (meget farlig). Husk, at skæring ikke gøre dig mere emo, er det et tegn på depression og er meget vanedannende. Hvis du har lyst til at skære dig selv, tale med nogen du stoler på. Det er ikke dum, men det er skadeligt, og betyder, at du har brug for hjælp.
 • Emos er ofte, ligesom kristne ofte står forfølgelse. Lad det ikke komme til dig!
 • Hvis du føler Gud ønsker ikke at du skal være Emo, ikke være. Gud har store belønninger i vente for de trofaste! Men husk, at Gud belønner ikke din 'er Emo'. Han belønner motiverne i dit hjerte, der behager ham, og de gerninger, der er gjort på grund af disse motiver.