Wkadk

Hvordan at overbevise dine forældre til at få dig en iPhone

Er dine forældre tilbageholdende med at købe en iPhone for dig? Denne artikel giver et par tips til at hjælpe dine forældre / forælder være overbevist du er klar!

Steps

Hvordan at overbevise dine forældre til at få dig en iPhone. Har en diskussion med dine forældre om fordele og ulemper ved en iphone.
Hvordan at overbevise dine forældre til at få dig en iPhone. Har en diskussion med dine forældre om fordele og ulemper ved en iphone.
 1. 1
  Har en diskussion med dine forældre om fordele og ulemper ved en iphone. Identificere problemer, der kan poppe op med at have sådan en avanceret stykke teknologi, og finde ud af mulige løsninger.
 2. 2
  Få dem noget, de altid har ønsket, din mor kan have nogle awesome parfume, tjene nogle penge og få det til hende, måske far vil have nogle nye sokker, få dem for ham
 3. 3
  Hold dine school kvaliteter op. Gode karakterer altid gøre en forælder stolt og glad. Hvis du får gode karakterer, vil de sandsynligvis være gladere generelt og mere villige til at investere i en iPhone for dig. Hvis du får en dårlig karakter, fortæl dine forældre, at du vil prøve hårdere og bringe det op (har en god karakter for at vise dem efter).
 4. 4
  Tilbyde at betale for halvdelen. Omkostninger kan være problemet. Forstå, at det vil være en stor investering, men det værd, hvis du har tænkt på at tage ordentlig pleje og bruge det ofte
 5. 5
  Vær tålmodig. Som det gamle ordsprog siger, gode ting kommer til dem, der venter. Hvis du ikke er tålmodig, vil det tage endnu mere tid og kræfter på at få din iPhone.
 6. 6
  Være ansvarlig. Pas godt på de ejendele, du har nu, for at vise, at du kan tage sig af en iPhone! Må ikke miste noget, mens forsøger at få din iPhone, fordi det ikke viser dine forældre at du er ansvarlig for at have sådan en dyr enhed
 7. 7
  Respekter dine forældres beslutning. Hvis de siger nej, er der sandsynligvis en grund til hvorfor. Måske kan du ikke råd til det, eller måske de ikke tror du er ansvarlig nok. Hvis de siger ja, være glad! Tak dem, og prøv dit bedste for at holde op det gode opførsel, selv efter at have modtaget din nye iPhone!
 8. 8
  Opfører sig som en voksen. Hvis en (eller begge) af dine forældre har en iPhone, vise dem, at du er ansvarlig, ligesom dem, og gøre ting, som de normalt ville gøre, ligesom lave mad eller rent i huset. Det lyder måske kedeligt, men det vil få dig den iPhone, du er på udkig efter.
 9. 9
  Må ikke nag. Forældre hader det, når du spørger dem igen og igen for ting. Sure det kunne arbejde et par gange, men sandsynligvis ikke for noget som en iPhone. Hold roen og vente et stykke tid, måske minde dem en gang eller to gange, men ikke alt for ofte.
 10. 10
  Gøre gøremål. Tilbyde at hjælpe med gøremål omkring huset, som at tage ud i skraldespanden, tage sig af dine kæledyr, vaske op, osv.
 11. 11
  Hjælpe med at afbetale de regninger. Spar op nogle ekstra penge til at hjælpe med at betale for telefonen samt den månedlige faktura - iPhones er dyre og dine forældre måske ikke op til ideen om at bruge 15€ -25€ ekstra om måneden for data.
 12. 12
  Vis dem, at du elsker dem. Forældre elsker det, når der børn gør disse ting.
 13. 13
  Hvis de siger nej, ikke begynde at handle underligt med dine forældre og glemme de kvaliteter og moral et godt barn, at du var der viser dem at få en iphone. De vil sandsynligvis ikke være glad, hvis de finder ud af du var bare at sætte på en god handling for at få iPhone.Keep det gode handling så måske du i fremtiden kunne få en ny telefon.

Tips

 • Når du får iPhone, takke dine forældre, derefter fortsætte med at arbejde hårdt på dine pligter og hvad de fortæller dig. Det viser dem, at du er ansvarlig og fortjener iPhone.
 • Pas godt på din nuværende telefon, så dine forældre vil se, hvordan ansvarlige du er til at tage sig af en iPhone.
 • Bare fordi du får iPhone, ikke stoppe med at gøre alt, hvad de siger, eller gøremål. Det vil bare få det taget væk.
 • Være meget respektfuldt og lydige mod jeres forældre. Gør alt, hvad de siger, og vise dem din kærlighed.
 • Må ikke sige ting som "Alle mennesker i skolen har dem." de vil bare bliver irriteret, og de kan endda sige "derefter bruge dine venner!"

Advarsler

 • Prøv at undgå at blive whiny. Det bare fortæller dine forældre, at du ikke er klar til ansvar af en iPhone.
 • Prøv at holde dine karakterer up!
 • Vis dem, at du virkelig fortjener det.
 • Må ikke være uhøflig eller dine forældre ikke kan få dig en iPhone.
 • Spørg dem én gang, så drop emnet. Hvis du holde bringe det op, dine forældre er mere tilbøjelige til ikke få dig iPhone.