Wkadk

Hvordan at komme over en ex, du er forelsket

Kom over en person, du er forelsket i, som bruges til at være forelsket i dig, er ganske muligvis en af ​​de sværeste ting, du nogensinde vil have til at gå igennem i dit liv. Der er mange tips om, hvordan du komme over din ex, men ofte er det svært at vide hvor man skal begynde. Læs videre for en trin for trin, uge ​​for uge plan, der vil hjælpe dig med at komme over din ex og komme videre med dit liv.

Steps

Hvordan at komme over en ex, du er forelsket. Skjul væk ting, der minder dig om dem, såsom breve, kort, gaver mv. Du kan have billeder af dig, din ex og fælles venner i dit værelse, men ikke sat dem af bare dig og din ex.
Hvordan at komme over en ex, du er forelsket. Skjul væk ting, der minder dig om dem, såsom breve, kort, gaver mv. Du kan have billeder af dig, din ex og fælles venner i dit værelse, men ikke sat dem af bare dig og din ex.

Uge 1

 1. 1
  Tid fra hinanden. Først skal du nødt til at gå igennem en periode, hvor du afbrød så meget kommunikation med din ex som muligt. Det vil være den sidste ting du ønsker at gøre, men at være sammen med dem vil gøre ondt, og det vil ikke hjælpe dig med at komme over dem. Hvis du ikke har fælles venner, ikke mødes med dem. Hvis du deler en gruppe af fælles venner, kan det være meget svært, da du vil høre oplysninger fra dem og nødt til at se din ex mens din med disse venner. Uanset hvad, kan du stadig gøre disse ting for at begrænse kommunikationen deles med din ex: Må ikke kommentere, besked eller e-maile dem. Må ikke indlede samtale på MSN / AOL Instant Messenger. Fjern dem fra din top venner på MySpace / Bebo / Facebook, så du ikke modtager løbende opdateringer. Hvis du er, stoppe med at være fælles venner på LiveJournal, så du ikke behøver at læse deres dagbogsnotater. Må ikke afhente deres opkald, og kun svare til deres tekster, hvis de er vigtige. Hvis de kommenterer / meddelelse dig eller tale med dig på MSN / AOL Instant Messenger, kan du svare, men holde det lys og ikke være over venlige. Spørg ikke nogen fælles venner spørgsmål om din ex.
 2. 2
  Ingen spore dem ned. ALDRIG begynde at læse din ex kommentarer eller tekstbeskeder. Prøv ikke at læse deres profil eller tjekke for at se, hvor højt du er på deres venneliste. Du vil være nysgerrig, men du ikke ønsker at vide, vil det kun gøre du føler værre.
 3. 3
  Skjul væk ting, der minder dig om dem, såsom breve, kort, gaver mv. Du kan have billeder af dig, din ex og fælles venner i dit værelse, men ikke sat dem af bare dig og din ex.
 4. 4
  Må ikke overveje at koble op med dem, hvis du ved, du begge ikke kommer til at være ædru / til en fest osv. Bare ikke gå der, skal du ikke forsøge at chatte dem op i disse tider eller noget, selvom det kan være meget fristende - især i den første fase af at komme over de bryde op.
 5. 5
  Vælg et par nære venner, som du kan tale med om dine følelser omkring din ex og bruddet. Sørg for at du ikke taler om det til fælles venner, der er tættere på din ex, end de er til dig.
 6. 6
  Gennem hele denne proces, græde, når du vil. Gråd er ikke at være svag, er det bare at lade ud af dine følelser, og nogle gange vil du nødt til at gøre dette.

Uge 2

 1. 1
  Altid erkende dig selv, hvordan du føler. Fra nu af, så spørg dig selv, hvordan du føler hver dag, og altid være ærlig. Sørg også for, du er ærlig om dine følelser med nære venner, du valgte i uge 1. Der er ingen mening i at benægte dine følelser, fordi du vil begynde at tænke du er over din ex, når der virkelig er du ikke, og det kan bringe tilbage den smerte, du følte, da du første gang brød op, og du bliver nødt til at starte denne forfra.
 2. 2
  Folk pleje. Fra nu af, fortæl hver dag selv, at der er andre mennesker, der bekymrer sig om dig, fordi der er.
 3. 3
  Må ikke følelsesløs dig selv med medicin eller alkohol. Det er fint, hvis du ønsker at bruge disse ting med venner og have det sjovt. Men aldrig begynde at bruge dem på egen hånd, og for at flygte fra dine problemer. Dette er meget, meget fristende at gøre, men du vil ikke hjælpe dig selv på alle.
 4. 4
  Må ikke begynde at binge spise eller sulte dig selv som en måde at håndtere. Det vil i sidste ende gøre det meget værre og kan resultere i andre problemer.
 5. 5
  Lyt til trist musik. Ja, det vil gøre ondt, og det vil minde dig om din ex, men det vil også minde om, at der er andre mennesker, der forstår, hvordan du føler.

Uge 3

 1. 1
  Alle lider hjertesorg. Husk, at det er uundgåeligt, at alle vil få deres hjerte knust for første gang. Alle har til at gå gennem dette på et eller andet tidspunkt. Fortæl dig selv det hver dag.
 2. 2
  Respektere deres valg om ikke at være sammen med dig længere. Forstå, at de kan have deres meninger, og de kan gøre hvad de vil, i sidste ende er det deres liv.
 3. 3
  Skriv 4 lister en af ting, du hadede om dem, en af ting, du aldrig ville kunne blive enige om, en af grundene til, at det ikke fungerede mellem jer to / hvorfor det var ikke meningen at være, en af ting, du ønsker fra en partner, som du ikke får fra din ex. Du har tendens til at huske kun de gode ting om dem og forholdet, og måske ønsker at huske dem som en perfekt, især hvis de betyder meget for dig, som de sandsynligvis gøre. Opbevar denne liste et sted du kan læse det, når du begynder at spekulere på, hvad du kunne have gjort for at ændre tingene / hvor det hele gik galt.
 4. 4
  Gør dig selv føler stor. Skift dit hår, købe nyt tøj, motion, spise sundt osv. Husk alle de komplimenter folk har fortalt dig (Ja, herunder din ex). Vid, at en anden vil snart sætte disse træk i dig, ligesom din ex engang gjorde.
 5. 5
  Begynd at læse bøger og / eller ser en tv-drama. Disse ting hjælpe med at tage dig til en anden verden.

Uge 4

 1. 1
  Lad ikke den følelse af såret over bryde op styre dit liv. Hvis du gør dette, vil det være meget svært at komme videre. Det er okay at gøre dette for de første par uger. Men efter det, samle dig op og indse, at der er mere i livet end dette forhold, du havde.
 2. 2
  Komme igennem smerten. Nemmere sagt end gjort, men ikke ondt af dig selv. Må ikke svælge i din elendighed. Komme videre med det.
 3. 3
  Må ikke dårlige-munden din ex eller eventuelle nye kærester / veninder, de har. Du kan blive vred på dette punkt, men ikke give ind i det.
 4. 4
  Hvis din ex har en ny kæreste / veninde, acceptere det. Be happy for dem, så lad den nye fyr / pige har en chance, skal du ikke forsøge at ødelægge forholdet for dem. Vid, at ja, vil din ex formentlig handle med dem, hvordan de bruges til at handle med dig. Dette vil gøre ondt, men accepterer det.
 5. 5
  Forsøg ikke at gøre dem jaloux. Må ikke komme ud med nogen lige foran din ex, udelukkende med det formål at gøre dem jaloux. Det vil være indlysende.
 6. 6
  STOP med de sørgelige sange. De hjalp et stykke tid, men begynde at lytte til gladere musik i øjeblikket.

Uge 5

 1. 1
  Må ikke stoppe med at gøre ting, bare fordi de minder dig om din ex. Hvis du har disse grænser i dit liv, vil du ikke komme over din ex.
 2. 2
  Fortæl dig selv, at du er glad for dem, igen og igen.
 3. 3
  Tal med venner og folk på internettet om, hvordan de fik over deres, og fundet nye elsker. Fortæl dig selv, at du vil falde i kærlighed igen.
 4. 4
  Begynde at se dine nære venner og familie mere. Hænge ud med dem en masse, gå ud til nye steder og forsøge at møde nye venner. Dette vil hjælpe med at tage dit sind off din ex.
 5. 5
  Skriv en liste over mål og ting du ønsker at gøre, og begynder at arbejde på dem. Forbedre dig selv, blive den person, du altid har ønsket at være!

Uge 6

 1. 1
  Stop sammenligne alle mulige kærlighed interesse for din ex.
 2. 2
  Vid, at du er bedre stillet uden dem. Nogen, der efterlader dig er ikke værd tårerne og ondt.

Uge 7

 1. 1
  Prøv at møde masser af nye mennesker, både venner og kærlighed interesser. Flirt med nye mennesker, men tror ikke på noget som alvorlige endnu. Må ikke date folk, hvis du ikke rigtig har lyst til dem, hvilket er noget folk ofte gør, når på rebound. Tal, flirt, og hænge ud med forskellige mulige kærlighed interesser før det bliver til en ordentlig forhold. Flings og kammeratskab er alt hvad du har brug for i øjeblikket. Også, få nye venner, som du ser lige som, venner.

Uge 8

 1. 1
  Må ikke fortryde nogensinde at have forholdet. Være taknemmelig for den erfaring og alt det, du har lært af det.
 2. 2
  Lav en liste over fejl, du kender ikke til at gøre i dit næste forhold, ting, du har lært, at vil hjælpe dig med din næste forhold osv.
 3. 3
  Forstå, at dine følelser for denne person aldrig kan falme helt. Du var engang meget tæt til denne person, du var forelsket i dem. Hvis du har brugt til at være forelsket i en, er det usandsynligt at du nogensinde vil se dem udelukkende som bare en ven, eller nogen, der ikke betyder noget for dig. Det er meget sandsynligt (og næsten sikker, hvis de var din første kærlighed), at du altid vil have en svaghed for dem. Vid, at det er okay, men accepterer, at en blød plet er alt det kan være. Må ikke slå dig op om det.
 4. 4
  Hvis der ved dette punkt, har du ikke lyst til at være venner med din ex, behøver du ikke at fortsætte med planen. Tilbring din tid på at have det sjovt, møde folk, gennemfører mål, og bare generelt komme videre med dit liv. Du kan ikke være over dem endnu, men har afsluttet planen ovenstående, give det tid, og du vil sandsynligvis få over dem.
 5. 5
  Men hvis dette punkt, vil du være venner med din ex, så læs videre...

Uge 9 & 10

 1. 1
  I disse uger, generelt bare fortsætte med at have det sjovt, at holde travle og møde mennesker.
 2. 2
  Kommentere din ex til at sige hej, er du nødt til at lette ind i dette.

Uge 11

 1. 1
  Budskab din ex, henkastet siger, du ved, du ikke har talt meget for et stykke tid, men du vil have det, hvis du kunne være venner, og hvad mener de?
 2. 2
  Begynder at tale til dem på msn / AOL Instant Messenger. Må ikke springe direkte til at være venner med dem.

Uge 12

 1. 1
  Tal med og hænge ud med dem mere, hvis du er ude med fælles venner.
 2. 2
  Tekst, kommentar msn / AOL Instant Messenger dem mere. Tal med dem, som om de er lidt tættere på dig nu, end de var.

Uge 13

 1. 1
  Foreslå hænge ud, bare jer to, som venner. Hvis de er enige om at det, sørg for at det er ikke noget dato-y, såsom at gå ud i biografen, gå til et måltid, se film på dit hus eller gå til en strand. I stedet kunne man hænge ud på din, men at spille Xbox-spil eller noget, gå til en spillehal, shoppe i din nærmeste by osv.

Uge 14

 1. 1
  Hvis nu, du er venner, acceptere, at dette venskab vil være meget anderledes, end da du var mere end venner. Må ikke forvente, at din ex til at rejse steder med dig, for at tale med dig hver nat, eller til at bruge alle de weekender med dig.
 2. 2
  Hvis din ex har en ny kærlighed interesse, så prøv at tale med ham / hende. Hvis du og din ex er nu venner, kan man lige så godt gøre en indsats for at komme til at kende nogen, der er vigtigt for dem. Hvis du ikke komme videre med ham / hende på alle, så skal du ikke prøve det igen, men stadig være høflig til dem. Du ved aldrig, kan du få en ny ven.
 3. 3
  Må ikke være klæbende. Selv hvis du begynder at have den form for venskab, hvor du altid er der for hinanden, ikke bare stole på dem, viser, at du har et liv i din egen og kan klare uden dem.

Tips

 • Vid, at du slog op for en grund. Vid, at fornuften og dvæle ved det.
 • Aldrig glemme det store billede.
 • Følg hvert trin ad gangen.
 • Aldrig ser tilbage, bare gå videre!

Advarsler

 • Vær forsigtig, hvis du forsøger at være venner med din ex, fordi følelser for dem kunne komme oversvømmelser tilbage.
 • Hvis du føler suicidal på noget tidspunkt, eller ikke føler noget bedre på alle efter tre måneder finde hjælp eller ring hjælpetjenester.