Wkadk

Hvordan at komme over at blive lovesick

Bliver lovesick er en tilstand af følelse ned og blå, fordi du er enten længsel efter kærlighed, mangler en elsket en, der er langt væk, eller ønsker forelsket igen dårligt efter en breakup. Det modsatte af lovestruck, bliver kærlighedssyge betyder, at du føler en følelse af længsel, angst om ikke at have en kærlig følgesvend, og ønsker dårligt at være forelsket eller inden et kærligt forhold igen.

Hærdning følelsen af ​​at være lovesick handler dels om at ændre din sindstilstand og dels om at få mere aktiv og distraherende dig selv. Kombineret, kan dine tanker og handlinger vende kærlighed sygdom rundt og blot acceptere det for hvad det er, mens at komme videre med dit liv!

Steps

Hvordan at komme over at blive lovesick. Identificer symptomerne på din kærlighed-sygdom.
Hvordan at komme over at blive lovesick. Identificer symptomerne på din kærlighed-sygdom.
 1. 1
  Identificer symptomerne på din kærlighed-sygdom. De følgende symptomer kan indikere et tilfælde af kærlighed sygdom:
  • Du føler fysisk syge, såsom at have en pit i maven, svært ved at trække vejret normalt, eller ømme sted, hovedpine og diarré eller andre tarm problemer er også muligt
  • Du kan føle kvalme, og har et ønske om at kaste op fra stress
  • Din appetit ændringer, enten mister det eller finde det meget øget
  • Du føler udmattet og uoplagt hele tiden
  • Du kan ikke kommunikere godt med andre, eller du ikke ønsker at tale meget, hverken om din kærlighed-sygdom eller noget overhovedet
  • Dig en masse, enten hele tiden eller på on-and-off faser, måske let modsvares af sentimentale lejligheder
  • Du føler angst, måske endda oplever panikanfald
  • Du har måske influenzalignende symptomer uden at være syg med influenza.
 2. 2
  Indse, at alle disse følelser har en kilde i og vrede. Du føler det som om noget er tabt fra eller mangler i dit liv, og det er en virkelig dybt hul. Hvis du lige har brudt op med nogen, du sandsynligvis være at gå gennem stadier af sorg, men også dem, der er lovesick af ensomhed eller frygt for at blive efterladt også kan føle en følelse af sorg over ikke at opleve, hvad andre synes at have. Sorg består af chok på ændringen i din situation, fornægtelse af, hvad har eller der sker, følelsesmæssig smerte, vrede, overenskomstforhandlinger og derefter accept. I tilfælde af den situation, hvor din elskede man bor væk fra dig til arbejde eller studere årsager er din vrede svarer til en person med et knust hjerte, fordi du føler dig alene, ude af stand til at genoprette forbindelsen, når det betyder noget, og udsat for at se glade par sammen omkring dig hele tiden.
  • Bemærk også, at disse symptomer kan spejle depression, men har tendens til at involvere flere intense følelsesmæssige og psykologiske reaktioner, såsom en følelse af håbløshed, mangel på entusiasme for noget, følelsen af ​​at du og / eller dit liv er værdiløst, eller endda følelser af selvmord. Hvis du oplever nogen af ​​disse sidstnævnte følelser og psykologiske reaktioner, se din læge straks for diagnose og god hjælp udefra.
 3. 3
  Opretholde en. Selv om det kan være fristende at gnaske på fastfood og snacks, din krop har brug gode, sunde næring lige nu at hjælpe dig med at tænke lige og at forblive stærk. Hvis du ikke er i god fysisk tilstand, kan din kærlighed sygdom føre til fysisk sygdom, fordi din er utilstrækkeligt ernæret. Spis sunde fødevarer, og hvorfor ikke prøve nye retter fra en kogebog, du har syntes at prøve et stykke tid. Du kan opdage alle mulige nye smag og lækkerier som en del af din sunde kostvaner, som vil tjene som en fornøjelig distraktion.
  • Drik masser af vand, mineral (mousserende), eller stille. Holde hydreret er vigtigt, mens du har en masse at tænke på at gøre.
  • Undgå at drukne dine sorger i alkohol eller narkotika. Eftervirkningerne vil være smertefuld og bruge disse til at udskyde tænker din vej gennem kærlighedens sygdom vil ikke hjælpe, men vil blot forlænge smerten.
  • Små mængder af mørk chokolade og behandler er tilladt. Der er ingen grund til at forhindre dig i at have et par lækre godbidder nu og da!
 4. 4
  Vær god ved din krop. Det er ikke tid til at være ludende på sofaen, begræder din skæbne og have ondt af dig selv ved tucking i karbad efter balje med is under Sex and the City genudsendelser. Hvis du allerede en del af en koncern, sportsudøvelse eller anden fysisk træning, skal du sørge for at holde det op. Hvis ikke, eller hvis du gerne vil rev det op og gøre en forandring, vælge noget nyt at være din fysiske aktivitet. Vælg noget som yoga, pilates, cykling, en holdsport, fitness træning, kampsport osv. Hvis det er nyt, så meget desto bedre, fordi du vil være både psykisk og fysisk udfordret af noget, der har brug for din fulde opmærksomhed at få det rigtige.
  • I det mindste, tage en 20 minutters gåtur rundt dit nabolag dagligt. Tag din eller en andens en tur, hvis du er ensom eller ringe op til en ven eller nabo og bede om at gå walking med dem.
 5. 5
  Sov godt. Love-sygdom kan bringe på ængstelige tanker og bekymringer, der kan holde dig op sent, hvis du lader dem. Gør det ikke. I stedet opretholde en meget regelmæssig sovende rutine ved at gå i seng på samme tid hver aften og vågne op på samme tid hver morgen. Ryd ud distraktioner fra soveværelset, såsom tv og computer, men tillad dig selv et par bøger og blade for natlig læsning lige inden du falder i søvn. Sørg for, at rummet er lige den rette temperatur til dig (ikke for varmt, ikke for koldt), og har lækre sengetæpper der gør du ønsker at putte i dem. er en meget vigtig del af opholder sig sunde og helhed.
 6. 6
  Arbejde gennem din. Hvis du lige har brudt op med nogen, er det muligt du har fået nogle af deres ting til at vende tilbage eller bin. Gå igennem det og få det ud af dit liv nu. Og selv hvis din kærlighed-sygdom er relateret mere til og føle efterladt, er det muligt, at der er en masse romantisk rod i dit liv, som har brug for en ren sweep. Donere romantik romaner til den lokale velgørenhed, begynder at bruge din skatte, du har været at spare op til at dele med en kammerat og nyde dem for dig selv, og rense ud romantik DVD'er. Hvis du er syg af kærlighed, fordi din kæreste arbejder eller undersøgelser langt væk, gør en proaktiv rod ren ved at sætte deres i en memory box eller et album, og ved at rydde op deres ting pænt og ud af den måde, mens de er væk.
  • Læg væk alle fotos, der bringer tilbage minderne (medmindre du er med en lang-distance elsker). Moping over billederne af den fyr eller pige, der længe har forladt dit liv er usundt, og vil ikke gøre noget for at bringe tilbage hvad der er gået. Holde det har beføjelse til at gøre dig føle rådne!
  • Ryd ud af din online rod også. Slet den tidligere elskers emails, opdateringer, fotos, etc., der bringer på din kærligheds sygdom.
 7. 7
  Tænk positivt. Du behøver ikke at vågne op og lade som alt er rosenrødt, men det hjælper at begynde at se dit liv i en mere accepterende og positiv måde. Så du er alene lige nu, men hvorfor dette behov for at være en negativ ting? Tænk på alle de gode ting, du har - din plads, frihed til at komme og gå som du venligst, ingen argumenter om, hvem der får lov til at se, hvad på tv, ingen tilragning sengen dyne, ingen budget kavitation fra en partner hemmelige udgifter osv. Tænk på alle de gode ting, du er - en stor person, der trives som individ så meget som en person i et parforhold, et individ med integritet og selvstændige ansvar og en person, der kan køre deres eget liv uden at være trængende. Disse er alle uhyre gode ting!
  • Hvis du har en kæreste der bor eller arbejder langt væk, kigge op på himlen, dag eller nat. Og tænke over, hvordan de to af du ser det samme himmel, de samme stjerner og måne. Du er ikke i separate verdener, en dag vil du være sammen igen, når tiden er inde.
 8. 8
  Få produktiv. Love-sygdom indebærer mooching om, og hvor der er mooching, er der meget lidt produktivitet. Hvad er de ting i dit liv, der ikke får deltagelse til, mens du vælte sig i kærlighed sygdom? Skriv en liste over, hvad du gerne vil få gjort, og opnå og begynde at planlægge, hvordan du vil arbejde på hvert mål. Start små men mindst start!
  • Arbejde gennem puklen af ​​små ting, du har været forsømme for en tid. Lykønske dig selv, når hver eneste lille ting er opnået, og belønne dig selv, når elementer er markeret fra listen som "færdig". Belønning kan være så lille som et blad eller en tur i parken, eller de kan være så stor som at behandle dig selv med et måltid ud eller se en teaterforestilling.
 9. 9
  Tegn styrke fra din tro. Hvis du har en tro på en højere magt eller i en spirituel vej, trække på din tro eller spiritualitet som en inspirationskilde til at forbedre dig selv og unburdening din kærlighed-sygdom.
  • Brug meditation eller bøn som en kilde til selv-beroligende. Indre fred vil give dig den plads, du har brug for at reflektere over dine følelser og følelser og til at sætte spørgsmålstegn ved nytten af ​​dine følelser af kærlighed-sygdom. Indre fred giver også den nødvendige plads til at begynde at arbejde ud af dine egne løsninger.
 10. 10
  Komme ud og tilbringe tid sammen med andre mennesker. Du behøver ikke at "møde" folk med henblik på dating. Blot at være omkring andre mennesker gør aktiviteter såsom sport, motion, fritidsinteresser, besøge biblioteket, deltage workshops, gå, etc., er en vigtig del af at forbinde med andre mennesker og kan meget vel udfylde nogle af dine forståeligt for virksomheden. Som sociale væsener, er vores trang til at være omkring andre normal, så hvis en stor del af din kærlighed-sygdom stammer fra at være alene, nå ud og forbinde med andre.
  • Slut med din familie, hvis du ikke har set dem i et stykke.
  • Skub ikke til intime relationer. Det er bedst at bare være omkring mennesker, bare være dig selv, end at behandle ethvert møde med andre, som et potentielt jagtområde for en mulig dato. Bare lade det flyde, som de vil.
 11. 11
  Brug skrive til at bevæge sig ud over din kærlighed-sygdom. Brug et tidsskrift til at arbejde gennem dine følelser omkring kærlighed, breakups, og fremtiden, du gerne vil have. I skrive det hele ud, vil du finde det lettere at samle brikkerne sammen, der virkelig betyder noget for dig, og at kassere de ting, der ikke længere er relevante.
  • For den person, hvis kærlighed lever langt væk, brug e-mails og endda snail mail for at holde kontakten og lejlighedsvis overraske hinanden med et digt, en, en særlig tegn på kærlighed, etc.

Tips

 • Hvis du er en teenager, forældre eller værger kan undertiden være meget "short-kondenserede", når det kommer til en teenagere elsker sygdom. Prøv at forstå, at det er forvirrende for dem, og nogle gange de taler af erfaring, når de siger "du vil komme over det." Forsigtigt minde dem dog, at ethvert menneskes oplevelse af kærlighed er anderledes, og at du har brug for tid og støtte til at hjælpe dig med at arbejde gennem din kærlighed sygdom. Af samme grund, kan du blive lovesick på alle alderstrin, så du skal ikke antage, at jo ældre du er, jo mindre sandsynligt er det at ske, selv om det er håbet, at du har nok erfaring til at anerkende den og har gode coping strategier på plads som du alder.
 • Forkæl dig selv med en massage nu og da. Den omsorgsfulde berøring af en anden person ordentligt uddannet til at give afstressende eller lempelse massage kan fortryde mange knuder i kroppen, og det kan slappe af dig nok til at give dig nogle gode tanker plads.

Advarsler

 • Hvis du ikke føler, at du kan klare, eller at du ikke ønsker at leve længere, straks søge hjælp hos din læge eller en mental sundhed professionel. Du kan ikke altid komme igennem kærlighed sygdom på egen hånd, og der er ingen skam i at søge rådgivning fra en anden person. Mange mennesker har været igennem et anfald af kærlighed sygdom selv, så se efter en person medfølende og forståelse, der er villig til at høre dig ud.
 • Bliver lovesick kan have konsekvenser for din langsigtede sundhed. Forskerne fandt, at lovesick mennesker, der oplever høje niveauer af usikkerhed om relationer kan lide kardiovaskulære sundhedsproblemer.

Ting du behøver

 • Forstyrrelser såsom hobbyer, nye mål, nye venner, en god sang, der vil gøre du føler dig bedre og en ændring i vaner.