Wkadk

Sådan undgår du at genere din travle kæreste

Når en person i forholdet er meget travle end den anden, kan der sættes et stort pres på dit forhold. Du kan være i forskellige livssituationer, en hvor din kæreste har en masse ting i gang, og du har en lettere tidsplan og ønsker at tilbringe din fritid med ham. Her er, hvordan man håndterer denne forskel på en måde, der opretholder dit forhold, snarere end skader det.

Steps

Sådan undgår du at genere din travle kæreste. Find ud af din kærestes tidsplan.
Sådan undgår du at genere din travle kæreste. Find ud af din kærestes tidsplan.

Kendskab hans tidsplan

 1. 1
  Find ud af din kærestes tidsplan. Dette vil lade dig vide, når han er virkelig fri, og når han har brug for at blive ladt alene for at komme videre med tingene.
  • Hvornår han i skole, rejser til arbejde eller har off-site arbejdsrelaterede hændelser? Hvornår han have sportslige praksis betyder, når han forfølger sine hobbyer eller interesser? Hvornår er han på arbejde? De fleste af disse tider er "off grænser" for at genere ham, bortset fra tidligere aftaler og nødsituationer.
 2. 2
  Arbejde, når hans tidsplan kan rumme dine opkald eller tilstedeværelsen. Det handler ikke kun om gætteri, brug din sunde fornuft, samt beder ham direkte over, da han ikke kan lide at blive generet.
  • Tænk på rimelige tidspunkter, hvor han vil være mest tilbøjelige til at besvare dit opkald. Hvis han har at stå tidligt op om morgenen, kalder ham tidligt i natten før han går på vågeblus stedet for at holde ham op første ting.
  • Spørg ham, om han har nogen ned tid på arbejde / skole / college eller når han gør ting, som han ikke har noget imod dig at ringe eller skrue op for at sige hej. Måske er han fri til frokost en gang om ugen, eller måske han kan lide at høre fra dig på 4:00 om eftermiddagen. Men du behøver ikke antage, faktisk bede ham om hans præferencer.
 3. 3
  Undgå nysgerrige. Når beder ham om hans tidsplan, så lad ham vide, at det er, så du ved, hvornår ikke at genere ham. Men hvis han ikke ønsker at fortælle dig, hvad han gør hvert sekund af dagen, undgå en inkvisition. Han er berettiget til noget fritid uden at du behøver at vide om det! (Ligeledes så er du.)

Tillid ham

 1. 1
  Deal med dine egen usikkerhed. Hvis en af ​​de grunde, du finde dig selv ude af stand til at stoppe at ringe eller sms'e ham eller endda skrue op uanmeldt, er, at du ikke stoler på ham, er det tid til ansigt din usikker adfærd. Spørg dig selv, hvor denne usikkerhed kommer fra, og om han rent faktisk har gjort noget for at tjene din mistillid. Hvis denne mangel på tillid alt kommer fra dig, søge at beskæftige sig med de grunde, du føler dig så usikker. Hvis du ikke gør det, vil han ender med at føle kvæles.
 2. 2
  Være beroliget af, hvad du ved. Afsnittet ovenfor antydet, at du finder ud af, hvad der er tidsplan er. Dette bør være tryghed nok, at du kan stole på ham. Hvis ikke, genoverveje måske hvorfor du er med en fyr, der efterlader dig følelsen så mistænksom.
 3. 3
  Respektere hans fritid. Accepter, at hans familie og andre venner er også vigtigt for ham, og at han skal tilbringe tid sammen med dem så godt. Du vil få meget mere respekt ved at være eftergivende og fleksible end du vil ved at være krævende og monopolisere sin fritid.

Minimering generende kontakt

 1. 1
  Minimer kontakt når det er sandsynligt, at genere din kæreste. Når du ved hvad han laver, indser, at han ikke behøver din konstante telefon at ringe eller sms'e til at afbryde ham.
 2. 2
  Giv ham en pause. Måske vælge en dag og en tid til at kalde ham, hvis han siger, at han ringer til dig, stole på ham. Giv ham en chance for at ringe til dig! Giver ham plads er vigtig, især før han beslutter, at du er "for trængende".
 3. 3
  Fjern fristelse. Det kan være svært ikke at kalde ham, når du føler keder sig eller trængende, så her er nogle ting at gøre for at holde dig fra at kalde ham:
  • Slet eventuelle sms'er og opkald, du har foretaget eller sendes til ham;
  • Efterlad din mobiltelefon slukket eller lade det et sted du ikke så du ikke fristes
  • Tag telefonen ud af dit værelse, så du ikke er fristet sent om natten for at samle den op og gøre nogle chatter
  • Hvis du har nogen billeder af ham lå en kopi af hans "tidsplan" ved siden af ​​billedet bare så du kan huske, hvor travlt han er.
 4. 4
  Foreslå en planlagt tid til at tale sammen. For eksempel sene aftener før sengetid, i lufthavnen måske på vej hjem, Find etc. ud, når han ikke vil blive generet af en chat eller Skype-opkald. Mest af alt, vide, hvornår han ikke noget imod dig dukkede op på hans hus, ubuden.
 5. 5
  Se hvor længe du kan gå uden at kalde ham. Hvis du kalder omkring fire gange om dagen, se om du kan gå fire timer uden at kalde, så fire mere, så fire mere - kan du gå fire dage? Han har en telefon, kan han se sine ubesvarede opkald, læse hans tekster og lytte til talebeskeder. Han kender du ringer, når han har tid nok til at have en dejlig lang snak med dig, han vil. Går dage uden at se dit navn på hans opkalds-id kan gøre ham spændt på, hvad du har været op til!
  • Efter et par dage uden at du aflytning ham, vil han glemme, at du var irriterende ham i første omgang.

Vær så travlt som han er

 1. 1
  Bevise for dig selv, at du ikke har brug for nogen 24/7! Han har prioriteter, så få nogle af dine egne. Verden og din lykke skal ikke dreje sig om ham. Pining væk over en dreng er ikke attraktivt. Må ikke flipper ud, hvis han ikke kalde dig 10 gange om dagen. Bedre endnu, ikke flipper ud, hvis han har en travl dag, og ikke ringe til dig på alle.
 2. 2
  Hold dig travlt med at gøre ting, du skal gøre. Må ikke sige, at der ikke er noget at gøre, fordi der er altid noget, der skal gøres! Rydde op og gøre dit vasketøj, rengøring dit skab, vaske bilen, hamle op med andre venner, tilbringe tid sammen med familien, komme tilbage til en gammel hobby, gør et projekt, du har betyder at få gjort, motion, se en film, få nogen studerer gjort, lære et nyt sprog, skrive en roman, osv. Der er ingen undskyldning for pining væk!
 3. 3
  Tilbring tid med mennesker, der får dit sind fra ham og dit forhold. Må ikke altid hænge ud med denne ven, som du kun tale med om dine relationer, og diskutere alt. Tilbring tid med venner, der deler andre interesser med dig. Hvis du har en ven, der kan lide musik, du kan planlægge at deltage i en koncert sammen. Hvis du har en ven, der kan lide shopping, kan du planlægge en shopping tur. Må ikke omgiver dig selv med muliggør venner, der tilskynder din trængende adfærd overfor din kæreste.
 4. 4
  Indse, at ved at have travlt dig selv, vil han snart se, at du ikke altid vil blive binde en gul bånd omkring telefonen afventer hans opfordring. Lav planer med venner og ikke invitere ham. Dine relationer og planer uden ham er lige så vigtigt som hans relationer og planer uden dig.
  • Lad din kæreste vide, at du pleje og du ønsker at tale, men ikke vil pine væk venter på hans opfordring. Han bør også være opmærksom på, at du også har et liv og interesser, og kan ikke være i stand til at droppe alt, når han endelig kalder.

Nogle typiske udfordringer

 1. 1
  Undgå at foretage negative fortolkninger, når der ikke er noget til det. Må ikke forveksle han er optaget med en passiv-aggressiv udskyde. Hvis han gør tid for dig i hans travle tidsplan eller andet sted, skal der trøste dig, da det betyder, at han værdsætter dig og gør tiden. Ved at kende hans tidsplan, vil du være opmærksom på, at han virkelig er optaget resten af ​​tiden.
 2. 2
  På den anden side, hvis han ikke bruge nogen tid sammen med dig, og du føler venstre ud revurdere. Hvis du har mistanke om, at han rent faktisk skubber dig væk og bruger blive optaget som en undskyldning, bakke helt. Din pushiness kun skabe mere forvirring og kan resultere i hjertesorg. I nogle tilfælde kan han gift med sit job, virksomhed eller mål, og det kan være virkelig svært at konkurrere med sådan målbevidst ambition, medmindre du er lige så ambitiøs og synes, det er okay at næppe se hinanden.
  • Hvis du igen helt fra, kan han komme rundt. Men du skal være forberedt, hvis han ikke gør. Og hvis han ikke gør det, det er hans tab, og det er en lærestreg for dig at kigge efter mænd, der kan tale om deres følelser i et forhold i stedet for at gemme sig bag telefonsvarer før kvinden stopper ringer...
  • Må ikke være den stalker, der ikke kunne tage tippet. Det er ødelæggende for begge dine liv, og du virkelig har brug for at komme videre med din, hvis det ikke virker ud med ham.
 3. 3
  Braklægning din bekymrede tanker og svælge i, hvad der er godt om forholdet. Indse, at de fleste mænd finder kvinder, der er i kontrol over deres eget liv og uafhængige gøre for en god kamp. Komme derud og leve dit eget liv. Da han ikke ringer til dig, begge har noget interessant at bidrage til samtalen.
  • Han ønsker ikke at føle at han skal trøste dig, komme med undskyldninger eller sætte op med høj vedligeholdelse, hver gang han kalder.
  • Lav tale med dig en glæde og ikke den spanske inkvisition.
  • Må ikke afhøre ham om, hvorfor han var sent ringer eller hvorfor han ikke kunne opfordre til flere dage. Se i stedet det forrige trin om at skabe et kald kalender.
 4. 4
  Accepter at visse relationer bare ikke finde ud af. Du kan blive lykkeligere i det lange løb med en anden, der er mere følsomme over for dine særlige behov. Du kan ikke ændre nogen til at blive præcis, hvem du leder efter, og du vil blive ulykkelig, hvis du ender med at gifte sig en person, du troede, du kunne "ændre sig til det bedre." Den adfærd, du ser nu, er betegnende for fremtiden!

Tips

 • Sætte nogen kommunikationsenhed væk og komme ud af dit hus for et par timer. Det er ligegyldigt, hvad du gør, shoppe, se dig omkring, gå til messen, finde nye måder at få hjem fra dit arbejde eller skole, gå besøge din bedstemor, gå til en film, til en park, i kirke - det gør ikke noget, bare forlade!
 • Hvis du er bekymret du glemmer at fortælle ham ting, skrive dem ned, så næste gang du taler til ham du har masser at snakke om, og dette trick kan gøre for en dejlig lang samtale!
 • Giv ham tid til at tilbringe sammen med familie eller venner uafbrudt.
 • Hvis du er en mandlig læser dette, så tænk tider kan du have afbrudt din travle kæreste eller kæreste. Mænd kan være trængende, også. Hvis han eller hun undgår dine tekster og telefonopkald, og du er en dreng, du er en trængende kæreste! Vend pronominer fra alle de råd, du se ovenfor, og husk piger til tider har brug for plads, også.
 • Indse, at det ikke er, at han ikke ønsker at tale med dig - ville han sandsynligvis, hvis han kunne stoppe græsslåning, stop [indsæt hårdt arbejde handling her] eller stoppe vinde nye kunder til at gøre hans næste dollar.

Advarsler

 • Må ikke nogensinde kalde hans venner spørger om ham, neurotiske til max!
 • Må ikke kalde sit hus konstant fordi så hans familie måske tror du er skør, og du vil bare være aflytning dem alle.
 • Hvis din kæreste er alt for travlt, eller du ikke kan håndtere at have en travl kæreste, så bare splittet op.
 • Intet siger bryde op med en pige hurtigere end sin chef råben på ham for dig at ringe eller standsning af for meget.