Wkadk

Sådan ser asiatiske (for et skuespil, konvention, etc.)

Der er mange grunde til, at du måske ønsker at se asiatisk: Måske du spiller en asiatisk person i en skole spille, måske du vil en anime konvention, og ønsker at ligne en vis karakter, måske er du udklædning til et kostumebal eller til Halloween, eller måske du blot ønsker at ændre dit udseende for sjov, eller for at skjule dit udseende til at unddrage sig loven. Under alle omstændigheder vil denne artikel give dig mulighed for (slags) går fra at se White til at se asiatiske, uden megen ståhej behov eller penge.

Steps

Sådan ser asiatiske (for et skuespil, konvention, etc.). Skift (eller alter) dit hår.
Sådan ser asiatiske (for et skuespil, konvention, etc.). Skift (eller alter) dit hår.
 1. 1
  Skift (eller alter) dit hår. Dette (bortset fra øjnene) er den mest åbenlyse ændring. Gå til Target, WalMart, eller CVS / Rite Aid / Enhver Apotek i nærheden af ​​dig og købe et glattejern og en flaske hårfarve. Må dit hår så rette det. Du vil se dramatisk mere asiatiske. Du behøver ikke at farve dit hår sort, Kyo, for eksempel har rødt hår, og en masse af asiatisk kvinde (og mænd) farve deres hår en farve udover sort (eller mørk brun). Det kunne gøre det lidt mere klart, at du ikke er asiatiske, hvis du farve dit hår sort (eller mørk brun).
 2. 2
  Ændre din øjenfarve. Hvis du har blå eller grønne øjne, bliver du nødt til at få kontaktlinser, der er brun. Afhængig af hvor du bor, eller kan dette ikke være en smerte i den bageste ende. Nogle stater kræver, at du går gennem hele denne indviklet, før du får linser. I andre stater, bare du rulle op på en monokel sted og kan få farvet, ikke-receptpligtige linser i en time. Still, hvis du ønsker at se overbevisende, få kontakter. BEMÆRK: Hvis det overhovedet er muligt, skal du springe dette trin over. Seriøst. Hvis dine øjne er nøddebrune, ikke gider, de er i nærheden brun. Og hvis dine øjne er meget, meget mørk blå, kan du også sandsynligvis undgå hele den dyre rod af kontaktlinser. Også, hvis du ligesom mig, og kan ikke sætte kontakter for livet af dig, så husk, at nogle asiater bære farvede kontakter, og det kunne også være mere indlysende, at du foregiver, hvis du har øjenfarve og hårfarve.
 3. 3
  Få dine øjenbryn vokset. Dette er meget vigtigt. Selv fyre skal sluge deres stolthed og gøre dette. Voks vil skabe en illusion af at der er mere plads mellem dit øje og din øjenbryn, det er et fælles kendetegn i asiatiske ansigter. Stylister har også måder at forme pande, der kan gøre øjet synes mere skrå eller mindre. Også vigtigere, mange asiatiske kvinder bære deres øjenbryn meget tynde.
 4. 4
  Få en stor flaske fundament, der er mindst en nuance lysere end din naturlige hudfarve. Sæt foundation på dine kindben, og på spidsen af ​​din næse og dine næsebor. Blande kanterne af fundamentet, så du ser mere naturlige ud. Derefter satte rødme direkte under dine kindben. Dette vil kontur dit ansigt, og du vil se ud som du har en bredere næse, og flere asiatiske knoglestruktur. Du kan også bruge foundation til at dække op fregner, som er meget ikke-asiatisk leder.
 5. 5
  Arbejdet med dine øjne. Brug øjenskygge eller eyeliner til at give dine øjne et mere asiatisk udseende.
 6. 6
  Gør dit øje forme mere asian ved at tage sort øjenskygge eller pande pulver i sort, koksgrå eller meget mørk brun, og udvide en meget lille streg under din tårekanalen. Det skal se ud som en udvidelse til den naturlige kurve af øjenlåget, og bør ikke være længere end 3 mm. Tynde linje resten af ​​dine øjne opholder på lashline, og give det en let fløj opad på den anden side. Når gøres ordentligt, det ligner dit øje er let foldes mod hjørnet, og når det kombineres med en svag vinge på den anden side af din låg, vil dine øjne synes meget asiatiske.
  • Bemærk: Det skal være flydende eyeliner, ellers vil du ende med at ligne Amy Winehouse. Påfør eyeliner til din låg KUN. Forsøge at gøre linjen så tæt på vipperne som muligt. Når du når til slutningen af ​​dit øjenlåg, svirp eyeliner pensel lidt opad, så linen kan vippes op. Derefter sat på mascara på øverste vipper alene. Eyeliner vil give det indtryk, at dine øjne er skrå, og vil gøre det dobbelte låg mindre mærkbar. Mascara gør du bare generelt ser godt ud. Det gør også eyeliner kigge nærmere på dine vipper, og derfor mere naturligt. Må ikke plamage eyeliner. Det vil gøre det ser mere naturligt, men mindre asiatiske.
 7. 7
  Arbejde på dine læber. Må ikke bære læbestift, og det vil sandsynligvis gøre din mund ser så asiatiske som det kan være. Nej, jeg siger ikke, at asiaterne aldrig bære læbestift, masser af dem gør. Men Hvide munden er formet anderledes end asiatiske munde, og læbestift vil trække mere opmærksomme på disse forskelle.
  • Hvis du har en særlig lang mund, eller hvis dine læber er naturligvis meget rød, så prøv at bære en beige-ish eller meget lys pink læbestift, for at minimere det. Hvis dine læber er meget tynd, så prøv at bruge en læbe plumping læbestift. Du kan købe dem på de fleste apoteker eller makeup steder som Sephora.

Tips

 • I modsætning til populær tro, en betydelig del af asiater, der ikke overholder stereotype har dobbelt øjenlåg.
 • Hvis du vil virkelig overbevisende hårfarve har en asiatisk ven spørge omkring deres familie og finde en ældre tante, bedstemor, uanset hvem farvestoffer hendes hår. At den relative kan hook dig op med asiatiske hårfarver, der er specielt designet til at efterligne naturlige asiatiske hår farve, og vil se mere levende end farmaci "sortbrun". Hvis du ikke har en asiatisk ven med grånende pårørende, så bare gå til en asiatisk supermarked ved dig selv og forsøge at finde noget (selvom at advare dig, vejledningen kan være i kinesisk / japansk / vietnamesisk / cambodjanske / nogle andre asiatiske sprog). En hårfarve, der er populær med asiatiske piger er Kao Liese Bubble Hårfarve. Du kan have til at bestille denne online, hvis du ikke bor i Asien.
 • Hvis dit hår er virkelig resistent og er let bølget, selvom du glatte det hele tiden, buy klip og klip ned dele af dit hår, der kan holde ud. Gør dit hår helt lige. Men husk på, at asiater piger ofte krøller deres hår, så hvis du har bølget eller krøllet hår dens ikke alt for forfærdeligt, men du bør perfektionere krøller at give det en mere "asiatisk" føler (du kan se op asiatisk hår 'hvordan man er 'på youtube for at få hjælp).
 • Hvis du er en fyr, og stadig ønsker at gå til øjenmakeup, tænke på at få brun eyeliner i stedet for sort. Dette vil være mindre mærkbar.

Advarsler

 • Må ikke forvente at se virkelig asiatiske. Afhængig af din etniske baggrund og naturlige ansigts struktur, kan pejlemærker i denne artikel producere meget forskellige resultater.
 • Du behøver ikke at begynde at bære asiatiske traditionelle påklædning, men hey, hvis du kan gøre det rigtigt (gøre din forskning! For japansk kimono, gå til immortalgeisha.com 's forum).
 • Du kan krølle dit hår. Curl det kort bortset fra to lange stykker på forsiden af ​​dit hår, ligesom pandehår. Ret dem, og dette ser også japansk.