Wkadk

Sådan depot MAC rødmer

Denne tutorial er at vise dig, hvordan du de-pot MAC brand rødmer (tage gryden ud af den oprindelige compact) og placere dem i en tom palet. Denne metode virker også med MAC brand øjenskygger og andre makeup poster med lignende emballage. Denne metode er nemt, men kræver tålmodighed. Du handler med varme, så du skal tage din tid og ikke haste forsøger at få din pan ud.

Steps

Sådan depot MAC rødmer. Grib din blush til at være de-pottet og din palet til at huse det.
Sådan depot MAC rødmer. Grib din blush til at være de-pottet og din palet til at huse det.
 1. 1
  Grib din blush til at være de-pottet og din palet til at huse det.
 2. 2
  Forsigtigt kile skruetrækker fra monokel reparationssæt ind i revner i potten. Du kan have til at lirke det hele vejen rundt for at løsne. Brug ikke for meget pres eller tvinge den til at poppe op, fordi du kan ødelægge blush / potten. Vær tålmodig!
 3. 3
  Træk pan out...
 4. 4
  Tag fat i blush i sin plaststøbning med tang.
 5. 5
  Hold den over flammen for kun 2 sekunder at varme det op.
 6. 6
  Derefter skrå gryden. indtil det begynder at smelte en lille hul. Hold gryden i en vinkel omkring 2 eller 3 inches (5 til 8 cm) væk fra flammen, ikke direkte flamme eller en millimeter væk fra flammen. Det behøver ikke at være en 90 graders vinkel, men blot hælder nok. Holde det direkte over flammen kan ødelægge gryden som varme bliver distribueret i et område af gryden.
  • Husk, at du bare vil have plastik til at smelte nok til, hvor der er et lille hul, hvor man kan stikke lige igennem at frigøre gryden fra plaststøbning.
 7. 7
  Placer pan forsiden forsigtigt ned på et stykke køkkenrulle eller serviet, og langsomt og let skubbe skruetrækker gennem hullet, mens limen stadig er varm, indtil gryden er frigjort fra plaststøbning.
 8. 8
  cool cool.
 9. 9
  Mærk dine rødmer på siden. Nogle mennesker vil redde de originale klistermærker fra enten kassen eller under gryden, men det tager tid at skrælle dem.

Tips

 • Vær tålmodig! Tvinger den pan ud, kan ødelægge din blush eller øjenskygge får det til at knække og splintre.
 • Du handler med en flamme, så vær omhyggelig med ikke at brænde dig selv og ikke placere panden direkte på eller i flammen, men blot hælder over det.
 • Sørg for, at området, som du gør det de-potning i er godt ventileret.

Advarsler

 • Fordi du bruger varme, kan sammenhængen i din makeup ændre sig. Over opvarmning af gryden vil få din makeup til "klump" eller smelte til en fast masse.

Ting du behøver

 • Et lys, en flamme, en lille tang, en lille skruetrækker (ikke afbilledet), som findes i monokel reparationssæt og post for at være de-pottet.