Wkadk

Sådan at gå væk fra en kamp

Hvorvidt kampen lige sneget sig op på dig, eller du provokeret det, at vide, hvordan at gå væk fra en kamp kan være den mest modne og ansvarlige, du nogensinde har gjort i dit liv. Det vil ikke være den letteste ting at gøre selv, og du bliver nødt til at forblive stærk i kølvandet på at give slip. Dog kan vandre måde i sidste ende sikre, at du ikke gør en allerede dårlig situation værre, end det allerede er.

Steps

Sådan at gå væk fra en kamp. Hold hovedet koldt om dig.
Sådan at gå væk fra en kamp. Hold hovedet koldt om dig.
 1. 1
  Hold hovedet koldt om dig. Vrede, panik, frygt og frustration er alle følelser garanteret få dig til at falde fra hinanden og se rødt i stedet tænke klart om, hvad der sker. Dette er så meget mere grund til, at gå væk er den bedste løsning i mange tilfælde for at skabe den nødvendige højde for at køle ned.
  • Det anbefales, at du lærer at undgå at få dig ind i situationer, der truer slagsmål som en uundgåelig resultat. Hold øje med faresignaler, ligesom opbygningen af ​​høj spænding, tilstedeværelsen af ​​alkohol, en alt for sen aften, eller nogen, der er ked over noget / nogen anden allerede, og holde sig væk. Forsøg på at afdramatisere situationen, så snart den opstår.
 2. 2
  Skabe fysisk afstand. Den anden person vil så riled og vred eller bange, som du er, og det gør tingene volatile. Ved at træde tilbage eller stående væk, gør du det første opkald til ikke deltage yderligere i kampene. Hold afstand - hvis den anden person kommer tættere på, bevæge sig væk igen.
 3. 3
  Vurdere, hvorvidt det vil arbejde for at snakke. I mange tilfælde er de følelser bare for forhøjet for en diskussion. Men hvis det ser ud, at tale kan arbejde, smide nogle kroge som en invitation til at tale i stedet for kamp. For eksempel: Sig noget lignende: "Hey kammerat Jeg ønsker ikke dette Du ønsker ikke dette Lad os være rimelige og tale det ud...."
  • Det kan ikke være det rigtige tidspunkt at arbejde ud den dybeste, mørkeste motiver af den anden person. Men det er en god mulighed for at anerkende hans eller hendes vrede eller frustration på måder, der viser du betaler fuld opmærksomhed til deres forurettelse.
  • Undgå slinging shots, såsom at sige ting som "det er din skyld", "du er hjerteløst" eller "du tror med din næve, ikke din hjerne". Den slags kommentarer vil blot yderligere oppiske ting.
 4. 4
  Ignorer fornærmelser eller negative kommentarer din modstander slynge din vej. Det er forventeligt, og du skal være klar til det. Du kan høre dig selv at blive kaldt en kujon, svag og alle slags vrede og håne ting. Det er de sidste overtrædelser af vrede modstandere, der ser en chance for en kamp deflatere de sidste grøften indsats for at rile dig til at vende tilbage til kampen. Genkende dem for hvad de er, og ikke tilpasse dem.
  • Du kan høre hån relateret til medlemmer af din familie eller andre mennesker, du holder af. Igen, lad den rulle som vand fra andens ryg. Din modstander forsøger alle mulige taktik og ingens værdighed bliver udskældte simpelthen fordi denne person siger latterlige ting. Må ikke se på det som et spørgsmål om stolthed - se på det som et spørgsmål om en idiot belastende at provokere dig.
 5. 5
  Undgå eskalerende et argument. Der kan være principper, du ønsker at stå på, point, du ønsker at ram hjem og synspunkter, som du synes er uigenkaldeligt højre. Du tror måske, at din modstander er helt forkert. Men ingen af ​​disse overbevisninger er enten helt nøjagtige eller nyttige for dig. Det vigtige er at undgå en kamp, ​​argumenterer ikke smålige punkter om uenighed to har.
  • Må ikke fornærme din modstander eller blive vred på ham eller hende. Bare bevare roen og gøre dit bedste for at overbevise ham eller hende om, at en kamp er en dårlig idé.
  • Hvis det er nødvendigt, erkender, at den anden person har et gyldigt argument for, hvad det er, der er anstiftelse kampen, selvom du er tilsyneladende i det rigtige. De rettigheder og uret i sagen kan viklede senere, når alle er afkølet.
 6. 6
  Når jeg forsøger at undgå en kamp, ​​holde øjenkontakt og også forsøge at holde øje med hænderne. Diskutere problemet og undskylder for noget, du har forårsaget, selv hvis du har ret. Mens du forsøger at afdramatisere situationen, er det vigtigt at holde dine hænder i en forsvarligt endnu ikke aggressiv position. Desuden forberede sig på at forsvare dig selv mentalt bare i tilfælde, som følger:
  • Være klar til at blokere sucker slag til dit ansigt / krop, men ikke i en "kamppositioner".
   • Brug "bøn position" med begge håndflader presset sammen, der ser ikke-truende, men holder dine hænder op i nærheden af ​​dit ansigt.
   • Brug "ophold tilbage" position, hands står dine aggressive håndfladerne udad.
   • Brug "Jeg tænker" position, med en hånd på hagen / hoved. Husk, så prøv at være naturligt, mens du gør dette. Hold beskyttet på alle tidspunkter.
 7. 7
  Når alt andet fejler, slå væk og lader. Husk, at der er ingen skam i at køre væk - du gjorde dit bedste. Gå væk fra en kamp afgør ikke, at du er en kujon (uanset hvor meget den anden person skriger dette), og det bestemmer, at du er moden og tænker ansvarligt over ikke bare dig selv, men om den anden person også, som samt familier og venner, som vil blive berørt af konsekvenser. Frem for alt minde dig selv, at alternativerne kunne være meget værre: Du kunne dø, blive invalideret, eller ender i fængsel. Husk, hvad der er vigtigt for dig, og hvordan en kamp kan påvirke dit liv.
 8. 8
  Vær forsigtig, når du forsøger at gå væk. Hvis den anden person er meget vred, kan de bare angribe dig bagfra. Når walking væk, står over for den person, der forårsager din ulejlighed, for at forhindre dem fra at angribe dig bagfra, ubeset. Tilbage væk, holde øje med den person, og kun slå til rent faktisk at forlade, når det er sikkert at gøre det, som i døråbningen eller komme ind i din bil, etc.
  • Blik tilbage i ny og næ og samtidig søger at afdramatisere situationen, for at tjekke for mulige flugtveje. Vend ikke dit hoved, som du ser tilbage.

Tips

 • For folk uvante med adrenalin brister, kan gå væk være næsten umuligt. Du kan under pres, som hvis du nødt til at kæmpe. Men gør du ikke. Forebyggelse kampen er hvad der gør dig som vinder. Folk, der får deres adrenalin pumpende regelmæssigt på en fredelig måde har mere kontrol over sig i en stressende situation. Uanset hvad, så prøv at holde et niveau og klart hoved. lad ikke ord såre dig på nogen form for måde. Alt, hvad der bliver sagt mod dig, ignorere det bare. Du ved, hvad der er sandt og hvad der ikke er. Hvis du finder dette sker for dig, er det tid til at lære sig selv beroligende teknikker, og hurtigt. Spørg om rådgivning hjælp til dette, da det kan tage lidt arbejde at fortryde frygt vaner, som er rodfæstet. Bare arbejde så hårdt som du kan, for at ikke svare på noget, der bliver sagt. Handler som du ikke engang kan høre noget deres ordsprog. Bliv den større person.
 • I en virkelig farlig situation, er det vigtigste at forlade din side. Fortæl din modstander, hvad han eller hun ønsker at høre.
 • Hvis du er i skole, bare gå væk. Hvis du er i en bil, drive-off. Må ikke argumentere for evigt så føre ting at kæmpe i fremtiden. Der er ingen værdi i at holde nag. Du lever kun én gang, så få det bedste og ikke spilder tid på at gøre, hvad du behøver ikke at..
 • Tag ikke den moralske tilgang dit forsøg på at afdramatisere situationen. For eksempel siger noget lignende "Jeg har bedre ting at gøre end kamp på gaden" eller "kampene er så barnlig" kan forårsage dit aggressor til at gå ud af hans eller hendes måde at bevise dig forkert. De vil gøre deres bedste for at gøre det, som om du er bange og har andre mener, at din modstander er bedre end dig. Pointen med dig gå væk så du ved, du er kun dig selv, og at kampene vil ikke hjælpe dig med at løse nogen af ​​dine problemer. Nogle argumenter kan begynde, fordi du hænger med en person nogen ikke kan lide, så de vil tage den ud på dig. Du kan ikke lade nogen komme til dig, uanset hvad. Det er bare en anden måde at forsøge at "vinde" kampen ved at gøre dig selv synes bedre (i en overlegen og oprørende måde), dit mål er ikke at vinde, er det ikke at være en del af kampen, overhovedet.

Advarsler

 • I nogle situationer kan den person sige noget provokerende. Men igen, være den bedre person og ignorere det.
 • Når du går væk, ikke vende ryggen til fjenden. Det gør det alt for nemt at få sprunget. Gå væk til siden i en vinkel og holde dem i dine øjne eller hovedet mod en menneskemængde. Vær opmærksom på forhindringer, fordi hvis du falder du kan få sprunget.
 • Bekæmpelse er ikke et spil og bør ikke anvendes til at løse smålige konflikter. Alvorlige juridiske såvel som fysiske konsekvenser kan medføre. Det værste, der kunne ske i en kamp, ​​er, at nogen kan ende op døde.
 • Selvfølgelig, hvis der er autoritet omkring dig tøv ikke med at advare dem.
 • Der er ingen regler eller referencer på gaden, og den person, der ender død kunne være dig.
 • Altid huske på, at der er ingen skam i at vende ned en kamp. Hvis du er omkring mennesker, det er ikke anderledes. Folk ringer til dig gul er ikke noget at komme ind i en kamp over. Husk, at det er, hvad du synes om dig selv, når en kamp er ved at starte, og når du tænder den ned, der er vigtig. Desuden er der mere modenhed i at skrue ned en kamp, ​​og husk: ". War gør ikke en stærk"
 • Undertiden den person, der ønsker at kæmpe dig er på udkig efter det og vil ramme dig alligevel. Din bedste mulighed er altid at gå væk, men hvis personen er en trussel mod dig, og bakke ud er ikke en mulighed, du skal. Normalt er det første hit kan være den stærkeste og kan også fange den person off vagt. En follow up kan hurtigt ende kampen, hvis det er godt timet og leveret.