Wkadk

Sådan aktiveres en pige på med ord

Alle piger er forskellige og er tændt af forskellige ting, så du bliver nødt til at individualisere de ting du siger til pigen, du siger dem til. Her er nogle ting at få dig i gang. Sørg for at du har en god mængde tid til at tale med pigen, som en langsom, sexet tempo vil opnå langt bedre resultater end en forhastet én.

Steps

Sådan aktiveres en pige på med ord. Sørg for, at hun kan høre dig.
Sådan aktiveres en pige på med ord. Sørg for, at hun kan høre dig.
 1. 1
  Sørg for, at hun kan høre dig. Når du får en pige tændt bruge ord er det vigtigt, at hun kan høre din stemme, skal du ikke forsøge at få en pige varmt og dampende løbet MSN, IM, eller ved tekstning. Det kan gøres, men dine ord vil have en langt bedre effekt, hvis pigen du taler med kan høre den sexede toner i din stemme.
  • Prøv at bruge din dybeste klingende stemme, når du taler med din pige. Undersøgelser viser, at mænd med dybe stemmer har flere seksuelle partnere og at kvinder er mere tiltrukket af mænd med dybe stemmer. Nu betyder det ikke, du skal sænke din stemme, hvis det lyder unaturlig, fordi det ikke vil slå din pige på. Men hvis du er altid i højere sat niveau af din stemme, så prøv at gå ned til det lavere niveau, når du taler med din pige.
 2. 2
  Sæt stemningen. Når du begynder at tale til hende, er det vigtigt at sætte stemningen for hele samtalen ved at sige ting som "Jeg kan ikke holde op med at tænke på dig," eller "Jeg har været der ønsker at høre din stemme hele dagen." Dette vil hjælpe med at etablere nærhed, og lad hende vide, at du føler intime.
  • Andre ting at sige, er: "Jeg har aldrig vidste det, indtil jeg har brugt tid væk fra dig, men jeg savnede dig i dag," eller "Du ser fantastisk, som sædvanlig." Hold det kort og søde, en meget omfattende kompliment kan komme ud forkert, eller blive misforstået af hende.
  • Må ikke sammenligne hende med andre kvinder. Selv hvis det, du siger, er, at hun er klogere eller smukkere eller mere sjovt at være omkring, undgå sammenligningen. Hun vil ikke engang have dig til at sammenligne hende med andre kvinder, fordi hun ikke vil have dig til at tænke på andre kvinder. Hun vil have dig til at tænke kun hendes. Hvis hun tror, ​​du kan tænke andre kvinder, er det en turn-off for hende.
 3. 3
  Spørg hende et godt spørgsmål. Spørg hende noget, der vil give hende en chance for at give et langt svar, som "Så fortæl mig om, hvad du gjorde i dag," eller "Hvad spændende ting du har planlagt til weekenden?"
  • Bede hende et godt spørgsmål vil vise hende, at du er interesseret i, hvad hun har at sige. Piger ønsker at være sexet og interessant, for hende er en god samtale en måde at sætte tonen.
  • Hvis hun svarer med et kort svar, peber hende med flere spørgsmål, der viser hende, at du pleje og virkelig ønsker at vide. Du ønsker at få hende på en rulle, taler om ting, hun er interesseret om, alt imens du laver et godt stykke arbejde lytning.
  • Være sjovt og legende, hvis du kan. Piger elsker fyre med en sans for humor, sammen med fyre, der ved, hvordan man har det sjovt. Hvis du gør hende grine og holde hende på spidsen af ​​hendes tæer, vil det være lettere at vende hende på. Kig op og øve nogle jokes, du tror, ​​hun kan lide, eller begynde at udvikle dine egne med hende, at du kan læne sig op ad, når du ved, du har brug for et godt grin.
 4. 4
  Hold komplimentere hende, når det er relevant. Hvis hun spørger dig, hvordan din dag var, så lad hende vide, at du tænkte om hende. Tilføj en lille twist med at komplimentere hendes træk. Må ikke gøre det alt for smudsig selv. Noget som "Jeg kunne ikke stoppe med at tænke om dig og din sexet smil" gør jobbet.
  • Holde samtalen i gang ved at stille spørgsmål om hende og viser interesse for hendes svar. Den måde, du begynder at dreje hende på, er ved at droppe masser af små komplimenter. Sørg for at du tænker på små ting at sige lige omkring hende, gøre hende føle sig speciel.
  • Piger kan lide det, når du bemærker noget om dem, at de også gerne. Så hvis du ved, at hun kan lide farven på hendes øjne, kompliment farven på hendes øjne ("Jeg elsker den måde dine øjne skinne, når du smiler"). Hvis hun kan lide hendes hår, siger noget lignende "Dit hår ser så glat og behagelig, ved du hvor smuk det gør man ser?"
  • Begynde at gøre de komplimenter lidt mere sexet. Hvis hun siger ting som "Stop!" eller "Du mener ikke, at" mens fnisende, holde giver hende den sexede komplimenter. Du er helt sikkert på rette vej.
 5. 5
  Nu kan du begynde at beskrive de ting du ønsker at gøre for hende. Sørg for, at de ting, du siger er sexet og romantisk ikke beskidt og brutto.
  • Du bliver nødt til at komme med dine egne forslag, men et eksempel kunne være:. "Hvis vi var sammen, ville jeg køre mine fingre langsomt gennem håret, mens vi kyssede jeg ville massere din ryg, mens jeg kyssede din nakke jeg. ville ligge ved siden af ​​dig og spore mine fingre over de bløde kurver din smukke krop. " etc. Vær kreativ. Brug masser af billedsprog, og fantasifulde ord kan også hjælpe.
  • Her er nogle andre komplimenter, som du kan bruge:..? "Jeg tænkte om dig, da jeg vågnede op i dag Ligesom jeg tænkte om dig, når jeg gik i seng i aftes Du ved, hvad jeg tænkte jeg tænkte os sammen, krøllet op i sengen. Det gør mig glad. "
  • Noget andet, du måske sige: "Du giver mig gåsehud hver gang du rører mig, jeg gå amok inde, fordi jeg ved, det er kun dig, der kan gøre det for mig ingen andre gør, at selv et smil fra dig, er ligesom en punch... i tarmen, men på en god måde. "
 6. 6
  Gøre hende føle sig speciel. På din egen måde, gør hende til at føle som den mest sexede kvinde i live. Få hendes tanker sexede tanker om dig, og det er garanteret, at hun plejer stoppe med at tænke om dig, når samtalen er slut.

Tips

 • Du bliver nødt til at have en selvsikker og sexet stemme for dette arbejde.
 • Smertefulde tavshed kan undgås ved at gå langsomt og kun øge varmen, når hun er klar.
 • Hvis der efter en af ​​dine komplimenter eller sexet forslag, hun siger ikke noget overhovedet, eller gøre enhver støj i lang tid, du har enten skræmt hende ved at være over entusiastisk eller hun er uhyre nyder hvad du siger. Du bliver nødt til at måle dette. (Hvis du finder dig selv i en situation, hvor du ikke kan fortælle, bare gøre en bevægelse. En fysisk, men bo væk fra seksuelle ting, indtil det er klart, at hun vil have dem.)
 • Gør ikke et mønster af denne adfærd. Hun vil begynde at mærke, at din smiger blot betyder, at du vil have sex, og det kunne ødelægge et forhold temmelig nemt.

Advarsler

 • Hvis der på noget tidspunkt, du har ødelagt stemningen og samtalen er helt død, afslutte det. Du kan altid prøve igen en anden gang.