Wkadk

Hvordan til at tilgive en voldelig forælder

Tage hensyn til, at mødre kan også være voldelige forældre, og et voldeligt mor bruge denne artikel som om det var relevant at begge forældre eller begge forældre. Når du tilgive, vil du føle en følelse af lettelse.

Du skal dog ikke bruge disse metoder, hvis du er på nuværende tidspunkt stadig er fysisk eller følelsesmæssigt misbrugt af dine forældre. Brug ikke disse metoder til at tillade dig selv at blive yderligere misbrugte, undertrykkelse af din egen smerte og smerte gør så meget mental og følelsesmæssig skade som selve misbruget.

Gør bruge disse metoder, hvis du ikke er at være fysisk eller følelsesmæssigt skadet nogen længere eller i en overskuelig fremtid og ønsker til personlig fred eller opløsning.

Steps

Hvordan til at tilgive en voldelig forælder. Acceptere hans / hendes svaghed og indse, at på et eller andet tidspunkt, at misbrug fandt sted i deres liv så godt.
Hvordan til at tilgive en voldelig forælder. Acceptere hans / hendes svaghed og indse, at på et eller andet tidspunkt, at misbrug fandt sted i deres liv så godt.
 1. 1
  Acceptere hans / hendes svaghed og indse, at på et eller andet tidspunkt, at misbrug fandt sted i deres liv så godt. Det kan have været accepteret som normal på deres side, men i dag lever "livet" bedste i at vide hvad der godt for dig selv først og derefter dine børn. På et tidspunkt var der nok en tanke, der "du" ville elske dine børn og ville have ønsket bedre for dem. Selv om de ikke var født endnu. Nogle forældre behandle deres børn baseret på deres erindringer om, hvordan de blev behandlet selv. De må ikke have været bragt op i et miljø med gode eksempler for model, der kunne vise hengivenhed og kærlighed. De derefter bringe disse minder til deres nuværende. De har ikke lært at tilgive og glemme og rette adfærd, der blev modelleret for dem.
 2. 2
  Recall behagelige øjeblikke. I et helt liv, kan en forælder ikke altid misbruge et barn det er, og til tider rettet. Han eller hun kan have opført sig dårligt, når deres tilstand af sind og følelser blev forstyrret og i oprør. Prøv at huske mindst én behageligt øjeblik, hvor hun eller han var rart og behandlede dig godt. Som barn er det forståeligt, let tilgive. Efter alt, han eller hun gav dig livet, og som kysk, "Jeg elsker mor" eller "Jeg elsker far." Hver gang dit sind bringer tilbage tanken om et misbrug forælder, "skvulpe" det tilbage til denne behagelige øjeblik og indse, at du er en tilhænger af den nuværende. Og frem for alt, overlevede du det hele.
 3. 3
  Slip din gamle smerte og skyld fra undertrykkelse. Spørg dig selv, hvor ondt fører dig, og hvorfor er du stadig holde det inde. Vid, at det er kun et menneske, og normalt, at disse undertrykte erindringer vil vende tilbage. Slap af og sidde stille i et par minutter hver dag, så lad dig føle og derefter give slip på disse følelser inde i dig og komplimentere hvad du bragt til dit liv. Selv dem i det mindste, havde tilladt dig at kende, og indser nu, at "Jeg har tænkt mig at fortsætte med at overleve."
 4. 4
  Vid, at hver enkelt af os kun er på besøg på denne planet. Vores liv er kort, og det er til nogen nytte til at holde nag for evigt. Og det "du" vil omkredsen en beskyttelse, som du har udviklet. Alt vil passere og det bedste du kan gøre, er at nyde nuet. Lad ikke din gamle ondt at ødelægge resten af ​​dit liv. Fortsæt med at opsøge en løbende fremtid.
 5. 5
  Arbejde på dig selv i at udvikle en styrke, og derefter en nyere, hver gang tænkt på at huske kommer tilbage. Fokus på hvad du kan gøre for at gøre livet bedre for dig og dem, du holder og værner om. Bliv eksempel og forbillede for dem efter dig. Hvis du spørger dig selv, "men hvordan?", Lever i nu, og erkender, at det kan ændre og lade godt flow igennem. Ligesom en naturlig brise blidt rører.
 6. 6
  For ting at ændre, har du fået til at ændre. Og for dig at være i stand til at tilgive, er du nødt til at tilgive dig selv og fjerne enhver skyld og vrede, du har indeni. Tilgivelse er en styrke for at finde dig selv og ikke at dvæle med misbrugeren. Tilgiv dig selv så godt og efter forgodtbefindende, "med nogen fejl."
 7. 7
  Spørgsmål alt misbrugeren lært dig, hvoraf du regnet ud, at på de tidspunkter var det ikke o.. K.. fra din side. Mange misbrugere sabotere deres børns liv på måder, som sidste meget længere end selve misbruget. Fordi nu, du ønsker at finde en måde at tilgive og holde tilgivende. Ja, det tænkte er håne... Kig efter eksempler og ideer fra folk, der er glade og se hvordan de kan bare smile, grine, eller at de er bare rolig. Filter kvaliteten af ​​personlig rådgivning i livet ved at spørge "Hvor lykkelig er den person, der giver det?" Prøv det selv så godt. Den mest varig skade en misbruger skaber er det sæt af plausible halve sandheder, der er dårlige ideer om liv eller betro sig selv. Overbevisninger som "Kærlighed er altid had-kærlighedsforhold" kan sætte dig op til at gentage situationen med nye mennesker i dit liv. Afstå og begrænse. Gå væk. Genvinde den indre styrke i dig. Vær positiv. Prøv igen.
 8. 8
  Den hårdeste Spørgsmålet for selvstændige er: Er jeg efter mit misbruger eksempel? Skal jeg behandle folk på den måde? Spørg det private, og hvis det er sandt, begynde at kigge på eksempler på, hvordan mennesker, der blev rejst i kærlige hjem opfører sig i de samme situationer. Det er muligt at omskole dig ind i en person, der kan leve et lykkeligt liv. Det tager arbejde, men resultaterne er fantastiske, ofte bedre end du kan forestille dig.
 9. 9
  Hvis du er længe forbi det misbrug og pludselig begynder at reagere på det igen, se på din nuværende livssituation. Spørg om den samme situation, der sker i en anden område af livet. En chef, en partner, en ven eller en aktuel bekendtskab kan udløse reaktioner. Nogle gange er et faresignal i de nuværende relationer. Andre gange er situationen er meget mildere, men misbruget sæt dig op til forvente langt værre. Forstå forskellen betyder stående tilbage og søge råd fra folk, der er uengagerede og kommer fra sundere baggrunde.
 10. 10
  En sundere selvtillid og bare tilgive. Det er rent faktisk "glemme" hvordan den elendighed var "derefter" fra nu, og det er kun et minde. Styring de udløsende faktorer og tror, ​​at du stadig kan se de næste tre minutter af triumf, at det er gået nu, og bruge din styrke til at udholde denne "nye kontrol. '

Tips

 • Du skal være resolut i denne beslutning. Hvis du og denne forælder er stadig på dårlige vilkår, kan et dårligt argument bringe tilbage alle gamle resterende følelser af vrede. Lad ikke dette ske, vil det bare forhindre dig skrider frem med dit forhold.
 • Skriv om det, tale om det ofte. Den smerte du føler raser inde i dig som en dæmon. Eller ligesom et forsømt barn cowers i hjørnet. Det skal udtrykke sig. Men lad dig ikke føler værdiløs. Lyt til det. Jo mere du gør dette, jo mindre vil det føles un-elsket. Hold forsøger, at holde ud. Det vil tage tid, men til sidst, vil det dø ned.
 • Husk, at fortsætte med at være vred på dine forældre kun kommer til at såre én person... DIG! De sover om natten, og du går rundt vred og deprimeret.
 • Sommetider kontakte denne forælder eller din andre (ikke-misbrug) forælder vil hjælpe. Du har alle brug for at forstå og finde kærlighed til hinanden. Men hvis de kun fortsætte misbruget, afbryde kontakten omhyggeligt derefter trække sig tilbage og få dækket.

Advarsler

 • Må ikke bruge disse metoder til at tilgive en forælder, hvis de stadig misbruger dig. Kun bruge disse metoder, hvis du er på et sted, hvor du er fysisk og følelsesmæssigt sikkert for på lang sigt at modtage yderligere skade fra en forælder.
 • Sørg for at du ikke fortsætte den cyklus af misbrug. Hvis du også har ikke vokset op vidne kærlig forældrenes adfærd, søge rådgivning og forældreorlov klasser til at lære at være den bedste forælder, du kan være. Dit amt afdeling for sundheds-eller sociale tjenester eller lokale hospital fødeafdelingen kan tilbyde gratis kurser for forældre, der ønsker at forbedre forældrekompetencer.
 • Hvis du finder dig selv gentage den adfærd, give dig selv en time-out. Indrøm du har brug for en pause og vil vende tilbage til den situation bagefter.