Wkadk

Hvordan til at tage gode scene billeder

Så har du kigge ned. Stort hår, check. Stramt tøj, tjek. Vegetar, tjek. Selv når det kommer til at tage Myspace billeder, du kan bare ikke synes at få det rigtige på alle!

Steps

Hvordan til at tage gode scene billeder. Få et godt kamera, noget der ikke er for stor som en samsung NV.
Hvordan til at tage gode scene billeder. Få et godt kamera, noget der ikke er for stor som en samsung NV.
 1. 1
  Perfekt dit look. Du har måske ikke at være helt perfekt scene hele tiden, men når du tager billeder, er det en big deal. Få din scene makeup, osv. klar. Prøv at vælge farver, der bringer ud af dine bedste træk, fx for grønne øjne, en kobberfarvet brun øjenskygge ser fantastisk. Tilføj ekstra eyeliner, lysere øjenskygge, rotte dit hår noget mere. Gør det indlysende.
 2. 2
  Få et godt kamera, noget der ikke er for stor som en samsung NV. De er meget nemmere at håndtere end en stor digital kamera, men stadig tage billeder af høj kvalitet. Et digitalt kamera er god, fordi du kan overføre dem til din computer. En iPhone eller noget lignende, der er stor, fordi internettet mulighed betyder, at du kan sende dem til din hjemmeside eller profil med det samme. Du får også brug for et stativ til dit kamera eller noget at læne din telefon på.
 3. 3
  Få den vinkel højre. Det tager bare praksis. Det er virkelig gør. Få et stativ for at indstille dit kamera på. Derefter tage billedet. Lær, hvad ser godt ud og holde sig til det. Du kan selv prøve at finde en farvestrålende væg eller gaffatape en lys farvet stykke stof til en væg og posere foran det. De mest interessante fotos er taget på usædvanlige vinkler. Prøv at kigge op eller ned på objektet.
 4. 4
  Prøv forskellige positurer og sådan. Blow kisses, sms, tousle dit hår, dans, blow bubble gum, hvad gør du en scene queen.If alt andet fejler, smide på dit store solbriller og har en ven at tage en pic fra oven, mens du står i en blæser vind eller ventilator. De normalt gå godt.
 5. 5
  Få gode elementer til at sætte i billedet. Cupcakes, saft bokse, pop dåser, udstoppede dyr som Gir, skildpadder, tilfældige dyr eller noget tilfældigt. Hvis det er mad, sætte den op til munden, som hvis du spiser det. Hvis det er en drink, skal du bruge et strå og sætte munden på halm. Hvis det er et udstoppet dyr, kramme eller kysse den.
 6. 6
  Har god belysning. Find et sted med god belysning, og tage dine billeder der. En lys er god, men udendørs kan være bedre og mere naturligt udseende.
 7. 7
  Upload billeder til din computer og begynde at undersøge. Finde nogen ting, du ikke kan lide. Vær opmærksom, så du ved, hvad gøre ret næste gang. Prøv at samarbejde forskellige positurer i en ny, eller prøv et andet sted med en anden positur. Slet eventuelle pinlige shots - have dem lækkede efter at give en sjov kopi til en ven er ikke cool.
 8. 8
  Brug et fotoredigeringsprogram program som Photoshop, maling eller gimp. Det er rart for sletning en tilfældig zit eller tæmme kruset hår. Aldrig bruge den til at gøre dig selv ser tyndere eller noget, fordi folk vil regne det ud.
 9. 9
  Upload billeder til myspace, facebook, Buzznet, og enhver anden hjemmeside. Du kan lave en mappe til dine billeder, eller bare placere dem tilfældigt i en mappe.

Tips

 • Øvelse gør mester. Må ikke være bange for at tage hundrede billeder... Det er et digitalt kamera, trods alt!
 • Det ville nok være bedst at udgøre og har en ven at tage billederne, men hvis ingen er til rådighed kameraer har timere eller du kan gøre det klassiske holde det selv!
 • Have det sjovt. Du vil se mere venlig og afslappet, hvis du er munter i fotografiet.
 • Vær kreativ med forskellige lys og vinkler til dine billeder!
 • Før du tager dine egne billeder, kigge efter nogle eksempler. Prøv et sted som Photobucket.
 • Placeringen kan virkelig hjælpe fornemmelsen af ​​et billede. En almindelig væg bag dig kan hjælpe dig skille sig ud.
 • Look - du er en!
 • Prøv sorte og hvide fotos, de normalt kommer ud af den bedste. (Medmindre dit hår er farvet!)
 • Prøv at bruge flash. Dette annullerer eventuelle urenheder, pletter eller fregner, noget du ikke kan lide, og vil give dit ansigt en dejlig glød.

Advarsler

 • Selvom Kiki Kannibal gjorde nøgenbilleder - ikke gør dem, hvis de bliver lækket, vil du være i store problemer, og du ikke vil have dem til at komme til de forkerte mennesker!. Big Mistake. Og det kan ødelægge dit liv.... Husk at internettet er for evigt! Noget du sender, når du er 15 kan hjemsøge dig, når du er ældre.
 • Må ikke være for snusket, når udgør, bare forsøge at være dig.

Ting du behøver

 • Kamera eller telefon med internet
 • Hukommelseskort
 • Computer (med internet)
 • Stativ eller Surface
 • Imagination
 • Tid til skydning og redigering
 • Fotoredigeringsprogram
 • Et sted til at tage billeder