Wkadk

Hvordan til at tabe (for piger)

Hvis du læser dette, er du sandsynligvis overvejer at tabe til at blive sundere og muligvis gladere. Det er ikke en nem proces, men masser af mennesker har prøvet, og det lykkedes på det. Her er nogle måder, du kan tabe både lykkeligt og sundt.

Steps

Hvordan til at tabe (for piger). Forstå hvorfor du gør dette.
Hvordan til at tabe (for piger). Forstå hvorfor du gør dette.

De første skridt

 1. 1
  Forstå hvorfor du gør dette. Forsøger du at tabe til at føle sig sundere? For at gøre fodboldhold? At komme ind i brudekjole af dine drømme, eller en bikini til sommer? Forstå dine motiver for at ville tabe sig, vil give dig en bedre chance for at nå dine mål.
 2. 2
  Slippe af usunde fødevarer. Ting, der frister dig som sukkerholdige korn vil ikke længere friste dig, hvis de er i papirkurven. Hvis du bor sammen med bofæller eller pårørende og simpelthen kassere usund mad er ikke en mulighed, bede dem om at skjule det eller sætte det i en mindre fristende placering.
 3. 3
  Skriv en plan. Uanset om det er en øvelse plan eller din madplan for ugen for at undgå at spise usunde fødevarer, skriver tingene ud er en fantastisk måde at forpligte dig til at nå dit vægttab mål.

Mad og drikke

 1. 1
  Må ikke sulte dig selv. Altid spise tre måltider om dagen og et par snacks i mellem. Hvis du springer morgenmaden, det gør du tager på i vægt, fordi så din krop går derefter ind i sult mode og faktisk gemmer fedt!
 2. 2
  Bestanden op på sunde fødevarer. På din næste tur til købmanden, samle ting som frugt, grøntsager, kylling, kalkun, fisk og fuldkornsbrød. Fedtfattige mejeriprodukter, ligesom yoghurt og mælk, er en anden god mulighed.
 3. 3
  Bestil noget sundt, når spise ud. For eksempel er grillet kylling med en side af grøntsager meget sundere end en burger og fries.
 4. 4
  Drik mere vand. Du bør drikke omkring otte glas om dagen. Derudover kan vælge vand over højt kalorieindhold drikkevarer som sodavand spare dig flere hundrede kalorier per dag. Det vil også hjælpe dig med at fordøje maden bedre og holde dig hydreret. Jo mere vand du drikker, jo mindre din krop gemmer.
 5. 5
  Tyg langsomt. Når du spiser mad, tygge langsomt og sørg for alle dine fødevarer er fint "mushed". Dette er ikke blot hjælpe dit fordøjelsessystem, men det gør du føler dig fuld. Grunden til dette er, at hvis maden er un-tygges, det forbliver chunky gennem din fordøjelse og hober sig op i maven.
 6. 6
  Spis langsomt. Hvis du rent faktisk spiser langsommere, du føler fyldigere! Dette er fordi din hjerne tager op til 20 minutter til at fortælle din krop, du spiste. Så hvis du prøver og spise langsomt, med den tid du er færdig, sendes meddelelsen, og du ikke spiser unødvendige ekstra portioner.
 7. 7
  Tilberede mad derhjemme. Hvis du madlavning din egen mad, du har total kontrol over, hvad du putter i din krop. Du kan finde sunde opskrifter for ethvert måltid på dagen på masser af forskellige hjemmesider.

Øvelse

 1. 1
  Opsæt en sund øvelse rutine. Du vil gerne afsætte en vis mængde tid til at udøve som 30 minutter om dagen, 6 dage om ugen.
 2. 2
  Bland dine øvelser. Find måder at gøre det sjovt. Pop ind i dine rulleskøjter, hoppe reb, gør en øvelse video eller vågne tidligt og tage en løbetur. Du kan også tage op sport lektioner eller en holdsport.
 3. 3
  Hold dig til din plan. Hvis du tager fridage fra din motion rutine, vil det tage meget længere tid at komme tilbage i form og opfylde dine vægttab mål. Sørg for at finde tid til motion.

Mentale udsigter

 1. 1
  Gå ikke ved hvad skalaen siger. Du vil miste mere vægt nogle uger end andre. Hvis du ikke miste nogen vægt en uge betyder det ikke, du har undladt. Se på den samlede proces snarere end et tal på en skala. Føler du dig sundere? Er du i bedre form? Har dit tøj føler løsere? Hold dig til din plan og du vil med tiden nå dine ønskede resultater.
 2. 2
  Gør det med en ven. Hvis du og en ven er sammen, vil det være nemmere. Som et plus, kan du tale med dem om din oplevelse og spise ude på sunde steder sammen.
 3. 3
  Lav en belønning for at møde en mini-mål. Belønningen bør ikke være pigging på en diner eller spise chokolade kage! Gør det noget, som at gå på indkøb for at få nyt tøj i din nye, mindre størrelse. På den måde er du motiveret for at opfylde dine mål.
 4. 4
  Giv ikke op! Hvis du ikke opfylder eller overgår dit mål, det er okay! Du arbejder hen imod det. Nogle mennesker opfylde deres mål hurtigere end andre, og det er helt normalt.

Tips

 • Du skal have tilstrækkelig indtagelse af kalorier for at holde et højt stofskifte og samtidig reducere mængden af ​​kalorier gradvist, således at kroppen vil tappe lagret fedt til at producere den nødvendige energi.
 • Nogle gange, når du tror, ​​du er sulten, er du faktisk tørstig, så prøv at først (medmindre du ikke har spist).
 • Når du spiser, børste dine tænder eller gurgle lidt munden vask. Dette er for at holde en frisk ren smag i munden, få dig til ikke spise længere.
 • Din menstruation gør dig oppustet, så hvis du forsøger at tabe sig, og du starter din menstruation, og det ser ud som om du ikke har mistet noget eller endda fået en lille smule, så fortvivl ikke. Det er bare vand vægt. Når din menstruation er slut, vil du være tilbage på sporet.
 • Glem ikke, at du vil elske den nye dig!
 • Lige før du er ved at spise noget sukkerholdige tænker for dig selv, er det virkelig det værd?
 • Det handler om mådehold. Må ikke gøre dig springe dessert hele tiden. Mundrette portioner af fødevarer, som du nyder, vil gøre dig ikke føle sig som fortabt.
 • Må ikke spise, fordi du keder eller fødevarer ser især velsmagende. Spis kun når du er sulten.
 • Mellemmåltider strategisk kan faktisk holde dit stofskifte revved mellem måltiderne, hvilket betyder at du forbrænder mere fedt! Bare få fat i et stykke frugt eller en håndfuld nødder for et sundt mellemmåltid.
 • Hvis du virkelig gør det, det virker
 • Må ikke skære indtaget af kalorier drastisk. Dette ville tilskynde din krop til at lagre op fedt i det lange løb. Dette skyldes, at skære ned på indtaget af kalorier sender signal til kroppen, som den har brug for at lagre op mere fedt for at overleve, da kroppen ikke får tilstrækkelig mængde kalorier.
 • Veje dig én gang om ugen, i morgen, efter du har brugt på badeværelset. Du skal være miste omkring 1-3 pounds en uge. Længere end det er usundt.