Wkadk

Hvordan til at leve i dit soveværelse

For en masse mennesker, er soveværelset det centrale habitat. Dette er især almindeligt, at folk leje et værelse i en delt hus. Gymnasieelever, studerende hjem fra skole, eller børn kan føle sig mere trygge ved at bruge deres soveværelse som en central opholdsstue og ikke at skulle vove sig ud meget i resten af ​​huset.

Du kan gøre mange enkle ting for at gøre dit soveværelse homier. Her er måder at gøre dit soveværelse plads i din komplette beboelsesrum, med fokus på anvendelighed, funktion, form og komfort. Med lidt planlægning og en smule arbejde, kan du gøre dette enkelt rum til et sted af stor komfort og anvendelighed. {Spørge dine forældre, før du gør noget}

Steps

Hvordan til at leve i dit soveværelse. Opret en mini-tekøkken.
Hvordan til at leve i dit soveværelse. Opret en mini-tekøkken.
 1. 1
  Planlæg dit budget. Maling, apparater, vægtæpper, møbler, alt koster penge. Hvis du planlægger godt, kan du opnå en masse uden at bruge for meget.
  • Vent til salget. Planlæg dit arbejde omkring, hvad der er på salg og omkring salg datoer. På den måde kan du sikkert slippe afsted med at købe næppe noget til den fulde pris.
  • Kig efter brugtmoms. Der er masser af gode steder at kilde brugte varer, der vil gøre dit værelse fungerer godt. Tjek de lokale genbrugsbutikker, brugte møbelforretninger, online auktioner, Craigslist, og netværket. Gør din tegnebog og planeten en tjeneste ved at give gamle ting endnu en chance.
  • Kig rundt i hele huset. Der kan være emner ingen andre ønsker, sørg for at spørge først selv eller du kan antage for meget om, at den såkaldte ubrugt højtelskede objekt! Hvis du har forladt hjemmet, er der stadig ingen skade i at spørge dine forældre, hvad de har fået reservedele til at donere til dig. Og hvis du er faktisk stadig i dine forældres hjem, rode rundt for ubrugte poster og dekorative ting som maling til at se, hvad der allerede er til rådighed, gratis.
  • Tage bestik af, hvad du allerede har. Kan du omarrangere eller genbruge de ting, du allerede ejer? Skulle du bruge lidt tid og oprydning?
 2. 2
  Gøre arbejdet. Du er nødt til at have en idé om, hvad du vil gøre, og hvad det færdige produkt vil se ud: Modern? Retro? Klassisk? Holde denne generelle tema i tankerne, vil hjælpe dig til at shoppe effektivt for noget nyt, du måske har brug for, og det hjælper dig også med at undgå at købe ting, der ikke passer ind i temaet. Også huske på, at du ønsker at gøre dit soveværelse plads så meget som en stue (eller), som det er praktisk muligt.
  • Tegn dit værelse figur på papir eller på en skærm tegneprogram. På papiret arrangere rum i den måde, du gerne vil se det. Sæt du allerede har på plads, og arbejde derfra. Hvad mangler? Hvad du ellers har brug for at skabe de forskellige funktioner i rummet, såsom mini-tekøkken, tv-visning plads, studie hjørne og fredelig søvn zone? Hvor vil du hænge tøj til tørre?
  • Hvis du har en en-suite vask eller bad, medtage dette i dit design også. En giver dig mulighed for ikke kun vedligeholde din egen hygiejne, men også bliver en tøj vask og tørring plads, en plante voksende område (spirer er stor!) Og en opvaske område ved hjælp af bassinet. Hvordan vil du indarbejde disse forskellige aktiviteter inden for det en-suite plads, du har fået?
 3. 3
  Male rummet. Hvis du har mulighed for ny maling, det er den hurtigste måde at forbedre udseendet af et værelse. Farven på malingen er meget vigtigt, lys maling vil give en fornemmelse af mere plads og lysstyrke, mens mørkere maling vil være tilbøjelige til at gøre rummet synes mere kompakt, men den nederste farve kan også være hyggeligere. Måske gør et par test farver på væggen først, efter at vælge fra maling farve diagrammer.
  • Overvej at bruge forskellige farver i rummet. Prøv at male den vigtigste væg én farve (normalt den ene en bedhead hviler imod) og male de tre andre vægge en lidt lysere nuance af samme farve gruppe. Eller, kan du selv ønsker at male et lille område af væggen markerer en hjørne til siddende eller spil. Brug din fantasi.
 4. 4
  Tilsæt egnet. Sikre dit privatliv og holde varme og kulde med gode vindue belægninger, såsom persienner eller gardiner. Hvis de ikke er allerede på plads, købe dem, der passer til størrelsen på dit vindue plads.
 5. 5
  Arrangere møblerne. Brug den plan, du udarbejdede tidligere at guide dig på placering af møbler i rummet. Du ønsker ikke at være alt for rodet. Prøv at gøre at gøre nogle møbler at gøre dobbelt told. For eksempel kan du bruge en sovesofa eller futon snarere end en seng og en sofa? Hvis du kan, det gør lejerummet brugbar i løbet af dagen.
  • En komfortabel men kompakt stol eller to vil gøre en god tilføjelse, når du har gæster, plus det er et fantastisk sted at sidde og læse.
  • Få en behagelig ergonomisk stol til. Du kan også sidde i det at spise, eller bruge den som en ekstra stol, når du har gæster.
  • Overveje at få en tabel, der kan foldes ned eller folder på væggen for et spisebord. Det behøver ikke at være enorme, da det som regel vil kun dig spise på det, men det er bedre end at spise over din tastaturet ved computeren skrivebord.
  • Prøv at lave en siddende hjørne med sækkestole, et stort lænestol, eller en gruppe af store puder og hynder.
 6. 6
  Vælg god belysning. Belysning kan virkelig ændre stemningen og komfort niveauer af dit værelse. Accent lamper er en fantastisk måde at tilføje en smule stemning til rummet billigt.
  • Prøv at flytte en lille bordlampe mellem skrivebordet og natbordet.
 7. 7
  Opret en mini-tekøkken. Et soveværelse vil ikke have en masse plads til madlavning, og i mange tilfælde vil det være farligt at selv prøve. Men en mikrobølgeovn, en kaffemaskine og en kedel er alle nyttige tilføjelser, der vil lade dig lave en bred vifte af let-at-varme fødevarer i dit værelse, herunder nudler, dampet grøntsager, dåse eller pakke supper, etc.
  • Få en mikrobølgeovn. Enhver størrelse vil gøre, afhængigt af hvad du planlægger at lave mad i det, selv om jo større den bliver, naturligvis mere plads den har brug for. Du bliver nødt til at have mindst en god størrelse bord eller skrivebord placeret i dit værelse til dette, da du sandsynligvis ikke ønsker din mikrobølgeovn på gulvet.
  • Tilføj en. Du kan få disse på næsten enhver butik, der sælger køkkenmaskiner. Hvis du kan finde en med en god størrelse fryser, vil der lader dig beholde og is handy. Du kan sætte din mikrobølgeovn på toppen af ​​dette, hvis det er den rigtige størrelse. Det er ikke godt for varmeoverførsel, men det vil spare plads.
  • Noget små nok værker. Størrelse dine apparater til én person. Du kan prøve en Foreman Grill, crock pot, eller lille brødrister ovn.
  • Kaffemaskiner og / eller kedler er gode, også, hvis du ikke kan leve uden din morgenkaffe.
  • Få nogle genanvendelige køkkenudstyr såsom skåle og bestik. Du kan skylle dem ud i badeværelset vasken.
  • Få en overdækket skraldespand, og lad ikke dit affald hober sig op. Det er stinkende, tiltrækker insekter og er uhygiejniske. Plus, dens bare ulækker. Tøm det regelmæssigt.
 8. 8
  Opret lagerplads. Skønheden af ​​lagerplads er, at det rydder tingene op og gør det meget lettere at holde ryddeligt. Når alt har en plads, vil du ikke være så fristet til at skabe bunker eller bare lade tingene, uanset hvor de falder.
  • Get og kabinetter. Hvis du har planer om at holde konserves eller boxed snacks i dit værelse, hylder og kabinet er ideelle.
  • Bogreoler og Cubby huller i skriveborde fungerer godt for bøger, spil, nips og små elektronik som snore, USBs, kameraer og MP3-afspillere. Prøv nogle usynlige hylder for noget anderledes og samtale-start.
  • Har et sted at hænge og fold tøj, hvis der ikke allerede garderobe afsatte plads.
  • Forsøge at gøre brug af alle mulige områder til opbevaring. Et lille værelse kan ligne et rod med kun en lille mængde af gulv rod så holde alt pænt hele tiden.
 9. 9
  Tilføj elektronik. Et vægbeslag til tv er en stor plads saver, der er temmelig standard i dag. Overvej en bærbar computer i stedet for et tårn eller desktop og bruge en tynd trådløst tastatur, der let kan gemt væk.
  • En håndholdt video game system passer ind overalt. En standard TV-tilsluttede konsol giver meget mere realistisk grafik og kan ofte spilles med en ven. Et veludstyret gaming computer springer endnu længere frem, og kan spilles online i timevis uden ende - men ikke overdrive det.
   • Spil et par år gamle er generelt meget billige. Mange spil er tilgængelige til computere. Et par år gammel spil på en computer med en god video kort vil generelt ser bedre end et nyt spil på en konsol.
  • Undgå samle en enorm eller cd-samling. Stol på at downloade din musik og film i stedet og ved hjælp af bærbare og MP3-tilslutning til at spille dine downloads. Hvis du ikke ønsker at betale hele tiden, leje dvd'er fra den lokale videobutik og husk at returnere dem til tiden, eller få dem sendt til dig, hvis dit område byder huslejer via mail. Eller se om dit lokale bibliotek låner cd'er og dvd'er.
  • Hvis du kan, skal du tilføje et loft fan. Du har måske ikke har fuldstændig kontrol over husstandens termostat. Når det er for varmt i rummet, skal du indstille blæseren til at trække luft op mod loftet (eller blæse ned på dig) på høj hastighed. Når det er for koldt i rummet, skal du indstille ventilator til at blæse varm luft ned fra loftet på lav hastighed for at blande det i uden vind-chill.
  • Hvis dine housemates er isbjørne, der holder temperaturen alt for lavt for dig, se efter en lille billig plads varmelegeme. Moderne rumopvarmere forblive cool at røre bortset fra fronten, hvor varmen kommer ud. Må ikke forlade det på, mens du sover selv. Brug den til at opvarme rummet, og slå den fra, når du går i seng.
  • Sørg for, at du kan i dit værelse. Få en jern, samt en lille strygebrætter og en trådkurv for at tage tøj til vaskeri og hængende udenfor, hvis muligt.
  • Sluk al elektronik på væggen om natten. Enhver summende, nynnende, eller blinker, vil distrahere dig, når du forsøger at sove, og du kan undvære elektromagnetisk interferens også. Plus, drejning apparater off på væggen sparer penge.
 10. 10
  Giv pet plads. Hvis du får lov til at beholde en i dit værelse, give sine sovende kvartaler og andre behov. Du har måske en kat, og tilføj sin kurv til at sove, eller et vivarium for dit kæledyr krybdyr. Også overveje belysning, lugt og opbevaring af fødevarer spørgsmål.
 11. 11
  Planlæg hvordan du holder dit værelse rent og ryddeligt. Da dette er dit hjem, vil du ikke være i stand til at forlade sengen uredt og bunker af take-out containere i et hjørne, hvis du planlægger at have folk over. Planlæg en regelmæssig rengøring tidsplan og om muligt stole på husholdningen og værktøjer snarere end at forsøge at gemme dine egne i rummet. Når du har en tidsplan på plads, holde sig til det og leve helt i dit soveværelse vil være en behagelig oplevelse.
  • Indse, at der vil være et stort problem i dit lille hjem inden et hus. Hvis du madlavning i dit soveværelse, skal du have mulighed for at åbne et vindue for at lade fanget lugter udenfor, og du kan også brug luftfriskere for at skjule lugte. Det er også klogt at spise mad med stærke lugte udenfor eller på det sted, du har købt dem fra stedet have dem i dit værelse. Husk, at du bliver nødt til at sove med lugte og at de er gennemsyrer dit tøj.
  • Undgå rygning i dit værelse af samme årsag. Et rum, der lugter af uaktuelle cigaret røg er ubehageligt for alle, der besøger, og det ikke gør dit helbred noget godt at være rygning i tætte rammerne.
  • Overveje at åbne dit vindue til frisk luft mindst en gang om dagen, selv under meget kolde vejr (i nogle få minutter).
  • Hold øje med myrer og andre skadedyr. De kan virkelig godt lide at komme ind i områder med fødevarer. Hold ant fælder handy og sætte en i hvert hjørne af dit værelse, før du selv kan se dem.
 12. 12
  Hold sikkerhed i tankerne. Da du vil være madlavning i dit værelse, samt bor i der meget af tiden, sikkerhed er en høj prioritet. Hvis der ikke er en på plads allerede installere én. Desuden har en all-formål. Hold din brandslukker handy, men ikke i nærheden af ​​din madlavning område. I tilfælde af brand bryder ud, vil du have ildslukker skal være tilgængelig.
 13. 13
  Sæt en lås på din dør, hvis du kan, og få nøglerne til det. Hold en ekstra nøgle skjult et sted udenfor, så du ikke låser dig ud, men skjuler det godt nok, så det ikke kan findes ved andre interesserede i nysgerrige. Natten, kan du også bruge bærbare sikkerhed alarmer solgt til rejsende, hvis du er bekymret for at blive brudt ind, mens du sover. Det kan være overkill, men du ved sikkerheden i dit eget hus og nabolag.

Advarsler

 • Hvis du vil gøre eventuelle ændringer (f.eks maling) Sørg for at have tilladelse. Hvis du leje, kan du miste dit depositum-eller din lejekontrakt!
 • Medmindre du har lokale tilladelser og planlægger at have inspektører kommer ud, skal du ikke forsøge enhver større anlægsprojekter så som at tilføje et badeværelse eller hæve loftet.
 • Hold altid øje med de stikkontakter og sørg for at du ikke overbelaste kredsløb.
 • Hold fjernsynet og musik lydstyrke ned. Den sidste ting du ønsker, er at skabe et problem med de andre Husfæller. Overvej hovedtelefoner.
 • Under separate værelser til at sove, spise og rekreation træner kroppen til at sove, når du går til soveværelset. Genoverveje din arrangementer, hvis du ikke kan sove om natten.

Ting du behøver

 • Budget
 • Microwave
 • Mini fridge
 • Hylde / skab
 • Desk
 • Papir eller plast sølvtøj / tallerkener
 • Skraldespand
 • Vacuum
 • Røgalarm
 • Brandslukker
 • Affaldssække
 • Pærer