Wkadk

Hvordan til at klæde nørd chic (mænd)

Vil den definitive guide til dressing nørd chic? Så du ikke lede længere! Denne guide vil forklare hvordan man trække fra udseendet. Geek Chic er en retro stil, der ser unikt, plus det er populært med en masse af berømtheder. Denne guide vil forklare, hvordan at klæde, match, og vælg din tøj.

Steps

Hvordan til at klæde nørd chic (mænd). Bær passende T-shirt.
Hvordan til at klæde nørd chic (mænd). Bær passende T-shirt.
 1. 1
  Bær passende T-shirt. Enhver farve, helst med et print relevant for nørd / nørd kultur. Tegneserie tegn og symboler, videnskab matematik og edb vittigheder / referencer, science fiction & fantasy tegnefilm, film, tv-serier og spil, anime / manga, videospil. Plain t-shirts er gode til lagdeling. Prøv en almindelig fed farve som lilla i en stribet lang ærme, og almindeligt hvidt t-shirts, hvis du foretrækker at bære disse under skjorter.
 1. 1
  Få dig stilfulde horn briller... så simpelt er det! overdimensioneret vil blive bedre, men sørg for at det passer skønt!
 1. 1
  Langærmet og ¾ ærmer t-shirts er gode på deres egen eller for lagdeling under en kortærmet t-shirt. Disse kan være en række forskellige farver, ved hjælp af en stribe mønster er et godt valg. Prøv ikke at tænke for meget om farve-koordinere dem med en t-shirt, da formålet med dette look er at misforholdet dit tøj.
 1. 1
  • Polo t-shirts vil gå over en langærmet t-shirt eller under en cardigan. Igen, gå til stribede mønstre. Det er afgørende, at du sørge for disse toppe passer dig godt, så se på moderne indrettede muligheder. En baggy polo top vil se nørd, ikke nørd chic.
  • Knappet t-shirts. Det er værd at få en lille mængde af baseball-hals t-shirts til lag under en cardigan, da dette vil tilføje nogle mere sort og tilføjer et fashionabelt kant. Ellers købe V-hals t-shirts i stribe mønstre for et moderne flatterende look.
 2. 2
  Tilføj langærmede skjorter. For langærmede skjorter, få en række af glatte dristige farver. Rød, gul, turkis osv. Du kan også få et par stribede eller usædvanlige mønstrede dem. Tag et kig rundt vintage og sparsommelighed butikker. For kortærmede skjorter du kan være mere kreative. Der er masser af forskellige mønstre for at se på, tjekket at være det mest oplagte valg for geek chic. Kig på andre, såsom paisley design, eller gentagne billeder. Disse er et godt valg, fordi de er lette, fungerer godt med alle former for lagdeling (en nøgle til nørd chic) ​​og vil straks blive anerkendt som en nørdet tegn.
 3. 3
  Hætteklædte zip-up sweaters bør være et dagligt syn for meget afslappet geek chic. Enhver farve er god, gå til dem med mønstre, geometriske, stribet, en række er god. Disse er en back-to-basics valg for lagdeling end en t-shirt er du får kolde. Brug jumpere og cardigans for at bære over en skjorte dog. Dens værd at få nogle nedtonede pull-over hættetrøjer samt for koldere vejr.
 4. 4
  Jumpere er et typisk valg for denne stil. Få en hel, så du har masser af matchende muligheder. Brug v-hals plain trøjer til brug over kontrolleret skjorter, og trøje-veste til dine mønstrede lange og korte ærmer shirts. Argyle og striber er de bedste valg for sweater-veste. Sweat jumpers kan anvendes i små mængder, men stribede dem er et meget godt valg. Sorte og hvide striber, vil sort og rød, blå og grøn osv. Argyle trøjer parret med farvede skinny jeans præsentere en klassisk nørd look. Dybest set, sweatere af alle slags er den korte top for dette look, så får mange med masser af sort.
 5. 5
  Cardigans er en moderne, fashionable mulighed. Ikke så meget på mode mere og givet dårlige anmeldelser fra mange hunner, de er gode til geek chic! Husk, at udseendet designet til at se boglig, men søde og moderigtigt kantet. Det bedste valg er enkle, monteret, plain cardigans. Få en række forskellige farver. De er fantastisk til lagdeling over noget, men gode muligheder er at parre dem med glatte fed shirts, Polo og baseball t-shirts.
 6. 6
  Jeans-jeans er et dagligt syn for de fleste stilarter, og nørd chic er ingen undtagelse. Når iført med geek chic, mager og slanke pasformer er de bedste. Opnå en slank lavere silhuet er en hjørnesten i udseendet. For regelmæssig monteret jeans gå til nuancer af brun og grå samt grundlæggende blå og sort. Rød slim jeans er en kerne valg også. For skinny jeans, kan du få regelmæssig skinny eller strække. Større bærerne bør holde med regelmæssig tynd. Sorte skinny jeans vil se flatterende på enhver, der ikke massivt overvægtige (hvis du er, så holde sig væk fra skinny jeans helt, men at få slim jeans i din passende taljemål vil se meget god). Bortset fra sort, gå til farver. Lyse blå, rød, lilla osv. Tag et kig rundt retro butikker (online og offline) der er masser af pæne alternative valg som lilla markeret, bordeaux, turkis. Usædvanlige jean farver af enhver nedskæring er gode til dette look.
 7. 7
  Andre bunde-Hvis du ønsker at gå til en mere åbenlyst nørdet udseende, og derefter overveje, hvilke muligheder der i stedet for jeans. Fløjlsbukser har længe været en nørd stereotyp og bør indarbejdes i dit look. Få grøn, oliven, kaki, grå, men har et kig for moderigtige high-street butikker, der sælger mager og monteret par. Kig på chino og casual bukser i brune eller mørke farver som bordeaux og indigo. Bortset fra almindelig casual bukser, bør du kigge på checket / plaid design til den ultimative nørd bukserne mulighed.
 8. 8
  Converse undervisere er et centralt valg. Der er masser af farvemuligheder, og de går med afslappet og smart tøj. For et smartere valg, gå med brogues i brun eller tan. Bortset fra disse, Vans er et godt skomærke at gennemse. Der glide på par i kontrolleret mønstre er et strålende valg, fordi de kommer i masser af farvekombinationer. Andre end slip-ons ser på deres skate sko og undervisere. Iført et par moderne brune plimsolls med casual bukser og lagdelte t-shirts er en stor look.
 9. 9
  Der er masser af sorter til at gå med dette look. Tjek bombefly jakker, både læder og regelmæssige. Hætteklædte uld jakker og sværvægter hættetrøjer, nylon baseball jakker, Mac / beskåret trenchcoats. Du kan vælge hvilken som helst farve du ønsker, men prøv at matche dem med dine skjorter. En god mulighed er zip-up track jakker. De slankende, kommer i mange forskellige farver, og manglen på hætten betyder, at de kan se godt ud med skjorter. Bortset fra alle disse, militær-stil bombefly jakker er den bedste løsning. Lys, se godt ud og passer godt med t-shirts og hættetrøjer, bør du kigge på disse. Brown, sand, blomme, masser af farver og valg, så vælg en du kan lide.
 10. 10
  Tilbehør er en chance for dig at være kreativ og individuel. Den mest indlysende er, naturligvis, briller. Hvis du ikke har brug for dem, kan du få 0 styrke linse. Hold dig væk fra afrundede trådrammer, i stedet gå til sorte indrammede, hornbriller og tyk farvet arme. Kig på moderne muligheder, og plukke en attraktiv par. For bælter, dets gode at få sort og brun for konservative muligheder, men få dem, der er snap-spænder, så du kan få nogle interessante, nørdede spænder (super-hero emblemer, video game ikoner osv.) til at bære. Tykke hvide bælter er gode til at danne par med en Pointdexter 'look. Kig på trykte bælter også Pac-mand, Mario, nationale flag, de sorter er nær ubegrænsede. Køb et ur! Alle nørder har ure fordi tiden er meget vigtigt. Når du køber en pose, gå en skulder-rem messenger taske. Brun eller grøn, eller prøv en med et billede trykt på det. Vil du have noget lidt mere usædvanligt? Prøve at få en karakter-formet rygsæk. Intet skriger nørd chic end en Yoda formet rygsæk.
 11. 11
  Endelig får nogle nørdede badges byder anime / manga, tegnefilm, matematik ligninger osv. Pin en til din cardigan og taske stropper.
 12. 12
  Hvor ville geek chic være uden jakkesæt? Nålestribet jakkesæt i lyse blues og brune er de bedste, især med converse undervisere (så Doctor Who). Væsentlige, brune er farven på valg. En tre-delt brun kulør med en tynd farvet slips er god, men prøv plaid sports frakker samt. Bær en "sandwich" lag mellem pels og skjorte, såsom sweater veste, trøjer, cardigans, veste / veste. For sko, slid konversere, men hvis sande formalitet er nødvendig, slid brogues, hyttesko og Chelsea støvler.

Tips

 • Eksempel ser ud:
  • Trykte t-shirt, lyse mønstrede hættetrøje, neutral bombefly jakke, slanke brune jeans, sort Converse, grøn messenger taske, sort indrammede briller
  • Pink paisley shirt, brun stribet sweater vest, monteret oliven fløjlsbukser, kontrolleret Vans slip-ons, hvidt bælte, Yoda taske
  • Lilla & black stribet V-hals t-shirt, sort cardigan, lilla skinny jeans, kontrolleret bælte med Superman logo spænde, lilla & sort Vans undervisere, Nintendo messenger bag
  • Langærmet stribet t-shirt, Batgirl t-shirt, plaid casual bukser, brune plimsolls, brun taske
  • Red & White små ternede skjorte (korte ærmer), bordeaux skinny chino s, mager red prikkede slips, røde V-hals sweater, tan brogues, tan bælte.
 • Det overordnede mål er at se sød og sød, det er ikke en macho look, så hvis det er det du ønsker, skal du ikke gå med det. Piger elsker søde fyre, så bære dette look med tillid, opgradere dine grooming vaner, holde din krop i form, og forsøger altid at se dine bedste. CARE om, hvad du ser ud, og denne stil vil passe dig. Det handler om at være kreativ, er der så meget at nerd / nørd kultur, kan du opfinde masser af muligheder, så har det sjovt.
 • Få en anstændig haircut. En dårlig haircut vil ødelægge udseendet, det er det sidste trin fra nørd til nørd chic. Kort hår virker ikke alt for godt, gå til en moderne indie mulighed, ligesom rettede frynser henkastet fejet til side. Være glatbarberet, vil skæg og overskæg ser for meget ind i den almindelig nørd side (dog bør mørkere flået wearers overveje vokser en overskæg og bakkenbarter ligesom Earl fra My Name Is Earl, vil det se meget chik med skjorte / trøje vest combo).
 • Der er tre hjørnestene til nørd chic look. Lagdeling, slank silhuet, tilbehør. Udlægning, slid mindst to lag og har en tredje (normalt en slags kappe) valgmulighed klar. For slanke silhuet, undgå simpelthen posede bukser. Gå efter slanke, mager og monteret bukser med mere smalle ben. Og tilbehør, slid kølige spænder, badges, messenger tasker, mærkelige skinny slips, noget med en nørdet og nørdet tema.

Advarsler

 • Fordi denne måde er forbundet med teenagere og universitetsstuderende er nørd chic anbefales ikke, hvis du er over tredive, medmindre du se unge. Ellers risikerer du søger enten som "Comic Book Guy" fra The Simpsons eller en umoden voksen. Selv David Tennant er nu forbi den alder, hvor det engang gjorde ham til at se hot.
 • Det er ligegyldigt, hvad andre mennesker tænker. Du kan blive fornærmet for at have dette udseende, men ser selvsikker og du får ingen problemer
 • Må ikke falde i den fælde at kigge dorky når iført smartere outfit. Du gør dette ved at sikre dit tøj passer godt se stilfuld selv med den nørdede overtone, og ved at blande en standard stykke med den ikke-normen.