Wkadk

Hvordan til at bryde i højhælede sko


Dine nye sko ser fantastisk og er den nyeste stil, men er stive og ubehageligt at gå i. Nye sko normalt skal brydes i, når først købte og høje hæle er ingen undtagelse.

Steps

Hvordan til at bryde i højhælede sko. Sørg for at købe den rigtige størrelse.
Hvordan til at bryde i højhælede sko. Sørg for at købe den rigtige størrelse.
 1. 1
  Sørg for at købe den rigtige størrelse. Hvis du får en størrelse for lille, vil det virkelig ondt dine fødder. Hvis du får en størrelse for stor, kan du skade dine fødder så godt.
 2. 2
  Bær dine sko i en halv time til en time hver dag, at tage dem ud, så snart de begynder at gøre ondt. Efter et par dage, bør du føle sig mere tilpas i dine nye sko.
 3. 3
  For at holde glider rundt på de blanke såler, bruge lidt sandpapir og "rå op" såler, især området under tæerne.
 4. 4
  Hvis de stadig ondt efter dette, købe gel såler. Dine fødder vil være mere komfortabel. Nogle vil også bryde i skoene, mens du er i komfort.

Tips

 • Det fungerer rigtig godt for lukket hæl og tå lædersko. (1) Brug de sko rundt i huset for omkring en halv time. Bemærk hvor skoene er gnide, klemme eller ubehageligt. (2) Stick på en dejlig stort stykke af moleskin (findes på stof butik) på de dele af din mund, der blev gnedet / klemme. (3) Tag et brusebad, bad, eller bare suge dine fødder i et par minutter. Den molskin er nu våd. Tør dine fødder med et håndklæde. (4) Sæt dine sko på igen og bære dem rundt i huset eller ud og omkring med den fugtige moleskin på dine fødder. Dette gør læderet smidigt så det forme hurtigere at din fod. Den moleskin også beskytter din hud mod at blive gnedet så det forhindrer vabler. Det fungerer som en charme. Nu er mine nye lædersko er så behageligt! Bemærk: Hvis du bærer moleskin for et par dage, den lim af moleskin indsamler noget snavs og støv. Det bliver på dine fødder i et par dage, men vasker off. Det er ikke klistret, sundhedsfarlige eller dårligt for dine sko. Det ligner, hvis du bare tog et band-støtte.
 • Du kan også prøve at bære fugtige sokker og gå rundt i hælene. Det blødgør læderet, og også strækker dem lidt.
 • Der findes mange forskellige typer af hjælpemidler til at hjælpe med at gøre en sko mere behageligt, selv efter "bryde dem i", og kan købes i skobutikker, store detailhandlere, og nogle købmænd. Disse foranstaltninger omfatter særlige små gel puder til boldene i fødderne, hæl indsætter for at minimere gnidning på bagsiden af ​​skoen, og uslebne patches til at lime på bunden af ​​en slick sål, der giver dig bedre trækkraft. Du kan også uslebne op sålerne dig selv med sandpapir for et billigere alternativ.
 • Prøve forskellige stilarter af høje hæle at se, hvilke passer mere komfortabelt.

Advarsler

 • Må ikke købe sko en størrelse for lille bare for at gøre dine fødder ser mindre. Det kan forårsage mund smerter, blærer, ligtorne og knyster.
 • Må ikke købe en stilethæl, fordi det har "roomier 'hæl plads. En usikker slingrende hæl vil højst sandsynligt føre til en skade, såsom en forstuvet ankel. En højhælede sko skal have en anstændigt komfortable, men sikker hælrem.

Ting du behøver

 • Høje hæle sko
 • Sandpapir
 • Moleskin
 • Vand