Wkadk

Hvordan skal man behandle med menstruation lugt

Den sidste ting du ønsker at bekymre sig om, mens på din menstruationscyklus er, at frygtelig lugt kommer fra down under. Du føler urene, usikker, og simpelthen frygtelig. Du får kramper, du bloat, du tørster, og du er lunefuld. Har du virkelig brug for at tilføje til dette spørgsmål? Her er en enkel trin for en ren, frisk fornemmelse, mens du er på din periode.

Steps

Hvordan skal man behandle med menstruation lugt. Brug sundere menstruation produkter.
Hvordan skal man behandle med menstruation lugt. Brug sundere menstruation produkter.
 1. 1
  Brug sundere menstruation produkter. Menstruationen ikke selv lugter dårligt, men bakterier i menstruationen kan forårsage lugt. Nogle menstruation produkter forbedre vilkårene for bakterier og indeholder kemikalier, der påvirker sund bakterielle niveauer, så vælger sundere valgmuligheder kan mindske lugt samt holde din vagina sundt. Prøv klud pads, der er kemikalie-fri og tillade kønsdele til 'ånde', så holder dig tørretumbler og køligere mindske bakterievækst og lugt. Prøv menstruation kopper eller bløde kopper, har disse ikke tillader overdreven bakterievækst som med tamponer, de er kemisk-fri, sikre menstruationen ikke er udsat for luft og tillade vaginal selvrensende.
 2. 2
  Undgå duftende puder eller tamponer. Kemikalier indenfor kommercielle tamponer og puder kan påvirke vaginal pH gengæld effektuering balance af 'gode' og 'dårlige' bakterier i skeden, så kan øge lugt samt øge risikoen for infektioner og TSS. Den "duft" kan tilføje hundredvis af andre kemikalier inden tamponer og puder, duften er ikke nok til at forhindre vaginal lugt og kan gøre det værre - tror også, hvis tamponer er meningen at holde flow i din krop for at undgå lugt, så hvorfor gør de skal parfumeret? Det er et markedsførings-trick og intet andet. Hvis bruger engangsartikler skifte til alle bomuld tamponer eller bind, som er fri fra syntetiske stoffer, såsom rayon, kemikalier og blegemiddel, alle som kan have en negativ effekt vaginal sundhed og kan øge bakterievækst så igen forårsage mere lugt.
 3. 3
  Undgå at bruge vådservietter eller baby vådservietter. Det er meget fristende at bruge disse til at føle sig mere »friske«, men disse kan påvirke vaginal pH på samme måde som ethvert andet produkt, der indeholder kemikalier, selvom hævder at være »pH afbalanceret" de aldrig kan matche din individuelle pH, især ikke da det ændringer i hele din cyklus. Det skal også bemærkes, at antibakterielle produkter vil dræbe sunde bakterier samt skadelige bakterier, så på lang sigt kan forårsage lugt og infektioner. Hvis du ønsker at føle sig mere "friske" prøve at tage flaske vand i badeværelset eller vådt toiletpapir for at rense sig selv.
 4. 4
  Rene hænder godt du bør altid rene hænder, men sørg for at vaske hænderne grundigt før og efter brug af badeværelset med sæbe og vand, kan vaginal lugt klamre sig til hænder, så også prøve at bruge en antibakteriel gel eller nice duftende håndcreme efter vask dine hænder til slippe af med alle lugt.
 5. 5
  Bær din yndlings krop spray giver dig en god spritz efter du besøger badeværelset, så husk ikke at få nogen ned under, og undgå at sprøjte for meget, fordi det er et sikkert tegn på at du har noget at skjule, mindre er mere og friskere duft bedre.
 6. 6
  Carry et ekstra par undies. Tamponer og puder begge skal ændres hver 4-6 timer, og menstruation kopper og bløde kopper hver 12. time, men nogle gange glemmer vi, og tamponer og puder ofte lække, så bedre at være forberedt. Carry reservedele undertøj med dig at ændre ind, hvis du har brug for, snarere end at sidde hele dagen i undertøj dyppet i menstruationen.
 7. 7
  Tage regelmæssige brusere. Vask dagligt, dine kønsorganer kun nogensinde har brug for vand, og dine hænder til at tørre væk snavs at forblive clean, tillid til, at din vagina kan rense sig selv, så behøver ikke noget mere end dette at forblive clean kan sæber eller vasker være skadelig. Det er ikke kun dine kønsorganer, kan din hud og hovedbund skabe mere olie, og du kan svede mere under menstruation, så vask godt, ved hjælp af din foretrukne body wash kan gøre dig føle sig mere trygge.
 8. 8
  Vær selvsikker. Din vagina lugter, det er rigtigt, vil en sund vagina lugt musky men ren, det ændrer som din menstruationscyklus ændringer, men en sund vagina bør aldrig lugter dårligt. Mange kvinder er bekymrede over lugt, når der er virkelig ikke noget at være bekymret, du lugter dine kønsorganer, fordi de er bogstaveligt talt under din næse, så længe du er hygiejnisk, så andre ikke kan lugte dig.

Tips

 • Hold en periode taske med dig med reservedele puder / tamponer / kopper, ændring af undertøj, plastikposer til at sætte brugte produkter, og hvad du ellers kan få brug for.
 • Tør godt og overveje vask efter toiletbesøg, eller når der skiftes menstruationsgener produkter for at holde dig ren og tør.
 • Hvis du er lidt genert over at have din menstruation holde et par håndklæder og et ekstra par undertøj forseglet i en konvolut i din skoletaske. Hvis folk kan se det, de vil tror det er en skole brev. Også prøve at placere to lag puder, ikke tamponer i dine trusser, vil der være mindre lugt.

Advarsler

 • Skyl aldrig tamponer, pads eller kopper, mange virksomheder hævder deres produkter er flushable at synes mere praktisk, men de vil stadig forårsage skader på kloaksystemer og miljø. Pak dem op, og bortskaffe dem i de skraldespande.
 • Hold ekstra undies med dig just in case.
 • Hvis du bruger tamponer huske at veksle med puder, altid bruge laveste sugeevne, og aldrig bruge tamponer natten, før din periode, eller hvis du har en vaginal infektion.
 • Glem ikke at ændre dit pad, kop eller tampon. Tamponer og pads skal ændres hver 4-6 timer, kopper hver 12. timer - ændre tidligere, hvis dit flow er tung.
 • Brug den korrekte sugeevne. Hvis tamponer eller bind lække inden for en time ændring til et højere sugeevne, hvis der efter 4-6 timer de er tørre steder derefter skifte til en lavere sugeevne produkt.
 • Hvis lugten er særligt stødende eller udøver efter menstruation derefter konsultere en læge, da dette kan være et tegn på en vaginal infektion, der kræver behandling.

Ting du behøver

 • Krop spray
 • Vand
 • Pads, en menstruation kop eller tamponer
 • Affaldspose for sanitet og lugt-beskyttelse (Scensibles Bags)