Wkadk

Hvordan skal man behandle med din kæreste ignorere dig

Fyre er ikke de eneste, der kan ignorere deres partnere. Så hvis du er en fyr, og hun ignorerer dig, så det kan hjælpe.

Steps

Hvordan skal man behandle med din kæreste ignorere dig. Bestem hvis hun ignorerer dig eller ej.
Hvordan skal man behandle med din kæreste ignorere dig. Bestem hvis hun ignorerer dig eller ej.
 1. 1
  Bestem hvis hun ignorerer dig eller ej. Se efter disse tegn:
  • Hun taler ikke til dig så ofte eller så meget som sædvanlig
  • Hun finder grunde eller undskyldninger for ikke at bruge tid sammen med dig
  • Hun virker som hun ikke vil have noget med dig at gøre
   • Hvis hun viser nogle af eller alle de ovennævnte tegn, så hun ignorerer dig. Det kan ikke være med vilje, så du skal finde ud af, hvorfor hun gør dette.
 2. 2
  Få hendes opmærksomhed. Må ikke kalde hende, tekst hende, etc indtil du har ventet mindst 3 dage at høre fra hende. ellers kan du måske bare skubbe hende væk hurtigere. Du er nødt til at lade hende vide, at du pleje, men ikke lige med det samme.
 3. 3
  Spørg hende, hvis du sagde eller gjorde noget for at forårsage hende til at være utilfredse med dig eller forholdet. Hvis hun siger "nej", men stadig fungerer på denne måde, så prøv at ignorere hendes højre back. Det lyder måske vanvittigt, men dette vil drive de fleste piger sindssyg. Må ikke være ondt eller hadefulde om det, bare gøre for hende, hvad hun gør for dig.
 4. 4
  Hvis hun ikke kommer kørende tilbage til dig, så kan du antage, at forholdet er slut. Overvej dette en god ting i det lange løb. Ethvert forhold, der ikke kan overleve på kort sigt er afgjort mangler noget. Der er nok nogen, mere velegnet til dig derude.

Tips

 • Må ikke være middelværdi eller uforskammet!! Kvinder hader dette. Bare være venlige og forsøge at vise, at du pleje. Køb hende gaver eller skrive sine noter fortæller hende, hvor meget du pleje.
 • Hvis situationen er dystre, vil du sandsynligvis bare nødt til at afslutte forholdet med pigen. Faktisk ville det være klogt at gøre dette, da bliver ignoreret af en partner betegner umodenhed og ustabilitet i et forhold.
 • Prøv at spørge sine venner, hvorfor hun handler den måde, hun er. Må ikke fortælle dem, hvorfor du tror, ​​hun ignorerer dig, vil hendes venner næsten altid gå og fortælle hende dette, selvom de lover de ikke vil.
 • Hun kan ikke gøre det med vilje eller hun kan blive vred på dig. Kvinder kan være sådan. De vil ofte give dig den kolde skulder, hvis de bliver vred på dig.

Advarsler

 • Hvis hun ikke kommer tilbage, skal du være helt sikker på, at du er både klart, at det er forbi.
 • Dette kan være en strategi, pigen bruger i et forsøg på at få dig til at tale med hende. Tal med hende om det for at sikre det ikke sker igen.
 • Hvis hun lige har mødt en fyr eller begyndte at tale igen en ex-kæreste, så dette kan være grunden til hun gør dette. Må ikke affinde sig med dette. Sørg for at du lade hende vide dette er ikke acceptabelt i dit forhold.
 • Tjek om du ignorerede hende i første omgang. Hvis du gjorde, så hendes ignorerer dig er at berolige sig selv ned for derefter at tale til dig, når hun er klar. I sådanne tilfælde er det adviseable ikke at ignorere hende igen - især ikke til andre kvinder. Dette er tilfældet, da din kæreste ikke kan lide at blive ignoreret så meget som du.