Wkadk

Hvordan man laver en scene soveværelse

Scene behøver ikke at være defineret her, det er allerede så populært. Du sandsynligvis er scenen, eller ved, hvad det betyder. Så hvordan ville du dekorere en scene piges værelse? Det er temmelig nemt, så bare holde læsning at finde ud af at få en scene rum, der vil efterlade dine venner ønsker at komme tilbage til dit hus!

Steps

Hvordan man laver en scene soveværelse. Skift dit værelse farve.
Hvordan man laver en scene soveværelse. Skift dit værelse farve.
 1. 1
  Skift dit værelse farve. Hvis du har et almindeligt hvidt rum, du kan, eller måske ikke, vil prøve og male væggene en anden farve, men for det rum din læsning om, bør det være. Siger ikke, du er nødt til, men du får bedre resultater. Hvis dit værelse er almindelig hvid og du kan ikke beslutte, hvad farve til at male det, gå lidt crazy! Tag nogle forskellige dåser af maling og plaske det på væggene for at give det en one-of-a-kind look. Prøv at få det til at have det samme som dine yndlingsfarver.
 2. 2
  Få nye møbler. Okay så, så cool og lyse som scene værelser ser, kan du ikke bare smide en flok multi-farvede ting ind i et rum. Du kan blande-og-match, bare ikke over-gøre det. Men hvis du gør, er det bedst at have en almindelig hvid værelse. Også, ikke tilføje for meget stuff, eller det vil blive for overfyldt til at gå rundt. Være kreativ, men også kender nogle grænser. Du kan ikke have en helt sort farvet værelse og pludselig en gul stol popper i. Men husk at have det sjovt og prøv ikke at forårsage dig selv en belastning af gæld.
 3. 3
  Tilføj passende væg udsmykning. Tape eller hænge op en flok af dine yndlings ting på dine vægge, spejle, skriveborde, hvor som helst, der vil se sød. Men sørg for de er ikke så... forstyrrende for nogle mennesker. Put up ting, der er slags tarvelige, hvis din en kunstner, sat et maleri. Print ud billeder fra internettet og sætte dem på dine vægge. Fotograf? Hæng disse billeder. Gå til Goodwill eller genbrugsforretning og de har altid et sted fyldt med gamle 25 cent optegnelser. Udvælge nogle cool dem, og du kan sætte dem på din væg også. Få et abonnement på et blad, du er interesseret i, ligesom Rolling Stone eller AP (eller bare se gennem gamle blade), og skåret ud interessante ting at sætte på din væg. Og altid have mindst én plakat af dit yndlingsband!
 4. 4
  Dekorere din seng. Hvert soveværelse har brug for en, så hvorfor skulle det ikke være tilladt at være scene også? For sengetæppe (tæpper, lagner, osv.), så prøv nogle søde dyner med dristige farver eller patters, eller noget med tegnefilm. Overdådigt legetøj, bamser, eller puder af figurer som Hello Kitty, Domo eller SvampeBob se perfekt, så placere et par af dem på din seng. Hvis det ligner en 5 år gammel bruger din seng, er du på vej i den rigtige retning.
 5. 5
  Opsæt din egen musik sted! Have en plads i dit værelse, hvor du kan holde alle dine cd'er, din iPod, iPod dock, radio og stereoanlæg. Kig på denne artikel for eksempler på scene musik, hvis du ikke allerede kender.
 6. 6
  Gør dit værelse hyggeligt. Du forsøger muligvis at gøre dit værelse ser scene, men du ønsker at gøre dit værelse hyggeligt, også. Smide et par sækkestole eller komfortable og søde puder på gulvet til nedkøling med venner eller lytte til musik. Små detaljer som en sjov lampe, en fluffy tæppe eller fed gardiner gøre dit værelse både hyggelig og scene. Glem ikke at kaste sammen mindst én ekstra episk tegneserie plushy / pude, vil det gøre dit værelse ser meget specielle, især hvis resten er ikke så 'tegneserie-y', som du ville have det til at være.
 7. 7
  Hold dit værelse lidt rodet. Det er ikke normalt betragtes scene, når dit værelse er ren knirkende dog dit soveværelse bør aldrig være snavset eller for rodet.

Tips

 • Tilføje ting, der afspejler din personlighed.
 • Pin up nogle ting. Kork bestyrelser, whiteboards osv. er en perfekt mulighed for at vise, hvordan scene du er. Tegninger af tilfældige ting kan gøre dig synes meget tilfældigt, ligesom de fleste scene mennesker.
 • Husk at udtrykke dig på dit værelse, 'årsag, der gør en samlet scene værelse.
 • Må ikke være bange for at bruge din fantasi!
 • Har et åbent sind, og husk: det er din plads! Du kan gøre hvad du vil med det!
 • Det handler om de gratis ting! Hvis du går ind pladeforretninger, der næsten altid har fri plakater og klistermærker. Må ikke faktisk holde klistermærker til din væg - brug i stedet klistret tack eller thumbtack.
 • Vær forberedt på at slippe af med nogle ting.

Advarsler

 • Scene og emo er ikke det samme! Denne artikel er om hvordan man laver en scene ikke> plads. Hvis du ønsker at gøre dit værelse ser emo, vil denne artikel ikke hjælpe dig på alle.
 • IKKE kopiere andre børn værelser! Det vil gøre folk tror, ​​at du er en copycat.
 • Sørg for at du ikke smide ud af noget, du skulle holde!
 • Gør ikke noget dine forældre ville ikke godkende til dit værelse.

Ting du behøver

 • Et soveværelse!
 • Puder, sækkestole og komfortable stole
 • Paint
 • Plakater
 • Kork boards, opslagstavler og / eller white boards
 • Musik-stationer!
 • Gardiner
 • Hvis du kender en ven, der er god til interiør design, så tag hans / hendes hjælp.