Wkadk

Hvordan man kan anvende eye makeup til dybtliggende øjne

Dybtliggende øjne er vidunderlig, fordi du kan eksperimentere med alle mulige teknikker. Disse tips vil hjælpe åbne dine øjne, og er især nyttigt for folk med små øjne.

Steps

Hvordan man kan anvende eye makeup til dybtliggende øjne. Vask dit ansigt og anvende fugtighedscreme og din base.
Hvordan man kan anvende eye makeup til dybtliggende øjne. Vask dit ansigt og anvende fugtighedscreme og din base.
 1. 1
  Vask dit ansigt og anvende fugtighedscreme og din base.
 2. 2
  Begyndere bør holde med øjenskygge, der allerede kommer i en trio. Avancerede brugere kan som regel finde deres egne nuancer.
 3. 3
  Brug en primer. Dette vil holde farverne på plads hele dagen og forhindre krølning. Urban Decay primer potion anbefales.
 4. 4
  Dække eventuelle mørke rande med concealer, fordi dybtliggende øjne især kaster en skygge under øjet.
 5. 5
  Påfør den lyseste skygge hele: fra bunden af øjenvipper til øjenbrynsbenet. For at opretholde den konventionelle look, undlade at anvende enhver øjenmake-up uden for span af dine øjenbryn.
 6. 6
  Plamage nogle af farven rundt inde hjørne af øjet hele vejen til din nederste vipper (ikke får nogen i øjet!).
 7. 7
  Se lige frem i spejlet. Påfør den anden farve fra midten af ​​din elev udad (huske ikke at gå ud over din øjenbryn). Denne farve går på dit låg. Blend det opad ind i din krølle. Følg naturlige skygger af dine øjne.
 8. 8
  Påfør den mørkeste nuance med den spidse spidsen af applikatoren børste til præcision. Anvende den på det yderste hjørne af øjet. Blande farve i den krølle og lidt ind i både den øvre og nedre øjenvipper linjer. Må ikke gå videre i denne farve end den udvendige kant af din iris (den farvede del af dit øjeæble).
 9. 9
  Påfør en koordinerende eyeliner. Start eyeliner hvor du startede skygge # 2 (lige over eleven).
 10. 10
  Indstil farven ved let aftørring løst pulver med en stor børste over hele området. NYC løst pulver er fremragende til dette skridt.
 11. 11
  Brug et øjenbryn pensel til at forme dine øjenbryn og børst overskydende pulver (især vigtigt, hvis dine øjenbryn er mørke).
 12. 12
  Brug en øjenvippe curler til at krølle dine vipper. Anvender mascara startende udefra øjenkrog og arbejde indad.
 13. 13
  Træd tilbage fra spejlet og undersøge dit værk. Husk, at de fleste mennesker ikke vil se på dig så tæt som du ser på dig selv i spejlet.
 14. 14
  Sørg for at fjerne alle spor af make-up før du går i seng. Brug øjenmake-up remover, eller i en snæver vending, kan du også bruge vaseline eller baby olie. Skyl det ud, så det vil ikke tilstoppe dine porer. Følg med et ansigt vask specielt sammensat til at fjerne make-up, men undgå at bruge det omkring dine øjne.

Tips

 • Må ikke omkranse øjet med mørke eyeliner. Dette vil lukke øjnene og gøre dig til at ligne en vaskebjørn. Hold alle mørk make-up væk fra de indvendige hjørner af øjet for at holde dem åbne.
 • Prøv at undgå blyant eyeliner, især på din nederste øjenvippe linje (som denne hud er mere sart). Blyant liners har en tendens til at rive i huden. Brug flydende, eller i det mindste en blyant, der gælder gnidningsløst som Mary Kay blyant liners.
 • Aldrig tilføje en mørk øjenskygge til blot dit krølle. Det gør øjne ser endnu mere dybtliggende.
 • Prøv at tilføje den mørke øjenskygge lidt i den krølle, men for det meste trække den op på din browbone.

Advarsler

 • Del aldrig make-up, da dette også kan føre til infektioner.
 • Aldrig anvende eyeliner inde i dit øje. Dette kan føre til øjeninfektioner.
 • Udskift øjenmakeup i en rimelig tid - undgå at holde på øjenmakeup årevis. Igen, infektioner.