Wkadk

Hvordan du får din ex tilbage, hvis hun forlod dig for en ex

Hvis din kæreste dumper dig for hendes ex fyr, og du elsker hende, er dette en for dig. Følg disse trin for at få hende tilbage.

Steps

Hvordan du får din ex tilbage, hvis hun forlod dig for en ex. Forebyggelse er bedre end helbredelse.
Hvordan du får din ex tilbage, hvis hun forlod dig for en ex. Forebyggelse er bedre end helbredelse.
 1. 1
  (Short Version): Din bedste chance er at flytte over på andre piger. Hvis der efter succes gaming flere andre attraktive piger, du stadig ønsker at komme tilbage sammen, så du har allerede gjort en af ​​de bedste ting, du kan gøre. Ironisk nok, ved at flytte til andre piger, og er meget nonchalant over for tanken om at komme tilbage med din ex, viser dig hende, at du er en selvsikker, ikke-trængende alpha mandlige der er meget i stand til at finde andre kvinder. Yderligere mere, du sætter dig selv som præmie. Hvis du har kørt ind i hende, og hun har set, at du ikke hoppe på pistolen for at komme tilbage sammen, og i virkeligheden, du har været en succes med andre piger, så du har gjort alt, hvad du kan, og det er op til hende at antyde at komme tilbage sammen. Såfremt udstedelsen af ​​bruddet var mere i retning af økonomi, eller religiøs konflikt, og derefter overveje, om det overhovedet giver mening at komme tilbage sammen.
 2. 2
  Forebyggelse er bedre end helbredelse: Prøv at forstå, hvorfor hun forlod dig i første omgang, og lære af det, så hvis du får hende tilbage, hun vil ikke forlade igen. Almindelige årsager: For trængende / klæbende, du har ændret den måde, du har handlet mod hende, som du fik at vide hende bedre, dårlig i sengen, hende utro, konsekvent dårlig kommunikation, kedelige forhold, blindgyde forhold, hun er mentalt syg / forvirret ( <- Hvis det virkelig er det du kan gøre bedre, gå videre) Såfremt værste kommer til værste du føler dig bedre om en opløsning, hvis du er den, der bryder det.. Hvis du gør selv, genkende dette: kravle tilbage til hende i den følgende uge eller to er simpelthen ikke en mulighed. Lev med din beslutning.
 3. 3
  Hold din kontakt med din ex venlig, afslappet og munter. Hvis hver gang de ser dig eller hører om dig, alt, hvad de ser, er den sjove, glade person, de først faldt for, er det kun et spørgsmål om tid, før din ex begynder at indlede mere kontakt (især hvis de ved, du er single). Hvis det er meningen, at være, vil forholdet falde tilbage på plads.
 4. 4
  Sørg for at du lugter godt og har god hygiejne. Bær cologne og / eller aftershave.
 5. 5
  Kjole rart og handle tillid hver dag. Tillid viser hende, at du er fine.
 6. 6
  Omgiv dig med venner og være social, så hun ser, at du bevæger dig på. Plus, være svært at få fat i.
 7. 7
  Når du taler til hende, være i en afslappet, stærk, positiv sindstilstand. Hvis du føler dig hævngerrig eller vred hun vil fornemme det og sættes. Samtidig IKKE synes ligesom du tigge hende om at komme tilbage. Dette er den ultimative turn off.
 8. 8
  Øjenkontakt er nøglen. Nogle gange er du ikke behøver at sige noget, de kan se det i dine øjne. De følelser mærkes gennem udveksling af øjenkontakt adgang følelser på en måde, som ord ikke kan for en kvinde. Hvis du elsker hende vise det i dine øjne.
 9. 9
  Begynd dating andre piger ASAP. Hvis du hoppe tilbage højre væk og er dating en masse smukke piger og vise hende, at du har muligheder hun vil blive jaloux. Dating nogen piger på dette punkt er bedre end ingen, men jo mere fysisk attraktiv hun er den mere skræmmende at din ex og jo mere sandsynligt du er til at glemme alt om din ex. ADVARSEL: Hvis du sover med en anden pige, og din ex finder ud, vil hun blive hemmeligt imponeret hvis pigen er varmt, men en af ​​to ting vil ske: Hun vil skynde sig for at komme tilbage sammen med dig, eller hun vil bare prøve at bryde kontakt med dig helt og glemme alt om dig (foretage en dom opkald på, hvad din ex vil gøre.) Hvis du ved, at hun kender så komme i kontakt med det samme, og når det kommer op lod hende vide diskret at du ikke har glemt hende helt, og du ikke sove med pigen bare for at pisse. Nu er det op til hende. Så igen, på dette punkt, du kan ikke rigtig bekymrer sig om din ex, i hvilket tilfælde, løste problemet.
 10. 10
  Prøv at løbe ind i hende. Forsøg ikke alt for hårdt, men hvis du ser hende rundt chatte hende op ved hjælp Rådgivningen fra de ovennævnte punkter. Det kan være svært at gøre afhængigt af hvordan sammenkoblede din kreds af venner er, og hvor mange ting, du gør til fælles. Du kan have til decideret kontakte hende og lad hende vide, at du ønsker at komme i kontakt, hvis odds du se hinanden ellers er lave.
 11. 11
  Skub ikke tingene for hurtigt. Hvis hun slog op med dig, hun følte hun havde en god grund til, og det vil tage hende et stykke tid at sluge hendes stolthed. (Mængden af ​​tid afhænger af pigen.) Watch for hendes hints og handle derefter.
 12. 12
  KISS-når de får chancen, gør det længe og sensuel. Være i nuet og lad hende føle lidenskab, du har for hende. Kig efter de muligheder og skabe dem subtilt selv. Hvis du fornemmer, at hun er reflekterende dine positive, seksuelle vibes gøre flytningen. Et kys har en masse magt til at minde hende om de følelser, hun havde for dig. Hvis det er muligt at tage tingene til soveværelset umiddelbart efter og rock hende som en orkan. Brug tiden under og efter sex for at fortælle, at du holder af hende og opfordre hende til at udtrykke, hvordan hun føler om dig.

Tips

 • Forsøger at komme tilbage til den person, du var før bruddet. I relationer, vi har en tendens til at ændre sig og blive mennesker, der ikke er attraktive for vores partnere.
 • Må ikke helt ændre din personlighed / livsstil for at forsøge at få hende tilbage. Faktisk de livsstilsændringer, du foretager i dit sind er nødt til at være, fordi du ønskede at gøre dem for dig selv, fordi de gør du føler dig godt, og du nyder dem, ikke kun fordi du vil have hende. Hvis du er dating piger bare for at imponere din ex din tankegang er helt forkert. Du er dating andre piger, fordi du er en mand, og du nyder at være romantisk forbundet med kvinder.
 • Udtryk din vrede og bitterhed over bruddet med nogen, og komme forbi dem. Mærk de følelser helt så lad dem gå i erkendelse af, at dette er kun en del af dit liv.
 • Kommer ud af et forhold er ofte en god tid til at undersøge dit liv og gøre positive ændringer. Du kan nu bruge mere tid på at forbedre dig selv og forfølge hobbyer, så hvad laver du moping rundt?
 • Hvis du får sammen igen, lad ikke de samme spørgsmål, der ødelagde dit forhold dukker op igen. Hav en god, lang snak om, hvordan du både kommer til at gøre det rigtigt denne gang.

Advarsler

 • Må ikke under nogen omstændigheder tigge. Hvis hun kommer til at gå væk ikke lade hende tage dine kugler med hende.
 • Vær opmærksom på, at hendes nuværende kæreste ikke kan tage til venligt til dig forsøger at forfølge hende igen, og du kan ende med at få i et skænderi for at gøre det.
 • Være un-truet af hendes nye partner. Hvis du klager over ham hele tiden og taler om ham, når du ser hende hun vil gerne være sammen med ham mere. Hvis hun bringer ham op, nonchalant ændre emnet. Odds er hun gør et forsøg på at gøre dig jaloux, så lad det ikke afvikle dig. Ideelt set er det ikke udfase dig, fordi du ikke er truet, og du ikke rigtig pleje for at tale om ham, så du bare ændre emnet.
 • Må ikke under nogen omstændigheder angreb hende / gøre noget ulovligt ud af trods / vrede. Det vil ikke gøre du føler dig bedre og vil sandsynligvis have meget dårlige konsekvenser i fremtiden. Hvis du ønsker at føle sig bedre spil andre piger eller se afsnittet Tip.