Wkadk

Hvordan bliver venner med en pige


Bare at være venner med en pige er enkel og godt det værd. Hvis der er en pige, du virkelig skat, og du gerne vil hende til at være nogen, der er der hele dit liv uden at være din kæreste, så gør venner med hende, er en fantastisk løsning til en varig og støttende obligation. Give det en go!

Steps

Hvordan bliver venner med en pige. Låne hende dit grej og låne hendes.
Hvordan bliver venner med en pige. Låne hende dit grej og låne hendes.
 1. 1
  Vær modig. Ofte piger vil være genert, og vil have dig (manden) til at komme tale til hende. Så hvis du er sikker nok, tage det første skridt. Du bliver nødt til at gøre det helt klart fra starten, at det handler om venskab, ikke romantisk kærlighed, men der er bestemt ikke noget galt med kærlighed til venner. Et godt sted at få venner, er i klasseværelset, hvor du kan arbejde sammen. Fortæl hende, at du ønsker at være hendes ven.
 2. 2
  Splash omkring ros. Piger elsker, prøv at sige "Du ser godt i dag" eller "Søde skjorte". Smør hende op, og hun vil vende tilbage de komplimenter for dig. Det er en måde at respektere hinanden og bekymre sig om hinanden. Prøv at komplimentere andet end hendes udseende, som hun kan tage det den forkerte vej.
 3. 3
  Låne hende dit grej og låne hendes. Den iPod, den bærbare computer, bøger, guitar. Begge bør du føler, at det er okay at dele dyrebare ting med hinanden. Må ikke bare foreslå det ud af ingenting, eller det kunne ligne en teknik, vente, indtil hun spørger.
 4. 4
  Laugh på hendes vittigheder, selvom de måske ikke være sjovt. Hvis hun ved et uheld var ved at blive offensiv foran nogen, du kan droppe oplysninger om den person "åh, vidste du Sarah var (uanset vittighed kunne have været omkring)? i en uafhængig kommentar senere. Efter alt, behøver venner ikke udsætte hinanden offentligt, men de heller ikke fremmer ydmygelse.
 5. 5
  Altid være der for hende. Hun skal vide, at hun kan regne med dig gennem tykt og tyndt. At du vil tilbyde hende en skulder at græde ud ved, når hendes fyr relationer går galt. At du vil køre hende til stationen midt om natten for at komme tilbage til sin familie i den silende regn. (Gør det ikke alt for romantisk og episk klingende, kan hun være en fan af rom-coms) At du vil studere med hende for en virkelig hård prøve.
 6. 6
  Lad dine fyr venner ved, hun er din ven, periode. Hvis de ønsker at date hende, det er fint med dig, men du er altid holder øje med hende. Det vil holde dem på den lige og snævre også. Og det er, hvad er en sand ven handler om.

Advarsler

 • Handle på samme måde omkring hende, når du er sammen med dine venner. Må ikke begynde at gøre dumme vittigheder eller "prøve" handler cool, fordi du er omkring dine venner. Piger hader det!
 • Du må ikke gøre nar af hendes interesse eller hende, i almindelighed, medmindre det er den måde du to flirt. Men sørg for hun ved, du flirter.
 • Rør ikke for meget, måske en pige tage det den forkerte vej, og føle sig utilpas., High fives, knytnæve bump hoved klap, og kind grabs er alle fint.
 • Tal ikke perverteret om hende eller imod hende. Det kan flyve med din fyr venner, men i de fleste tilfælde med en pige, der bare gør hende lyst til at brække sig, og absolut ikke gøre hende ønsker at hænge omkring dig. Hvis du har ingen respekt for hende end hvorfor skulle hun være venner med dig?