Wkadk

Hvordan at vinde en skønhedskonkurrence

Har du nogensinde ønsket at være Miss Europa? Nå, her er din chance! Nu kan du lære at slå konkurrenterne og komme i kontakt med din indre skønhedsdronning (eller konge!).

Steps

Hvordan at vinde en skønhedskonkurrence. Fjern uønsket hår på kroppen efter voksning.
Hvordan at vinde en skønhedskonkurrence. Fjern uønsket hår på kroppen efter voksning.
 1. 1
  Indtast festspil. Find et festspil, som du kunne kvalificere sig til og anvende. Der er mange forskellige festspil åbne for mange forskellige deltagere. For eksempel, hvis du uncomfy arbejder med drengene ind i en kvindelig kun én.
 2. 2
  Fjern uønsket hår på kroppen efter voksning. Gør dette flere dage før festspil - tæt nok til festspil dato, at håret ikke begynder at vokse tilbage, men ikke så tæt, at din hud er stadig synligt irriteret eller rød fra voksning. Voks bikini linjer, armhuler, ben og overskæg (hvis du har en). Det vil gøre ondt, men bare tænk på denne trofæet.
 3. 3
  Pisk din krop i form ved at spise sundt og. Dette vil give din krop, tonet udseende til at få dig ekstra mærker.
 4. 4
  Få en festspil coach til at undervise dig færdigheder og måder at gå, handle, og se gennem et festspil. Coaches sommetider annoncere i relevante aviser eller magasiner, eller du kan Google dem. Lejlighedsvis, vil ex festspil deltagere være glade for at tage dig under deres vinger, måske for en lille omkostning, måske bare så de kan fortælle nogen deres tips og tricks.
 5. 5
  Vælg en passende dygtighed at praktisere og demonstrere og for at fremhæve dit talent. Eksempler spiller klaver eller violin, jazz, tap, eller ballet dans, stafetten snurrer til en sang, og. Freestyle rap er et eksempel på noget, der ville formentlig ikke gå så godt med dommerne. Helt ærligt, at de kan lide individualitet trods af deres påstande, de virkelig ønsker en perfektioneret teenager til at aflevere en pokal til.
 6. 6
  Forbered en nødsituation festspil kit, som bør omfatte nødvendigheder som:
  • en kjole til hver runde * curling / glattejern * ekstra nødsituation smykker (helst både guld og sølv), der vil gå med noget, herunder nødhjælp dress * falske øjenvipper * falske negle og negle lim * en naturlig paryk, en gummi dæksel til at holde den i, og skum hoved til paryk, når den ikke er i brug * flipper * stof lim pistol og limstifter * hårudglatningsmiddel * hårspray * varme ruller * en god samling af kvalitet makeup * syning kit * skoovertræk * skin shimmer / body glitter * klude.
 7. 7
  De fleste af de ovennævnte punkter er valgfrie, men ofte er godt brugt.
 8. 8
  Vælg din påklædning omhyggeligt:
  • For at vælge en farve eller sort. Ét stykke eller to stykke er begge acceptable. Bære på de mest fire tommer hæle, og lad dem matcher dit badetøj.
  • For aften kjole, bære noget, der vil afspejle din personlighed, og passer dig meget godt. Du kan finde steder over hele internettet, der viser, hvilken farve du skal vælge.
 9. 9
  Til interviewet, bære en neutral nederdel jakkesæt eller en kappe kjole i en farve, der går godt med din, slid matchende hælene på taupe læder hæle.
 10. 10
  Være på din bedste, mest ladylike adfærd hele tiden festspil. Stå ret op på alle tidspunkter og. Må ikke bande, tager stoffer, røg, mv med klasse og manerer. Hvis nogen irriterer dig (skat, det er en skønhedskonkurrence, er det kommer til at ske), vende den anden kind til. Der er masser af tid til at småskændes bagefter.
 11. 11
  Ace interviewet! Bevar roen og afslappet, men alligevel entusiastisk og optimistisk. Lad som om du taler med familie eller venner, men på samme tid, især og passende være. Hvis du holder en smut-fest, du ikke kommer til at vinde.

Tips

 • Gør alder passende makeup og klæde beskedne. Du ønsker at se godt ud, mens ikke at vise for meget.
 • Hvis du vinder, handler overrasket og være meget moden om det. Ingen kan lide en person, der praler eller snobbet.
 • Hvis penge er medtaget som en præmie, kan du prøve at donere nogle af dem til velgørenhed. Dette viser folk, at du er meget omsorgsfuld.
 • Bær alle tøj, der er på mode!
 • På et interview, ryst kun dommere hånd, hvis de strækker det først, og sige god morgen, god aften, god eftermiddag, uanset passer tidspunktet på dagen.
 • Sørg for at du har makeup på på alle tidspunkter.
 • Hvis du har en Q & A del i din festspil, så skal du være opmærksom på om de happenings omkring dig, så du ved det rigtige svar, du må give. Og ikke være forudindtaget, selvom din udtalelse spurgt. Prøv at spille sikkert, men ikke så meget.
 • Opret en sund kulør ved solbadning omhyggeligt. Eller få en air-børstet spray tan.
 • Hvis du er forpligtet til at udføre et talent, gøre noget, du føler dig tryg med, i stedet for at gøre noget, der vil få dommerne opmærksomhed. Være sig selv er iøjnefaldende nok.
 • Hvis du vinder, og er forpligtet til at bære en krone, sørg for at det er sikkert på og vil ikke falde af. Hvis det er en lidt løs, ikke smide dit hoved for meget.
 • Være høflig, smile, og have al den personlighed, men ikke agerer falske.
 • Spise sunde fødevarer og motion.
 • Når du er på scenen, få øjenkontakt med hver enkelt af de dommere på alle tidspunkter, medmindre du vender rundt.
 • Vær forberedt på at repræsentere de sponsorer, hvis du vinder. Festspil er strengt taget ikke om skønhed, de vælger en talsmand. Aldrig nogensinde sige noget dårligt om en sponsor. De sponsorere dig at synge deres roser. Lever op til deres forventninger og de kan sponsorere dig igen.
 • Du kan være i stand til at bruge din titel til at rejse penge eller opmærksomhed om en sag. Nævn dem i din vindende tale.

Advarsler

 • Må ikke tygge tyggegummi på scenen eller under interviewet!
 • Du bliver nødt til at bruge penge på flere ting til festspil, såsom makeup, kjoler, hår, hud, trænere osv.
 • Undgå ser træt.
 • Sørg for at du en komfortabel med alt, hvad du gøre, især talent delen
 • Brug bronzer at undgå at se bleg... Husk, mindre er bedst.