Wkadk

Hvordan at være glat med damerne

For at blive glat med kvinder, du skal have tillid, vedholdenhed, og en generel forståelse af, hvad en kvinde ønsker, og hvordan de tænker. Det vil tage en masse tid og praksis, men hvis du følger nedenstående trin, vil du være glat taler damerne på ingen tid!

Steps

Hvordan at være glat med damerne. Hav tillid til dig selv.
Hvordan at være glat med damerne. Hav tillid til dig selv.
 1. 1
  Hav tillid til dig selv. En af de største attributter kvinder finder attraktive i en mand er tillid. Tillid er grundlaget for at være en damernes mand, så gør dig klar.
 2. 2
  Har en god sans for humor. Kvinder ofte gange lide fyre, hvem har en.
 3. 3
  Vide hvordan man flirte med kvinder effektivt.
 4. 4
  Lær at forføre kvinder, hvis de ønskede at være.
 5. 5
  Tal med flere kvinder. Dette kan arbejde for dig på flere niveauer!
 6. 6
  IKKE komme for tæt for hurtigt til at enhver kvinde! Dette vil kunne sætte dig på en fast-track til hjerte-break.
 7. 7
  Må ikke automatisk antage, at du får nogen. Dette vil gøre dig virke overfladisk, som du troede, du fortjener det fra alle de kvinder.
 8. 8
  Hvis hun vender dig ned, det er okay, så fortvivl ikke, vil den rigtige kommer rundt en dag.
 9. 9
  Prøv at se dine bedste, og forsøge at lugte nice samt. Köln kan hjælpe. Bruser DAGLIGT, børste ofte bruge cremer, hvis du har tør hud, barbere hvis nødvendigvis.
 10. 10
  Må ikke ramt en pige, vil dette ikke gøre dem som dig, kan det gøre hende miste respekten for dig! Plus, det er ulovligt at ramme nogen, medmindre hvis det var selvforsvar.
 11. 11
  Aldrig gøre grin af mentalt handicappede eller bøsser eller forskellige på nogen måde. Det viser, at du er ligeglad og ikke har et hjerte. Undgå at blive et ryk.
 12. 12
  Ros hende om de små ting. Såsom den måde hendes hår ser ud, hvad hun er iført. Men ikke over gøre det, da det kan gøre hende til at føle noget ubehageligt, hvis du prøver for hårdt.
 13. 13
  Vis interesser i, hvad hun gør, lytte til, hvad hun siger til dig. Meget vigtigt. Lytte færdigheder er en af ​​de ting, du bliver nødt til at have i at starte noget rart.
 14. 14
  Altid være en gentleman. For eksempel, døren hold for dem, tilbyder at betale for deres regning på en middag dato osv.
 15. 15
  Aldrig gøre noget, hun ikke ønsker. Kvinder giver små hints så ikke sætte din hånd på hendes private område. Så hold øje med dem.
 16. 16
  Adore de små ting og holde dem i tankerne. Såsom hendes yndlingsfarve (uden at spørge, kan du bemærke dette ene ved farven hun kan lide at bære de fleste, farverne i hendes mobiltelefon, nogle møbler etc.), hendes sædvanlige måde at elegant knalde hendes hår ud af hendes ansigt, osv.., vil de mærke, at du rent faktisk falder for hvem de er, og ikke for hvad de ser ud.

Tips

 • Lyttefærdigheder, tillid og respekt. Disse 3 ting er generelt de vigtigste egenskaber, du vil bruge, hvis du starter et forhold med en kvinde. Så at have dem er en god ting.
 • Gør de små ting for hende. Hold døren, tilbyde at hente hendes fane, høflig og osv. Mange kvinder elsker det.
 • Gode ​​vittigheder eller noget, der kunne få hende til at grine i den positive måde er en god ice breaker i disse akavet øjeblikke.
 • Prøv at være følsomme, når hun fortæller dig om sin fortid.

Advarsler

 • Aldrig bære det samme tøj to dage i træk. Piger vil bemærke og finder det meget uinteressante.
 • Respektere dem.
 • Forsøg ikke at handle cool. Nogle damer kan ikke lide det.
 • Hvis du respekterer kvinder, gøre en bevidst indsats for at undgå bander omkring dem.
 • Du er fed, du er grim, eller andre uhøflige kommentarer = god måde at tabe kvinder. Så fornærmelser er altid en god måde at miste dem til gode.
 • Respekter en kvindes grænser. Må ikke gøre hende føle, at hun er din ejendom, og hun skal rapportere til dig hele tiden.
 • Må ikke blive involveret intimt med en pige, som har en kæreste!
 • Hvis du ikke er den slags fyr, der kan trække dette fra, og du har et problem genopfinde dit udseende / personlighed som sådan, så måske at være en "damer menneske" er ikke for dig.