Wkadk

Hvordan at være ghetto fabulous

At være ghetto fabulous er så meget mere end at have den rigtige bil eller den nyeste par Jordans. Det er en gold-diamant-encrusted status i hætten, der skal omhyggeligt vedligeholdt. Her er Google at være ghetto fabelagtig.

Steps

Hvordan at være ghetto fabulous. Er ligeglad med hvad andre mennesker tænker.
Hvordan at være ghetto fabulous. Er ligeglad med hvad andre mennesker tænker.

Ghetto fabelagtige holdning

 1. 1
  Er ligeglad med hvad andre mennesker tænker. Du er hvem du er. En del af at være ghetto fabelagtig lever dit liv som du ønsker at leve det. I mange tilfælde vil haters forsøge at bringe dig ned, men lad ikke at forandring påvirke dit spil.
 2. 2
  Vær selvsikker. Udseendet er dristig, så du vil få brug for en modig holdning til at matche det. Altid være sikker på, hvem du er, hvor du kommer fra, og hvad du laver. Vær sikker på at minde folk om alle disse ting på en regelmæssig basis. I virkeligheden er det altid relevant at spørge "Hvem tror du jeg er, (indsæt udråb)?" "Hvad ser det ud som om jeg laver, (indsæt udråb)?" "Hvor tror du jeg kommer fra, (indsæt udråb)?"
 3. 3
  Be street smart. For at stige op i graderne og være ghetto fabelagtig, vil du nødt til at være skarpe. Det betyder, at du vil behov for at lære at læse mennesker og situationer. Uanset hvor god du ser, vil folk aldrig ser op til dig, hvis du er dum. Men street smart betyder ikke, at du skal bruge dine penge fornuftigt. Bruge penge på designer ting, så snart du får din lønseddel, bare så alle ved, du er fabelagtig. Men husk, du er ligeglad med, hvad folk tænker.
 4. 4
  Lær at skrive. Skrive i en ghetto fabelagtig måde er ikke let. Du kan spørge, hvornår vil jeg nogensinde skrive? (Indsæt udråb), iTz Lyke u aldrig selv flok teXtinNn!
  • Suppleant bruge store og små bogstaver. Ex: "Jeg er så over ham!"
  • Aldrig kapitalisere bogstavet "i". Ex: "Jeg kno ret?"
  • Skift "s" til "z" eller "$" tegn. Ex: "dOllArzz $"
  • Gentag breve og tegnsætning, liberalt. Ex: "Jeg kN0 riGhTtT??"
  • Forkorte ord, så de bliver stavet som de fonetisk lyd. Ex: "WuT gjorde u sige?"
  • Tilføj "$" tegn i snak. Ex: "Jeg har brug sum dOllArz $ $ $"
 5. 5
  Ændre, hvordan du taler. Taler i en fabelagtig måde er en del af billedet.
  • Bruge ordene: "gurl", "swag", "bølget", "haterz", "baby", "wadup", "mand", "Trippin", "fine", "busted", "game", "frontmand, "" yeh "og" boyz "ofte.
  • Sørg for at kalde ting, du bærer eller har deres navne. Husk så langt som du er bekymret, du er så ghetto fabelagtig du er den eneste, du ved, hvem ejer eller har en af ​​dem, så ikke henvise til det som "din" det er "da" kun én. Ex: "Jeg har brug for at gå grab da Louis Vuitton ud af da Mercedes."
  • "Th" bliver til "d". Ex: "Dats min sang!"
  • Bandeord skal ghetto fantastiske mennesker, hvad ordet "som" er at dal piger. Bruge tilsvarende. Ex: "(Indsæt udråb), jeg har brug for at få den nye Jordans, min (Insert udråb) (Insert udråb) kan ikke have them før mig vil jeg ligne en (Insert udråb) (Insert udråb).".
 6. 6
  Gå, stå og posere med tyvekoster. For kvinder betyder, at svinge din krop fra side til side. For mænd, der betyder at gå med dit ben trække bag dig og trække (med den ene hånd på dit bælte) ryggen ben frem, bringer begge ben sammen.

Ghetto fantastisk look

Gurlz

 1. 1
  Gør da hurr. Dit hår skal altid være professionelt udført. Det betyder, at kommer til at skønhedssalon for at få dit hår gøres mindst en gang om måneden. Sørg for at vedligeholde det. Ingen respekt ghetto diva ville gå rundt med dårlig hår. For hår ideer, tage et kig på J-Lo gamle fotos fra da hun var "Jenny fra Block".
 2. 2
  Få negle. Lange negle er den eneste acceptable stil. Uanset om du ønsker fed design eller dristige farver er op til dig. Neglene skal altid være professionelt udført. Kig på billeder af Rihannas søm til inspiration.
 3. 3
  Drop penge på tøj. Tøj bør altid være tætsiddende. Hele outfit, har brug for at koordinere - det betyder for det meste, ikke blandes mærker. Satin og denim er passende året rundt.
 4. 4
  Find de rigtige sko. Sko skal ALTID matcher farven på outfit, medmindre de er Timberlands. Men hæle og sneakers bør normalt matche skjorte eller "samlet" farve outfit.
 5. 5
  Altid accessorize. Der er ikke sådan noget som alt for mange tilbehør. Også poser bør altid være designer. Du er kun så god som den taske du bære.

Boyz

 1. 1
  Gør da hurr. Dit hår skal altid være professionelt udført. Det betyder, at gå til barber for at få din fade gjort ugentligt. Sørg for at skifte op den stil ofte. Du ønsker at sikre, at du går fed og gøre ting, som andre, mindre fantastiske mennesker aldrig ville prøve.
 2. 2
  Top outfit ud med en hat. Undervurder aldrig, hvordan en hat kan samle et outfit. Farven skal altid matche skjorte, jakke eller trøje du er iført. For flere ideer til at matche din hat, se op rapper Fat Joe, der har mestret denne evne.
 3. 3
  Drop penge på tøj. Trøjer fra din lokale sportshold, lavt rider jeans, collared shirts, poloer og designer t-shirts er alle ghetto fabelagtig. Suits uden bånd kan også være ghetto chic - se Pitbull billeder til reference.
 4. 4
  Nuancer og bling gøre outfit. Hvis Kayne ville bære det, købe det med det samme. Guldur, guldkæde og diamant rangz er stor.
 5. 5
  Find de rigtige sko. Timberlands, Jordans, eller Nike Air Forces er alle hæfteklammer, at alle ghetto fabelagtig mænd bære. Husk, du er kun så i stil som din "kicks" så investerer løbende i de nyeste par.
 6. 6
  Biler er blot andet tilbehør. Jo dyrere bilen er, jo mere fantastiske du er. Europæiske sportsvogne og store SUV'er er bedst.

Tips

 • Forsøg ikke at trække det ud på én dag, som du sikkert vil ende med at blive til grin. Gøre dette over en lang periode.
 • Altid holde dig til dine venner, og prøv ikke at lade dem ned.
 • Lad ikke noget blæse din selvtillid - bare samle dig op og holde i gang.
 • Ikke alt skal være dyrt.
 • Må ikke sige "flyve". Ingen siger, at (Eksempel: Disse shorts er så flyve).

Advarsler

 • Du kan være stereotypt.
 • Kan forårsage slagsmål og problemer
 • Det kan tage lang tid, så vær tålmodig.