Wkadk

Hvordan at være en guidette

Guidettes - indbegrebet af Jersey klasse. Så du ønsker at være en? Her er hvordan. Vær dog opmærksom på, det er ikke en nem ting at gøre.

Steps

Hvordan at være en guidette. Omgiv dig med guidettes og Guidos og date en guido, hvis det overhovedet er muligt!
Hvordan at være en guidette. Omgiv dig med guidettes og Guidos og date en guido, hvis det overhovedet er muligt!
 1. 1
  Vær selvsikker. Du kan ikke være en reel guidette uden tillid.
 2. 2
  Se glamourøse. Tage nogle reel indsats for det. Glamorous kunne være noget selv. Bær så meget makeup, som du kan, så sørg for altid at bruge en lys læbe farve. Også glatte helvede ud af dit hår. Døende ville det ikke være en dårlig idé enten. Sørg for at købe masser af hår gel og / eller hårspray. Lær at krympe dit hår, men også bære det super straight tider. Iført store hoop øreringe er også et plus.
 3. 3
  Sex appeal. Du ønsker at se så hård som muligt. Sørg for at dine bryster pop ud af din stramme skjorte, og tøv ikke med at proppe din BH eller slitage mere end én bh på once.Wear tons dyreprint at vise din vilde side.
 4. 4
  Da klub. Går clubbing og dans er en umiskendelig del af Guido kultur. Vær sikker på at komme ud af huset og på gaderne i New York / New Jersey og ramt op disse klubber. Dine medmennesker Guidos venter dig! Og altid ser godt ud, når du går ud, okay? Okay!
 5. 5
  Shopping. Shop på Ed Hardy, Juicy Couture, Armani Exchange, Bebe, Puma osv. Køb poser fra Dolce & Gabbana, Gucci, Prada osv. Bær Designer Shades med Designer Hatte, en stor must!
 6. 6
  Folkesprog. "Hon", "GTL", "Bro", "Babe", "Kid", "Grenade", og den uforglemmelige "FIST PUMP"
 7. 7
  Øvelse. Gå til gymnastik, træne et par gange om ugen, og være sikker på, at din mave bliver flad, men stadig nyde nogle god italiensk madlavning.
 8. 8
  Hud. Kig så unaturligt tan som muligt, selv når det er koldt ude! Tan mindst 3 gange om ugen, mere eller mindre. Køb et hjem bronzer, hvis du ikke kan gå så meget.
 9. 9
  Hår. Okay, det er virkelig vigtigt. DIN. HAIR. Behov. TO. BE. BI G. Og når jeg siger store, mener jeg stort. Den guidette hår skal være farvet enten blegemiddel blond eller sort. Du kunne fremhæve det, men lad ikke den blonde eller sorte højdepunkter blande i din almindelige hårfarve. Enten crimp eller pin straight er acceptabel.
 10. 10
  Negle. Helst falske. Få en fransk manicure, kan ikke gå galt der.
 11. 11
  Omgiv dig med guidettes og Guidos og date en guido, hvis det overhovedet er muligt!

Tips

 • Farerne for hudkræft er reelle, så når du er på stranden eller i en garvning booth, anvende solcreme.
 • Når de deltager i slagsmål, uanset om de er Pigeslagsmål eller juicefights, skrabe den anden persons øjne ud, er ikke acceptabelt.
 • Kør noget awesome. MB eller BMW eller Audi får opgaven, men hvis det ikke er for dig, bare gøre din bil ser awesome. Gør det ser påfaldende, mens du er ude om natten.
 • Befriend Guidos og andre Guidettes.
 • Det hjælper, hvis du bor i NY eller NJ, men du kan gøre det ske hvor som helst!

Ting du behøver

 • Designer nuancer og tøj (eller knockoffs, hvis du ikke har råd til dem.)
 • Cash for gymnastiksalen og garvning
 • Hår gel og hårspray
 • Masser af Lip Gloss
 • En nærliggende Tanning Booth