Wkadk

Hvordan at være en emo pige i midten skole

Mange mennesker tror, ​​emo bliver trist og skæring, men sandheden er, at emos kan være virkelig sjovt, nice mennesker, emos er mennesker, der tager små reaktioner på en mere dramatisk niveau, som kærlighed, sorg, vanvid, omsorgsfuld, etc.

Hvis du kun forsøger at være emo at "passe på", skal du være opmærksom på, at det er en livsstil, ikke et eksperiment eller en "for sjov" spil. Du er nødt til at sætte hele dit liv i det, ellers er du en wannabe eller poser. Det er en stil af tøj, mode og personlighed.

Steps

Hvordan at være en emo pige i midten skole. Sørg for at du bliver emo for de rigtige grunde.
Hvordan at være en emo pige i midten skole. Sørg for at du bliver emo for de rigtige grunde.
 1. 1
  Sørg for at du bliver emo for de rigtige grunde. Tænk: "Hvorfor skal jeg gøre dette?". A. "Fordi jeg ønsker at imponere, at hot emo fyr" B. "Jeg elsker livet" C. "det er i" Hvis du plukket A eller C, så er det ikke siden for dig.
 2. 2
  Gå til indkøbscenter og shop for emo tøj. Må ikke bare handle hos varmt emne, der er andre butikker også. Den 3. Planet er et godt eksempel. Shop for tøj, der er emo, såsom tøj, der har neon farver og mørke farver. Shop for tøj, du synes er emo, fordi alles opfattelse af emo er anderledes. Undgå neons meste, men ikke altid. De er scene, ikke emo, men acceptabel i små doser.
  • Skinny jeans er et godt valg, men hvis de ikke ser godt ud på dig, finde nogle rippet op flairs eller boot cut. Prøv mørk vask, sort eller neon farver.
  • Eventuelle tee shirt vil gøre. Emos foretrækker deres skjorter stramt det meste af tiden, men hvis du føler dig utilpas, så skal du ikke bære den ekstreme stramt tøj. Emo er om at udtrykke dig.
 3. 3
  Pas godt på dit hår. Dying er ok, men det Drys dit hår ud, hvis du gør box farver. Få det professionelt udført. Hvis det ikke er en mulighed, det er ok. Du kan ikke slå den klassiske look ensfarvet hår, eller du kan få forlængelse klip på Hot Topic. Prøv ikke at gøre enorme, drillet, farverige hår. Det er scene.
 4. 4
  Må ikke få dårlige karakterer,,, eller fordi du tror, ​​at dens emo. Emos er også mennesker. Der er emo piger, der gør ting som dette, og der er dem, der ikke gør. Hvis du har tanker, så skal du kontakte en læge. Killing selv er ikke emo. Emo står for følelsesladet hardcore, ikke følelsesladet.
 5. 5
  Forbered dig selv. Hvis du har været emo hele dit liv, men det er din første gang virkelig går langt derefter være parat til at blive drillet, mobbet, og ikke lide. Desværre midt skole er en alder, hvor der ikke er en hel masse lyse mennesker. Folk i midten skole ofte drille andre, fordi de er usikre. Hvis nogen mobber dig, og de har ingen venner, prøve at blive venner med dem. De kunne være en fantastisk ven, og de ville ikke være så usikker. Være den modne person.
 6. 6
  Forstå, at du ikke behøver at handle deprimeret at være emo. Knække en vittighed og smil. Det er un-stereotype emo.
 7. 7
  Hvis du kan, gør op. Lyse farver er altid stor sammen med eyeliner. Bare varme op eye liner lidt at smelte den.
 8. 8
  Må ikke skåret lige for at vise, hvordan emo du er. Det er noget dumme posers gør. Hvis du skærer og din virkelig emo så din skære en anden grund anden, at "du er emo"
 9. 9
  Få et fingerpeg om emo kultur. Bands som My Chemical Romance, Jimmy Eat World, Owl City og Green Day er nogle emo bands, men du kan kaldes en poser, bør du kun lytte til disse bands. En masse emos lide at lytte til mere obskure emo bands, så du kan få masser af emo musik fra usignerede bands gratis fra websteder som bandcamp.com. For det meste mange emos elsker al musik så meget.

Tips

 • Bære tøj, du føler dig godt i. Hvis din iført en skjorte, der er ubehageligt så nyheder punktet? bære noget du kan lide det ser godt ud og er behageligt. hvis det ikke er præcis emo, jeg har en hemmelighed. næsten enhver skjorte kan være emo, hvis du tilføjer skinny jeans og en sort eller grå hættetrøje.
 • Bare prøv at være din egen person, og ligesom alle andre siger, ikke være emo bare for at passe på, det er ikke pointen
 • Må ikke gå emo bare at være i en klike. Emo børn er virkelig rart og har tendens til at være venner med en masse mennesker. At være i en klike er den samlede modsatte af emo.
 • Du behøver ikke at skære for at være Emo. Hvis du skærer bare at virke cool, kunne bare stop.You alvorligt til skade dig selv. Hvis du skærer på grund af andre mere personlige årsager, konsultere en læge eller betroet voksen.
 • Vær forberedt på drilleri, men ikke tage det alt for barsk, børn i midten skole, er ikke altid de klogeste pærer.
 • Du behøver ikke at være trist og deprimeret over alt.
 • Lyt til musik og holde op med pop kultur.
 • Vær forberedt på at håndtere forældre og lærere også.
 • Forsøg ikke at dræbe dig selv. Besøg en læge, hvis du føler suicidal.
 • Må ikke være for følsom, eller du vil ligne en poser
 • Converse og varevogne er cool og dens okay for gamle

Advarsler

 • Må ikke gå rundt og siger, "Jeg er Emo". Dine handlinger burde være nok, og hvis du gør, folk bare kan tænke på dig som en poser. Bare vær dig selv.
 • Emos ligeglad etiketter, hvis nogen kalder dig en poser så lad det gå. Kun posers bekymrer sig om etiketter. Jeg er klar over, at mange mennesker vil ringe til dig, at selvom du har været emo årevis. Disse mennesker er normalt bare idioter.
 • Du behøver ikke at gå ned en dårlig vej. Gør narkotika, rygning og få dårlige karakterer giver kun emos en dårligere omdømme.
 • Emos ikke fornærmet over, hvad folk siger, så ikke få defensiven, når nogen mobber dig.