Wkadk

Hvordan at sætte kort hår i en hestehale

Lad os sige, du har lige modtaget denne helt forfærdelig klipning. Du faktisk ikke lide dit hår på alle for én gang, og beslutter at sætte det op. Bortset fra at der er et lille problem: det vil ikke gå ind i en hestehale. Efter en million forsøg, regne dig at bare give op. Forhåbentlig efter at have fulgt instruktionerne i denne artikel, vil du aldrig står over for dette lille problem i hverdagen igen.

Steps

Hvordan at sætte kort hår i en hestehale. Vask dit hår i brusebad med shampoo og balsam.
Hvordan at sætte kort hår i en hestehale. Vask dit hår i brusebad med shampoo og balsam.
 1. 1
  Vask dit hår i brusebad med shampoo og balsam. Ren, vil ikke-fedtet hår tilbage i en hestehale meget nemmere.
 2. 2
  Brug Detangler på dit hår, som vil reducere ledningsrod. Igen, bruge dette sparsomt, fordi hvis du lægger for meget i, vil dit hår være fedtet. Enten bruge en Detangler produkt eller en orlov i balsam eller fugtighedscreme.
 3. 3
  Påfør mousse til håret, men ikke kradser det for meget, fordi du ikke ønsker at være alt for krøllet til, hvor det er sværere at trække sig tilbage.
 4. 4
  Føntørre dit hår. Dette er virkelig vigtigt, fordi hvis du trækker det tilbage i en hestehale, mens det stadig er vådt, vil det tørre med en fordybning, hvor din elastik var, hvilket kan være værre end din frisure selv!
 5. 5
  Put gel på hår, hvis nødvendigt, men kun små mængder. Må ikke lægge for meget gel i toppen af ​​din hovedbund, da dette vil gøre dit hår ser meget fedtet. Skub dit hår tilbage til hestehale.
 6. 6
  Træk dit hår tilbage i en hestehale med en elastik, som du normalt ville gøre. Jo mindre elastik, jo lettere vil det være. Også investere i elastiske pandebånd, der holder dit pandehår tilbage. Goody Bo Put bands fungerer bedst.
 7. 7
  Vedhæft Bobby stifter til dit hår for resten af håret, der ikke vil gå tilbage til hestehale. Må ikke være bange for at bruge en hel kasse med dem, hvis du har til. Jo kortere dit hår, jo mere Bobby stifter vil du sandsynligvis nødt til at bruge. Nogle butikker sælger en særlig lock-in type bobby pin. Disse arbejde særligt godt. Også, hvis du ikke ønsker en alle Bobby stifter til at vise, forsøge at skjule dem bag hestehale, og købe dem, der passer din hårfarve.
 8. 8
  Efterlad en lille hår ned i front, så du ikke belaster din hovedbund
 9. 9
  Færdig.

Tips

 • Vis din stil! Fancy klip og pandebånd er en sjov måde at udtrykke dig.
 • Aldrig klippe dit hår, mens det er i hestehale at gøre det ser mere jævn. Dette vil gøre din frisure ujævn og et rod: medmindre selvfølgelig, du kommer med det rodet, råt look.
 • Hvis du glatte dit hår, kan det gå i en hestehale lettere.
 • Fladjern det at give det en glans og gøre det lige og længere.
 • Bær en elastisk pandebånd - de holder dit pandehår tilbage uden brug af så mange Bobby stifter.
 • Hvis du virkelig har brug for at skjule det op, og du hår er meget kort, kan du bruge en clip-in hestehale extension!
 • Sætte dit hår i en hestehale er ikke som en kompliceret matematisk problem, bør det omkring 5 minutter især med kort hår.

Advarsler

 • Hvis du forsøger at binde det tilbage, mens det stadig er vådt, kan dit hår tørre i en mærkelig situation - altid tørre dit hår først!
 • Husk at børste dit hår igennem før ibrugtagning en hestehale: Ikke børstning og sætte dit hår tilbage kan betyde mere forværring senere, når knuderne er modnet.
 • Nogle hår nedskæringer vil ikke gå tilbage i en hestehale, uanset hvor hårdt du prøver. Du kan blive tvunget til at beskæftige sig med dit hår, indtil det vokser tilbage ved at bære en hat, etc.

Ting du behøver

 • Short Hair
 • Elastisk hårbånd
 • Hestehale indehaver / elastik
 • Klip i hår forlængelse (valgfri)
 • MASSER af Bobby stifter og klip