Wkadk

Hvordan at fremhæve dit hår naturligt

Uanset om dit hår er mørkt, blond eller rødt, processen fremhæve det bringer dens naturlige lyse toner. Tilbringe tid i solen er en nem og effektiv måde at naturligt fremhæve dit hår, men hvis du ønsker at fremskynde processen sammen, er der andre naturlige måder at øge de gyldne nuancer i håret. Lær at bruge en bred vifte af husholdningen til at opnå et stilfuldt fremhævet look.

Steps

Hvordan at fremhæve dit hår naturligt. Tilsæt vand til skålen.
Hvordan at fremhæve dit hår naturligt. Tilsæt vand til skålen.

Metode én: brug citronsaft

 1. 1
  Juice to citroner. Skær citronerne i halve, og bruge en saftpresser eller dine fingre til at presse deres saft i en skål.
  • Sørg for at belaste frøene, så de ikke tilstopper din sprayflaske.
  • Undgå at bruge flaske citronsaft. Det indeholder konserveringsmidler, som ikke er godt for dit hår.
 2. 2
  Tilsæt vand til skålen. Fortynde citronsaft ved tilsætning af en tilsvarende mængde vand. For eksempel, hvis du har en halv kop juice tilføje en halv kop vand.
 3. 3
  Hæld blandingen i en sprayflaske. Du kan finde en ny spray flasker i apotek eller bruge en gammel, du allerede har derhjemme.
  • Hvis du bruger en gammel sprayflaske, sørg for at det vaskes grundigt, før du hælder i citronsaft. Undgå at bruge en flaske, der indeholdt giftige kemikalier.
  • Ryst citronsaft blandingen godt.
 4. 4
  Spray dit hår med citron blanding. Koncentrer dig om de dele, du ønsker at lysne. Du kan pels dit hår alle over eller fokusere på et par tråde.
  • Hvis du vil have en mere præcis ansøgning, dyppe et stykke vat i citronsaft blandingen og gnid det på de hårstrå, du ønsker at fremhæve.
  • Jo mere citronsaft du anvender på dit hår, jo lysere det vil få.
 5. 5
  Sidde i solen til at lade det reagere med citronsaft. Lad solen for at tørre blandingen i håret i ca 30 minutter. Da dit hår tørrer, vil den begynde at lysne.
  • Sørg for at du beskytter dit ansigt og krop med solcreme og tøj, mens du sidder i direkte sollys.
  • Jo længere du bor i solen, vil den lysere dit hår får. Vær dog opmærksom på, at blegning dit hår med citronsaft kan tørre ud og ødelægge dit hår.
 6. 6
  Vask og tilstand dit hår. Grundigt stige citronsaft blandingen fra dit hår, så vask og tilstand det med fugtgivende produkter. Når dit hår er tørt, kan du se højdepunkterne.

Metode to: brug kamille

 1. 1
  Brygge en kande kamillete. Brug enten tørrede kamille blomster eller 3 til 4 teposer at brygge en meget stærk kande te. Lad det køle når den er brygget.
 2. 2
  Skyl dit hår med te. Stå over vasken og hæld te over dit hår, hvis du gerne vil lysne dit hår over det hele. Alternativt anvende kamille te til strengene i dit hår, du ønsker at fremhæve.
 3. 3
  Sidde i solen til at lade det reagere med te. Lad solen for at tørre te i håret i ca 30 minutter. Da dit hår tørrer, vil den begynde at lysne.
 4. 4
  Vask og tilstand dit hår. Skyl te fra dit hår og derefter vaske og tilstand det med fugtgivende produkter. Når dit hår er tørt, kan du se højdepunkterne.
 5. 5
  Gentag processen. Hvis du ønsker at opnå en lysere farve, skal du bruge en kamille behandling en gang om ugen.

Metode tre: bruge honning og olivenolie

 1. 1
  Kombiner 1/4 kop hver af honning og olivenolie. Piskeris blandingen sammen i en skål.
 2. 2
  Påfør blandingen til dit hår. Beslut, om du ønsker at lysne hele dit hår eller bare et par tråde.
  • For total-hår ansøgning, hæld honning og olivenolie blandingen på dit hår. Brug dine hænder til at arbejde det ind i dit hår som du ville shampoo eller balsam, og sørg hver streng bliver jævnt dækket.
  • For at fremhæve enkelte tråde, bruge et stykke vat eller en wienerbrød pensel til at male blandingen på de tråde, du ønsker at lysne.
 3. 3
  Lad blandingen sidde i håret i 30 til 60 minutter. Jo længere det sidder i dit hår, vil den lysere dit hår får.
 4. 4
  Shampoo og tilstand dit hår. Når det tørrer, bør det lysere i farven. Gentag processen for endnu lettere resultater.

Metode fire: Brug henna

 1. 1
  Opret en henna. Bland 3 spsk henna pulver med 1/2 kop kogende vand. Lad blandingen henstå i 12 timer ved stuetemperatur.
 2. 2
  Forbered dig på at anvende henna. Henna pletter hud og tøj, så bære en gammel langærmet skjorte og handsker til beskyttelse. Spred lotion eller creme på din nakke og hårgrænsen for at undgå farvning af disse områder med henna.
 3. 3
  Bær en gammel langærmet skjorte og handsker til beskyttelse. Også sætte lotion eller creme på din nakke og hårgrænsen for at undgå farvning din hud med henna.
 4. 4
  Massere henna blandingen i dit hår. Enten dækker hele dit hoved med henna eller bare anvende den på de tråde, du ønsker at lysne. Dæk dit hoved med en plastik badehætte at holde henna tørrer ud for hurtigt.
 5. 5
  Lad blandingen sidde i 2-3 timer. Fjern badehætte og anvende balsam til dit hår. Rise ud henna og balsam før hårvask og styling dit hår som normalt.

Metode fem: brug kanel

 1. 1
  Bland kanel med balsam til at gøre en tyk pasta. Spred det på dit hår med en wienerbrød pensel og dæk med alufolie (til højdepunkter), eller en plastik hætte (for alle dine hår).
 2. 2
  Lad blandingen sidde i håret. Lad det i mindst 3-4 timer, eller natten over for lysere resultater.
 3. 3
  Vask og tilstand dit hår. Skyl blandingen, shampoo og tilstand dit hår, og lad det tørre. Gentag processen for lysere kanel højdepunkter.

Metode seks: brug hydrogenperoxid

 1. 1
  Lav en opløsning af hydrogenperoxid og vand. Hæld halvdelen hydrogenperoxid, halvt vand i en sprayflaske.
  • Du kan finde en ny spray flasker i apotek eller bruge en gammel, du allerede har derhjemme.
  • Hvis du bruger en gammel sprayflaske, sørg for at det vaskes grundigt, før du hælder i peroxid blanding. Undgå at bruge en flaske, der indeholdt giftige kemikalier.
 2. 2
  Spray håret med peroxid blanding. Hvis du foretrækker at lysne bestemte sektioner af dit hår, anvende peroxid til disse sektioner ved hjælp af et stykke vat.
 3. 3
  Lad peroxid til at sidde i håret i 20 minutter. Kontroller at se, hvordan lyset dit hår er blevet, og lade den stå i længere tid, hvis du ønsker dit hår til at være lysere.
  • Jo længere peroxid sidder, og jo mere peroxid du bruger, jo lysere dit hår bliver.
  • Vær forsigtig med ikke at bruge for meget peroxid eller lade den stå i for længe, ​​da dit hår kan være tørret ud og beskadiget af dette kemikalie.
 4. 4
  Skyl dit hår og tilstand som normalt. Sørg for at alle peroxid skylles ud, så fugter det godt med balsam. Lad dit hår lufttørre, og ikke bruge peroxid igen i mindst to uger.

Tips

 • Hvis du er i tvivl om, hvordan dit hår vil se efter at bruge en naturlig fremhæve teknik, lave en streng test på blot én diskret del af dit hår, før du bruger den proces på hele dit hoved.
 • For virkelig mærkbar farve eller mørkt hår, dyppe en hår børste eller kam i nogen af ​​de ovenstående løsninger og kam igennem en gang om dagen i 1 uge.
 • Bær et håndklæde over dine skuldre til at holde citronsaft, kanel eller hydrogenperoxid fra at røre din hud. Disse ingredienser er kendte hudirriterende, så vær forsigtig, når du bruger dem.
 • Altid solcreme, når du sidder i solen.
 • Sørg for at bruge masser af fugtgivende produkter, så dit hår vil ikke tørre ud, fordi det vil se endnu værre end før.

Advarsler

 • Må ikke opholde sig i solen længere end 60 minutter ad gangen med citronsaft i håret.
 • Gentag ikke fremhæve metode mere end en gang eller to gange om ugen. Dette kan forårsage dit hår til at blive tør og skør.
 • Alle de ovennævnte metoder resultere i permanent farvet hår.

Ting du behøver

 • Moisturizing shampoo og balsam
 • Sunshine
 • Spray flaske eller basting børste
 • Håndklæde
 • Citroner, hydrogenperoxid, honning, olivenolie, henna eller kanel