Wkadk

Hvordan ansøger flydende eyeliner

Dårligt anvendt flydende eyeliner kan skalle af, plamage, og ser rodet. Med korrekt anvendelse, kan den gennemføre ethvert outfit. Flydende eyeliner tager lidt øvelse, men når du får det, det er nemt.

Steps

Hvordan ansøger flydende eyeliner. Premierminister dine øjenlåg.
Hvordan ansøger flydende eyeliner. Premierminister dine øjenlåg.
 1. 1
  Premierminister dine øjenlåg. Brug enten en professionel primer eller creme øjenskygge til at danne en base for flydende eyeliner til at holde sig til. Støv transparent pudder på toppen.
 2. 2
  Påfør øjenskygge, hvis du vil være iført nogen. Må ikke bekymre dig om at få flydende eyeliner på øjenskygge, vil det let komme ud.
 3. 3
  Steady din hånd på et bord. Vippe hovedet lidt tilbage, og henlede Deres øjenlåg stramt med din ikke-dominerende hånd.
 4. 4
  Tegn små streger eller prikker af flydende eyeliner så tæt på dine øjenvipper som muligt. Det betyder ikke noget, hvis disse er jævn og stabil eller ej, vil du være at gå over dem senere.
 5. 5
  Gå over stregerne i en kontinuerlig linje. Prøv at anvende det let langs den inderste hjørne, og gradvist anvende pres for en tykkere linje som du arbejder dig vej til den ydre hjørne.
 6. 6
  Løse eventuelle fejl. Brug en vatpind / opløbet næppe dyppet i øjenmakeupfjerner, og tryk forsigtigt og sno vatpind / knop på pletter. Vent et øjeblik på det tørre, og forsigtigt blande din øjenskygge på plads igen.
 7. 7
  Påfør mascara.

Alternative metoder

 1. 1
  Vælg din eyeliner. Hvis du vil have det til at blive for aldre, du er bedst off med en vandtæt én. Farve også spørgsmål - sort er normalt den bedste løsning, men hvis du har blond hår bleg hud, vil brun eller grå ikke ser så overraskende.
 2. 2
  Forbered dine øjenlåg. Glat på en øjenmakeup base, eller duppe dem med en fugtig væv (det fjerner olie på øjenlågene, så makeup ikke glide senere).
 3. 3
  Påfør dit valgte øjenskygge. Vælg din yndlingsfarve eller typografi:
  • Tresserne flick: En enkel, ren linje på det øvre øjenlåg, på øjet vipper med en opadgående, passiv svirp i slutningen, Amy Winehouse-stil.
  • Colour pop: Vælg to lyse eyeliner i kontrastfarver og feje en på øverste vipper og en på bunden blande i ved kanterne.
  • Cirkus: Tegn en tresserne svirp på det øverste øjenlåg, så gentag på den nederste, svippede nedad. Tilsæt et par prikker og blomstrer at fuldføre udseendet
  • Metallic: Arbejde en guld øjenskygge over hele dit øjenlåg, så fremhæve de yderste hjørner af dine øjne med en metallisk guld eyeliner.
  • Lyst og let: Ligesom tresserne svirp, bruge en tyk, neon liner på den øverste vipper, og svirp det op på den yderste øjenkrog
 4. 4
  Glem ikke at anvende mascara!

OR

 1. 1
  Dyp en gammel (CLEAN) eyeliner blyant i liuid glitter øjenskygge. ADVARSEL: Eyeliner kan og vil blive ændret permanatly
 2. 2
  Linje øjne blidt

Tips

 • Øvelse gør mester.
 • Hold det ene øje åbent. Naturligvis den ene, der ikke er på arbejde. Det er nemmere, og i sidste ende, vil du have en dejlig lige linje.
 • Hvis du får nogen i øjet, skyl og tør forsigtigt hele berørte område. Hvis du har såret dig selv med eyeliner stick, anvende et let tryk med en fugtig, varm vaskeklud til din (lukket) øje, indtil smerten aftager.
 • ikke sætte flydende eyeliner på bunden øjenlåg. som det kan komme ind i dine øjne.
 • Hvis det ser vaklende eller forfærdeligt, tage det af, skal det gøres godt eller slet ikke. Hvis du er en første timer, ikke gør det lige før du går ud, skal du lade lidt tid til at lave det igen.
 • Første timere bør begynde med naturlige og universelt flatterende farver, men velkommen til at eksperimentere med lysere farver, fx grøn øjenskygge med neon eyeliner!
 • Hvis du ikke har tid til at anvende din makeup langsomt og forsigtigt, er det bedst blot at gå uden øjenmakeup.
 • For begyndere, bruge en tynd eyeliner pen markør, så du kan få pæne flicks!
 • Hvis du holder rode op, så få nogen til at hjælpe dig. Hvis du ikke har nogen til at hjælpe dig, så prøv at følge sammen med en trin-for-trin video.

Advarsler

 • Undgå at lægge flydende eyeliner på dine vandledninger, da det vil sidde indtil du blinker, hvor det vil derefter komme ind i dine øjne.
 • Vær sikker på at du ikke er allergisk over for den flydende eyeliner, du bruger. Udfør altid et håndled test, anvende en lille DAB af makeup på dit håndled for at se, om du har en reaktion på det.