Wkadk

Hvordan ansøger corpsepaint

Corpsepaint, ikke at forveksle med zombie makeup, døde makeup, eller Goth makeup, er en makeup stil begunstiget af black metal bands. Det blev stammede fra sanger Mayhem, Per "Dead" Ohlin, der ønskede at ligne et lig på scenen. At anvende corpsepaint Følg disse retninger.

Steps

Hvordan ansøger corpsepaint. Påfør et tyndt lag hvid bund på dit ansigt.
Hvordan ansøger corpsepaint. Påfør et tyndt lag hvid bund på dit ansigt.
 1. 1
  Påfør et tyndt lag hvid bund på dit ansigt. Sørg for at bruge nok til at gøre dit ansigt mindst flere nuancer lysere, men ikke nok, så du ligner en geisha eller en klovn. Generelt er det en god idé at inkludere din kæbe linje og hals, medmindre du vil have en "maske" eller "flydende ansigt" effekt.
 2. 2
  Anvend hvid eller transparent pudder over den hvide base (ekstraudstyr). Selvom dette trin kan springes over, vil det hjælpe med at holde den hvide base udtværing / smeltende off dit ansigt, eller i resten af ​​farven.
  • For ekstra hold, skal du gentage trin 1 og 2, indtil en maske-lignende effekt er opnået.
 3. 3
  Liberalt anvende enten mørkeblå / lilla / sort øjenskygge omkring dine øjne. Der bør være nok til at dække hele rummet mellem dine øjenbryn og øjenvipper. Påfør et rimeligt beløb under øjet.
  • I stedet for blot at anvende den, så den tilpasser sig dit øjenhulen, så prøv at gå til en edderkop-svømmehud, knust stikninger,, dryp eller vin-y effekt.
 4. 4
  Påfør et bredt lag af sort eyeliner omkring øjnene. Dette hjælper med at bringe ud af øjenskygge og din naturlige øjenbryn.
 5. 5
  Anvend mørk læbestift, hvis det ønskes. Match farven til, hvad der er omkring dine øjne for et mere sammenhængende virkning. Igen, overveje at oprette en sekundær effekt, såsom syning, eller dryp i stedet for blot at tegne perfekte linjer.

Tips

 • Maleri hele din krop er ikke nødvendigt, de fleste black metal fans bare male deres ansigter. Udover, der ønsker at tilbringe tre timer på at de ting på når du kunne være derude have det sjovt allerede? Hvis du er iført noget, der viser en masse hud, bare taper de hvide kanter at blande ind i din naturlige hudfarve.
 • Observere eller forskning de stilarter musikere som King Diamond, Behemoth, Immortal, Dimmu Borgir, etc. til inspiration. Hvis du har problemer med at få dine linjer lige, blyant kanterne ind først.
 • Undgå bumser. Slip af med greasepaint når du er færdig. Gnid Pond kolde fløde (kosmetiske terpentin, billigere og mere effektive end nogen fancy makeup remover) over hele makeup, giver det et øjeblik, og derefter tørres. Brug en vatpind eller vat for dine øjne, det er mere grundig. Vask resterende fedt ud med mild sæbe. Må ikke krat: Det er, hvad der forårsager bumser. Vær sikker på at bruge fugtighedscreme efter du skyller at bevare din huds naturlige olie niveauer. Fugtighedscreme arbejder for at fjerne malingen så godt, men du måske nødt til at gå over det to gange.
 • Hvad enten på scenen eller i pit, det bliver meget varmt, enten bruge vandfast makeup eller undgå komplicerede designs, da de vil falme med sved og ser dårligt, hvis du ikke har tid til at holde rette dem op hvert par timer.
 • En svamp er meget nyttigt i at anvende store skår af maling. For resten, bruge fingrene (glem ikke at vaske!) Eller en blød makeup blyant.

Advarsler

 • Må ikke forveksle gotisk makeup med corpsepaint! Gothic make-up anvendes ligesom almindelig makeup og normalt blandes. Corpsepaint er generelt for forestillinger og er næsten en form for ansigtsmaling. Det er som regel mere uigennemsigtig i stedet for blandet, som en maske med store, veldefinerede former.
 • Når du tørre, ikke smøre, bare smække et væv på fugt og lad den gøre iblødsætning for dig.
 • Læse etiketten! Nogle makeup kan forårsage irritation, især når de anvendes omkring øjnene. Som med al makeup, skal du kontakte producenten for at sikre, at hvad du bruger, er sikker. Watch out for parabener, bly, og ting, du er allergisk over for.